• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    CHA1NDLER
    CHA1NDLER --- ---
    KVIIIK:
    Hele je dulezity si uvedomit, ze to hrajes PRO SEBE.
    Pokud mas potrebu se pomerovat a hromadit divine nebo se honis za nejakou unique veci, tak bych doporucil to okamzite prestat hrat.

Je to proste early access se spoustou bullshitu a picovin.. Ja treba do vydani patche nehraju, protoze v tom nevidim smysl, doufam ze 90% veci bude jinak.
    Ale v mezicase se snazim prijit na to, jak craftit veci. Kazdej trochu schopnejsi hrac nafarmil SSF giga gear a musim uznat, ze kdyz se ti podari hitnout nejakej cool item, tak je to zabava a dobrej pocit. Lepsi nez si neco koupit.. mnohem lepsi.
    Navic naprosta vetsina itemu na trade nema tu hodnotu, za kterou se to prodava, takze jedina logicka reakce je nadropovat a udelat si ty veci sam.

Takze chill bro.. a zacni craftit. Zrovna staffky jsou docela easy, protoze resis predevsim prefixy :) btw spocitat si kalkulator na dmg staffek byl fun. Nekdy ma totiz 550dps staffka vetsi dmg nez 700 :)))
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    tvl.. Market se fakt zbláznil, cena srovnatelných staffek se od včerejška zvedla na čtyřnádobek (z 5 divine na 20), Ingenuity s bonusem 50+ zdražily z 5 divine na 10. Z 90% to prodávají Číňani. Kdo to reálně může koupit brz RMT (od těch samých Číňanů)?
    Vim, že je to rasistický, ale Číňani a Rusové by v podobných hrách měli mít vlastní servery, dojebou naprosto každou onlinovku, která vyjde :(
    CHA1NDLER
    CHA1NDLER --- ---
    EVILMIND:
    podle me za drtivou vetsinou hacku stoji masivni cinsky RTM a ruzny pochybny trade macra, ktery ty lidi pouzili.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Muj atm atlas passives, special feature = no proper maps drop :D
    GURBON
    GURBON --- ---
    KVIIIK: neco podobnyho se mi stalo pred par dny taky, nevim co to bylo za potvory, ale byly rychly presne jak ja a zabijel jsem je asi 10 minut nez jsem dal logout pac neslo ani udelat portal
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    ELIJEN: myslim ze tam nejaky hidden patche probehnout musely. A reload se provede dalsim hledanim, mozna chrome nvm.
    KVIIIK: To tam spis byla nekde zasita rarka co kastila tydle miniony imo.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    tady nova teorie k hackum - ze to delaji pres friend list
    nepredklada zadny dukazy (ale rika ze dokaze otevrit stash sveho kolegy), ale mluvi celkem rozumne, a vysvetlovalo by to hlavni problem teorie hackovani pres trade - proc nejsou jeste hacknuti vsichni bohaty hraci, kdyz k ziskani session tokenu staci pry jen nekoho tradnout
    si vezmu vsechny co prodavaji astramentis, vsem napisu ze ho kupuju, prijdu k nim, trade, a ejhle, mam vsechny astramentisy na serveru, ze jo
    takze to asi nebude tak jednoduchy

jinak osobne se mi taky stalo co lidi nekde popisujou ze predchazelo jejich hacku
    whisper na neco meho za nekolik div, invitnul jsem ho, skocil ke me do hideoutu a invitnul nekoho dalsiho a ten skocil taky ke me - divny, ale lidi jedou casto vic tradu soucasne
    a oba mi poslali friend invite
    jsem oba odmitnul bo beru jen lidi co znam, a tradnul jsem ho, on chvili koukal a pak cancelnul trade, tak jsem je oba kicknul
    coz pusobi podezrele jen takhle zpetne kdyz si ctu ty paranoidni teorie, jinak je to celkem bezna trade zkusenost bohuzel, lidi jsou zmateny a mnozstvi POE novacku nema uz vubec zadnou zakladni trade etiketu :-)

Path of Exile 2: Warning—Friend Invites Could Get You Hacked!
    https://www.youtube.com/watch?v=B3_U38sBHlA
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    EVILMIND: spis je to uleva serveru a ochrana proti trade botum.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    KVIIIK: fakt? To vypada, ze bud i GGG veri tomu, ze ucty se hackujou pres trade web, nebo je to dokonce udelany tak zvlastne, ze na tom neco bude... Osobne jsem tuhle teorii hned zavrhnul, protoze se ucet autorizovany sessionID spojuje s uctem ve hre pres server GGG, a zpatky dostava jen result, takze by se nemelo nic nikam posilat.
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    Dnešní novinka z trade marketu: už nejde posílat direct whisper, ale jen kopírovat a poslat si to manuálně ve hře.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    KVIIIK: se tak rika historicky v POE1, technicky je to skill gem + 5 supportu, takze 6link.

Treba na svem gemu bych usetril 1 div, kdybych o te moznosti vedel driv.
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    EVILMIND: gem s 5 dírami stojí nejlevněji 3 divines, takže ještě o 0,5 div dráž, než kdybych si ho dělal sám přes Alvu.
    btw: proč se říká 6-link, když je pět děr maximum?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WASQ: jsem v praci, ale jestli si to dobre pamatuju, tak to ted mam takhle
    WASQ
    WASQ --- ---
    EVILMIND: postneš, jak máš naklikané atlas body?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    KVIIIK: btw gemy se daji kupovat uz linknuty, naleveleny a s kvalitou, protoze takhle padaji z Arbitra. Casto je to lacinejsi nez samostatne porizovat lvl 20 uncut a 6 link.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: jo. To je proto, že jak první dny vůbec trade nefungoval, tak oni ho ve skutečnosti neopravili. Jen to zazáplatovali tím, že to odhlašuje takhle všechny, a tím pádem jsou servery míň zatížené (bo jim tam nevisí 20 live searchů od každého šmudly). Tak doufám že teď po prázdninách budou dělat na nějakém lepším řešení, protože jednak je to děsně otravné, druhak to reálně přispívá k úspěšnosti phishingu (lidi jsou zvyklí otevřít trade link a zadat heslo), a navíc i k urban legendám kolem stávající vlně hacknutých účtů.

Kde osobně sice věřím, že problém je v implementaci trade, ale současně mi přijde takřka jisté, že sessionID v browseru a session game token ve hře musí být úplně nesouvisející věci. Takže jako ty rady co teď lítají všude, po každém tradu se jít relognout na web... ehm... :-)
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    A ještě povzdechnutí: jestli devs něco neudělají s drop ratem divine orbů a nebo exchange ratem exalted -> divine, tak ta hra bude hodně brzo naprosto nehratelná. Ceny na marketu jsou úplně ustřelený, cokoli použitelnýho začíná na 3 divine orbech, pořídit pátou díru do skill gemu stojí dva divine a ta inflace nezastavitelně roste. Ještě na štědrý den to bylo 1 div = 59 ex, dnes už 1 div = 129 ex.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WASQ: jo, kazdopadne na to stejne nemam dost bodu, abych tam dojel, takze jsem to odpiskal proste, ted v podstate ani neni zadnej mod, kterej bych nechodil, takze nepotrebuju corruptit nic znova...
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    Teď jsem potkal fakt nechutnej bug...
    V t15 mapě na mě vybafl elite pack "nameless vermin", bohužel s nekonečným respawnem. Krysy za mnou běhaly celou mapu, okamžitě po zabití se obnovily, reálně se nedalo jinak, než kompletaci mapy nechat se zabít.
    ELIJEN
    ELIJEN --- ---
    LIQUIDFREAK: Urcite to shadow patchnuli :D
    LIQUIDFREAK: Kdyz si nechas otevreny tab a nedas refresh, tak trade porad funguje.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam