• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    GURBON
    GURBON --- ---
    k dropu map, dnes se mi to stalo uz po 5te tak uz mi to neprijde uplne jako nahoda, ale kdyz jdu mapu s bossem T16 tak z kazdyho bosse vypadne 2x T15
    GURBON
    GURBON --- ---
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    LIQUIDFREAK: sauce = na zacatku k nam do guildy chtel nejaky evilmind, a nektery z oficiru ho invnul. Ale hned sme zjistili ze to je nekdo jinej. Asi mne ma ve friendech a zkousi :D
    EVILMIND: Hey mate, do you have some divine orbs to give away? I need to upgrade my build and i am in need of 5, i will give you good mood and plenty of smiles :D
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: byl sem tam trikrat, trikrat holub, trikrat mne vyndal na 5% kdy kasti takovy to rychly pred sebe :D
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Pozor pozor mame tu škodnou :D :D
    KALTY
    KALTY --- ---
    EVILMIND: drak pro mě byl tedy nejtěžší :) Ale pro kámoše zase easy. Záleží na classe taky :)
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    EVILMIND: Já mám Ascendy za sebou, chybí mi 3. a 4. Tohle byly nějaké random dropy na ToC, co jsem měl, tak jsem si chtěl zkusti nějaký pěkný loot.. ale failnul jsem tam a dost mě to nasralo. Ono to bylo i tím, že 3. akt je strašně dlouhý a to chození přes 2 porty abych mohl prodat věci mě teda sere úplně turbo.. Takže se moje blbá nálada rozjela tímhle a pak navíc ještě 2 failnutou challangí. Ani nemluvím o Debuffy, které jsou dost masakrální. Takhle husté bych čekal v normálním Ascendency, ne v runu pro loot..
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MEPHISTO: holub s virem je jeden ze tří random bossů tam (v té 10 místnost verzi je děláš v náhodném pořadí všechny), a je z nich zdaleka, ale zdaleka nejtěžší. Takže pro první solo ascend přímo v aktu bych to zkusil víckrát, nez dostanu treba toho draka, kterej je nejlehci...
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    Hm.. tak jsem si zkusil na konci normalu Trial v Temple of Chaos, o 2 lvl níž než jsem a teda 2x jsem tam zařval.. poprvý na místnosti, kde jsou ty Vaal cory a než jsem pochopil, co tam dělat, tak mi ty automatický trapy sebrali flask charges a pak mě zabily mobky a druhý fail byl na nějakým bossovi ptákovi, co mi dal DOTku jak sviňě.. docela mě to nasralo..
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    GURBON: myslim ze j, donate, buy..
    GURBON
    GURBON --- ---
    LIQUIDFREAK: muzu i jako member? kouknu na to...
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    KALTY: Jj jeste jsme stale nic neobdrzeli, resim se supportem GURBON: Spis rovnou kup tab proste, jestli chcces. Donate proste zatim fail
    EVILMIND: Hurá
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: plus samozrejme dropy z bosse nekonecne, proto Temporalis padal na cene
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    konecne nejaky bugfixy, tak asi prazdniny skoncily - You can no longer use the instance manager to create multiple instances of the Trial of the Sekhemas.

lidi jsou vynalezavi - dosli na konec pred bosse, pak si otevreli x instanci na nej, a kazdej ten kill prodali nestastnikum bez ascendu, tak se vydelava pane :-)
    GURBON
    GURBON --- ---
    LIQUIDFREAK: ja bych i neco klidne poslal, ale chtelo by to vedet, ze to neskonci v cerny dire
    KALTY
    KALTY --- ---
    LIQUIDFREAK: jakože ani z toho našeho před týdny? :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Akce na stash(e). Koupil sem jete jeden gtab, goldy z donate zatim nikde.
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    Tak musím říct, že vyměnit Unbound Avatara za Meditate a boty z %evasion na %shield byl gamechanger! Mám sice zatím "jen" 3200 shieldu (po znásobení z Meditate), ale je to fakt znát. Teď ještě vymyslet, co vyměnit dalšího, abych nemusel v návaznosti střídat celej equip.
    GURBON
    GURBON --- ---
    runy imho pridavaj jen tomu predmetu do kteryho to zasadis
    GURBON
    GURBON --- ---
    KVIIIK: vem si nejakej kram s jasnym cislem ( treba +100es) a vyzkousej si to
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam