• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    Teď jsem potkal fakt nechutnej bug...
    V t15 mapě na mě vybafl elite pack "nameless vermin", bohužel s nekonečným respawnem. Krysy za mnou běhaly celou mapu, okamžitě po zabití se obnovily, reálně se nedalo jinak, než kompletaci mapy nechat se zabít.
    ELIJEN
    ELIJEN --- ---
    LIQUIDFREAK: Urcite to shadow patchnuli :D
    LIQUIDFREAK: Kdyz si nechas otevreny tab a nedas refresh, tak trade porad funguje.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Btw take Vas porad odhlasuje z jejich stranky a je nutny relogin? Pul hodiny nejsem na tradu a hned musim relog, vcetne nejsem preci robot :D
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    ELIJEN: gz teda, ja divinu nevidel asi pet dni, a obecne je to nejaky UPLNE mrtvy ty dropy, mf 100
    WASQ
    WASQ --- ---
    EVILMIND: možná ještě low corrupted mapy, jestli to nenatočí líp
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WASQ: nemam, prislo mi to k nicemu, protoze jestli to chapu spravne, tak to proste uplne znova udela corrupt. Tj. rekneme jedine pouziti, co vidim, je mit extra mapy co nechces-nemuzes chodit, a zkusit je takhle naslepo random zachranit? Jinak to proste nestoji za to, dobre natocenou mapu tam nedas proste.
    ELIJEN
    ELIJEN --- ---
    EVILMIND: Tak ja to mel prave celkem juicenute i tabletama a stejne nic moc ... pak mi nahodne dropnou 4 divine orby v t6 mape :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ELIJEN: nekdy predevcirem vidal nejakej malej tvurce video, kde testuje raritu s 26-126-226-326, a vicemene tim prokazal, ze je tam obrovskej diminishing return, takze po tech 126 (nahodne zvolene cislo, realne kolem 100 proste) uz je narust jen naprosto minimalni. Ze nekdo ukazuje, jak nadropil desne divine s 500 raritou, to je ciste proto, ze to soucasne dela i na super juice mapach-tabletech.
    ELIJEN
    ELIJEN --- ---
    Vcera jsem bezel nekolik JUICED map. lvl 82, plnej atlas, +240% rarita na mape, +100% rarita na gearu a padlo asi jenom 7 ex a nic moc jineho. Asi to s tou rarity nebude az tak horky.

BTW nevite nekdo, jak farmit Deliria? I kdyz clearnu celou mapu, tak padne jen par lahvicek a maximalne 5 simulu. Zadneho bosse jsem v deliriu jeste nepotkal.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: todle mi nepomaha.. mam to rozesrany az hruza, sice mi to jede a nelaguje ale musel sem nastavit foreground cap na hz monitoru a vypnout lock na vsync. Ale tearuje mi to, takze je to takovy meh. Aspon to nelaguje ale a muzu ritualy, breache a tak
    WASQ
    WASQ --- ---
    EVILMIND: máš zapnutý tohle?

LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: zajimavy... proc jen nemozu mit nakyho takovyho kamosa
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    drama :)

POE 2 - Widespread Cheating? Crashes Used To Dupe Items, Rig Vaal Orbs & More. Path of Exile 2
    https://www.youtube.com/watch?v=Hl0rXpy37yo
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WASQ: ne, to proste pada, a to nejen z bossu. Dokonce ani v atlase uz neberu mody na mapy, protoze to neni treba. Mam pocit, ze to proste utahne ta kvalita/quantita z tabletu/map samotnych.
    WASQ
    WASQ --- ---
    EVILMIND: Kde těch t15ctek posbíráš hromadu? Kupuješ?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    na vlastni nebezpeci, nezkousel jsem, ale nasel jsem to jako verohodne vypadajici help na zamrzani
    sam to zatim resim vypnutim multithreadu, coz totalne degraduje muj novej pocitac, ale nezamrza to...

GitHub - Kapps/PoEUncrasher: A very simple tool to fix PoE 2 causing AMD X3D chips to freeze Windows completely during loading screens.
    https://github.com/Kapps/PoEUncrasher
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GURBON: ja to delam ted tak ze 15ky hazim do temp tabu, kdyz je plnej tak to zpracuju alch/aug/regal, a pak najdu ty si raritou (regex "f it"). Ty si hodim zvlast do tabu a beham s nima breache. Vsechny ostatni oslamuju exaltama do plnych prefixu, jestli nedostanu raritu tak. Pokud ne, vsechno ostatni corruptim, a chodim to kdyz neni breach. 16ky co tim vzniknou chodim jen na vsech +2 nodech.
    Nove jsem teda zacal corruptit i ty rarity mapy obcas, ma to nevyhodu ze o tu raritu muzu prijit, ale bez toho jsem nemel zadny 16ky s raritou.
    GURBON
    GURBON --- ---
    EVILMIND: tak jsem nacoruptil svejch 10 15tek a mam 2 14ky a 1 16ku
    ELIJEN
    ELIJEN --- ---
    EVILMIND: To je nice, ted najit znova citadelu a nenechat se opet oneshotnout druhym uderem bosse :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ELIJEN: jo, garantovanej je jeden, ale s hodne sanci dostanes tri. Coz je dost dulezity, kdyz ten drazsi stoji 300ex... :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam