• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    KALTY: Jj jeste jsme stale nic neobdrzeli, resim se supportem GURBON: Spis rovnou kup tab proste, jestli chcces. Donate proste zatim fail
    EVILMIND: Hurá
    KALTY
    KALTY --- ---
    LIQUIDFREAK: jakože ani z toho našeho před týdny? :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Akce na stash(e). Koupil sem jete jeden gtab, goldy z donate zatim nikde.
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    Tak musím říct, že vyměnit Unbound Avatara za Meditate a boty z %evasion na %shield byl gamechanger! Mám sice zatím "jen" 3200 shieldu (po znásobení z Meditate), ale je to fakt znát. Teď ještě vymyslet, co vyměnit dalšího, abych nemusel v návaznosti střídat celej equip.
    GURBON
    GURBON --- ---
    runy imho pridavaj jen tomu predmetu do kteryho to zasadis
    GURBON
    GURBON --- ---
    KVIIIK: vem si nejakej kram s jasnym cislem ( treba +100es) a vyzkousej si to
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    Ještě si ověřím, jestli to dobře chápu: když mám celkem třeba "+200% to energy shield", ale nemám ten základní "increase energy shield", tak se mi ty procenta počítají z nízkého základu a moc vysoko to nepoleze, a nebo je to jedno? Řeším, v jakém poměru to na tom equipu míchat, protože iron rune a +%ES mám skoro všude a ve skill stromě jedu taky poměrně jednoznačně.

GURBON
    GURBON --- ---
    u me dela treba 1/3 es jen jewly za par ex, ale ja hraju jen na to
    CHA1NDLER
    CHA1NDLER --- ---
    KVIIIK:
    tak to je jednoduchy. Podivej se, co ma treba Alk nebo Pohx za gear a tam to ESko vidis uplne jasne. Maj ascendancku, maji konverze z Bodyarmoru na tree (nevim jestli nekdo z nich hraje ES na helme jako EVA), a maji %inc es a eva na strome. nic jinyho tam neni - je to jen ES/eva gear a strom - zadny konverze z many/life a podobne. 4k es nagearujes v pohode za par divine.
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    CHA1NDLER: kombinaci dvou heraldu jsem hrál předtím, ale není ani zdaleka tak efektivní jako variace jeden herald plus mrazící prsten Polcirkeln, kde na jednu ránu smažu mobky na celé obrazovce a na bosse je tam bell+elemental invocation.

Mám 100k unbuffed DPS na ice strike (buffed 190k), takž dmg není problém. Problém je, kde sehnat víc shieldu. Mám iron runy a +shield skoro na všem a stejně se nedostanu přes 1500 shieldu.
    CHA1NDLER
    CHA1NDLER --- ---
    Jinak - jak asi uz vsichni vite - dost dobrej tech na Ice Strike je kombinace HoI a HoT, ale v obracenym support setupu nez je prirozeny. Chce to netrivialni mnozstvi added cold a lightning dmg, ale pak date innervate a shock na HoI a ty samy cold supporty na HoT.
    Je to abuse toho, ze napriklad Herald of Ice dle gemu nemuze freezovat.. ale to znamena, ze porad muze shockovat a jelikoz dava solidni dmg, tak shockuje docela dost a docela casto. A tim padem dava permanentne +35% more light dmg cely postave. To samy herald of thunder... je to giga dmg boost.
    CHA1NDLER
    CHA1NDLER --- ---
    KVIIIK:
    Tak jasně,hraje HC - takze ma ES + 1,5k life.. a stejně dostal hit za 10k, kde mu zbylo tusim 28 life :D (SKILL!!!)

koukni na Pohxuv YT kanál, sice hraje CI, ale vysvětluje to tam dost pochopitelně co a jak v tom buildu mit.

POE2 | Invoker Defensive Layers & Breakdown
    https://www.youtube.com/watch?v=Eji004TwrlE
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    CHA1NDLER: oukej, tak tenhle má skoro 6k ES. Zatím jsem všechno cpal do evasion podle tohodle buildu (kde má mmch 2k shield a 4k life), ale možná je to slepá cesta https://mobalytics.gg/poe-2/builds/dons-cold-monk#equipment-0

Jak se do háje dá dosáhnout na 4k shieldu? :D
    CHA1NDLER
    CHA1NDLER --- ---
    KVIIIK:
    jaký životy prosimtě ? :D hraješ Monka-> jedeš ES, nic jinýho tě nezajímá :)) Tohle je gear, co má Alk na HC SSF a jezdí s tím naprosto veškerej kontent:
    Tak se inspiruj. Jinak ty itemy ti většinou nedropnou, ale zkoušíš ruletu - tzn. jakoukoliv expert base co najdes (bílou, modrou, žloutou...) pokud má nějaký dobrý mody tak slamuješ currency dokud to není brick a nebo giga item. Zatím je veškerý craftění jen o tomhle.

jen pro pořádek: chceš minimálně 4k ES a k tomu hraješ grim reaper nebo medidate, abys měl 8k. Pokud tě sere Chaos, tak si dej CI, ale je to dost bodů.

KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    CHA1NDLER: nehoním se za equipem, abych se poměřoval, ale abych mohl běhat high level obtížnost a nechcípat u toho. A zatím mi bohužel nepadla žádná ani z poloviny tak dobrá věc, jako jsem si mohl koupit za pár exalted nebo max 1 divine :( (na levelu 87 už by teda skoro mohla, zatím mi padá prd... teda až na waystones, na ty mám docela štěstí).

Staffku mám tuhle, tu naštěstí nesháním a koukám spíš abych věděl, jestli se vůbec dá sehnat něco lepšího. Co ale sháním, je informace, jak na monka dostat ještě +1000 životů. :)

Mám +life prefix skoro na včem, ale jsem na 1600 životech a umírám fakt nepříjemně často (50% armor, 80% evasion, 1500 shield, 120% allres)

GURBON
    GURBON --- ---
    stala se mi vcera takova divnost a nevim jestli je to nahoda, nebo ne, ale delal jsem 6 T15 map a zapomel jsem je regalnout pred valem, evoala mam 4x T16, bohuzel modrejch
    CHA1NDLER
    CHA1NDLER --- ---
    KVIIIK:
    btw jakou konkrétní staffku vlastně hledáš ?
    CHA1NDLER
    CHA1NDLER --- ---
    KVIIIK:
    Hele je dulezity si uvedomit, ze to hrajes PRO SEBE.
    Pokud mas potrebu se pomerovat a hromadit divine nebo se honis za nejakou unique veci, tak bych doporucil to okamzite prestat hrat.

Je to proste early access se spoustou bullshitu a picovin.. Ja treba do vydani patche nehraju, protoze v tom nevidim smysl, doufam ze 90% veci bude jinak.
    Ale v mezicase se snazim prijit na to, jak craftit veci. Kazdej trochu schopnejsi hrac nafarmil SSF giga gear a musim uznat, ze kdyz se ti podari hitnout nejakej cool item, tak je to zabava a dobrej pocit. Lepsi nez si neco koupit.. mnohem lepsi.
    Navic naprosta vetsina itemu na trade nema tu hodnotu, za kterou se to prodava, takze jedina logicka reakce je nadropovat a udelat si ty veci sam.

Takze chill bro.. a zacni craftit. Zrovna staffky jsou docela easy, protoze resis predevsim prefixy :) btw spocitat si kalkulator na dmg staffek byl fun. Nekdy ma totiz 550dps staffka vetsi dmg nez 700 :)))
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    tvl.. Market se fakt zbláznil, cena srovnatelných staffek se od včerejška zvedla na čtyřnádobek (z 5 divine na 20), Ingenuity s bonusem 50+ zdražily z 5 divine na 10. Z 90% to prodávají Číňani. Kdo to reálně může koupit brz RMT (od těch samých Číňanů)?
    Vim, že je to rasistický, ale Číňani a Rusové by v podobných hrách měli mít vlastní servery, dojebou naprosto každou onlinovku, která vyjde :(
    CHA1NDLER
    CHA1NDLER --- ---
    EVILMIND:
    podle me za drtivou vetsinou hacku stoji masivni cinsky RTM a ruzny pochybny trade macra, ktery ty lidi pouzili.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Muj atm atlas passives, special feature = no proper maps drop :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam