tady nova teorie k hackum - ze to delaji pres friend list
nepredklada zadny dukazy (ale rika ze dokaze otevrit stash sveho kolegy), ale mluvi celkem rozumne, a vysvetlovalo by to hlavni problem teorie hackovani pres trade - proc nejsou jeste hacknuti vsichni bohaty hraci, kdyz k ziskani session tokenu staci pry jen nekoho tradnout
si vezmu vsechny co prodavaji astramentis, vsem napisu ze ho kupuju, prijdu k nim, trade, a ejhle, mam vsechny astramentisy na serveru, ze jo
takze to asi nebude tak jednoduchy
jinak osobne se mi taky stalo co lidi nekde popisujou ze predchazelo jejich hacku
whisper na neco meho za nekolik div, invitnul jsem ho, skocil ke me do hideoutu a invitnul nekoho dalsiho a ten skocil taky ke me - divny, ale lidi jedou casto vic tradu soucasne
a oba mi poslali friend invite
jsem oba odmitnul bo beru jen lidi co znam, a tradnul jsem ho, on chvili koukal a pak cancelnul trade, tak jsem je oba kicknul
coz pusobi podezrele jen takhle zpetne kdyz si ctu ty paranoidni teorie, jinak je to celkem bezna trade zkusenost bohuzel, lidi jsou zmateny a mnozstvi POE novacku nema uz vubec zadnou zakladni trade etiketu :-)
Path of Exile 2: Warning—Friend Invites Could Get You Hacked!https://www.youtube.com/watch?v=B3_U38sBHlA