• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Path of Building Release for PoE2 - Path of Exile 2
    https://maxroll.gg/poe2/news/path-of-building-release-for-poe2
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    GURBON: aha vlastne, jsme v pasti :D
    GURBON: Nic ofc :D ale slibovali ze to dojde :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: ok, po peclivem vyberu z videi na youtube se na druhem miste umistil shattering Monk, ale zejtra zakladam Gemling Legionnaire totemy, prijde mi to presne je odpoved na to co mi ted chybi, dostatecnej AoE clear, super safe, vysokej regen co nuluje ruzny dotky co me ted serou. Obecne v POE jsem historicky vzdycky mel nejlepsi zkusenost s regen stack postavama, tak doufam to bude pokracovat... :-) Plus ma laciny zbrane.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GURBON: me to bavi, protoze to je challenge :) A o tom to je.

Jsem ted dal KONECNE posledniho breach bosse, takze uz mam 10/10 a muzu zacit prodavat ty klice, hura. Jsem ho failnul trikrat, jednou me vymrazil (jsem nemel freeze charm), podruhy mi to spadlo, a potreti mi dosel cas, jsem vubec nechapal co se deje jaktoze najednou nestiham.

Ted se asi soustredim na Delirium, ty Simulacrum vlny si verim bych mohl davat.

Ale jako jako celkem premejslim o nejakym novym buildu, co by dokazal offscreenovat, takze by delirium/breach, coz je nejsnazsi combo na vydelavani slusnyho mnozstvi currency, daval efektivnejc nez ja s detonate dead. Nechci hrat Spark, protoze je jasny IMHO, ze jim ten conduit pristi tejden nerfnou, plus je na to vsechno drahy ted kdyz to je meta. Hrajete nekdo neco jineho, co offscreenuje breach? :-)
    GURBON
    GURBON --- ---
    Ja ty ggg asi nikdy nepochpim. Dnes jsem zkousel na cerstvym lvl90 4ty ascend pro zmenu na Djinn a ty kokotiny co se dejou ve 4tym patre a pak u bosse mi proste v konextu cely hry nedavaj smysl. Celou dobu se snazis abys prezil vsechno, mel co nejvetsi life/es pool a tam je ti to cely naprosto k hovnu. To samy v tech ultimatech. Jak kdyby tohle zadali nejaky 3ti strane, at to vymysli pro uplne jinou hru :( Nechci to zkouset znovu. A i me to odrazuje od zkouseni jiny postavy. Uz 3ti ascend byl brutal opruz, ale jakztakz se to dalo pochopit. U toho 4tyho jsem si nechal radit s guildy ( diky lidi) a i tak jsem byl naprosto v prdeli. Mozna jsem divnej ja, ale vam to smysl dava? Bavi vas to?
    GURBON
    GURBON --- ---
    LIQUIDFREAK: poslal jsem na zkousku donate 1 zlatacek, dej vedet, jestli dorazil, nebo skoncil nekde v riti
    GURBON
    GURBON --- ---
    ELIJEN: Pokud to je tak, moc nechapu narky na nedostatek map, s timhle ti prakticky dojit nemuzou. Ted uz beham jen 15-16 a nedochazi. Spis naopak.
    ELIJEN
    ELIJEN --- ---
    GURBON: Myslim, ze jeden je garantovany a dalsi jsou z atlasu. Me padaji 2-3.
    GURBON
    GURBON --- ---
    k dropu map, dnes se mi to stalo uz po 5te tak uz mi to neprijde uplne jako nahoda, ale kdyz jdu mapu s bossem T16 tak z kazdyho bosse vypadne 2x T15
    GURBON
    GURBON --- ---
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    LIQUIDFREAK: sauce = na zacatku k nam do guildy chtel nejaky evilmind, a nektery z oficiru ho invnul. Ale hned sme zjistili ze to je nekdo jinej. Asi mne ma ve friendech a zkousi :D
    EVILMIND: Hey mate, do you have some divine orbs to give away? I need to upgrade my build and i am in need of 5, i will give you good mood and plenty of smiles :D
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: byl sem tam trikrat, trikrat holub, trikrat mne vyndal na 5% kdy kasti takovy to rychly pred sebe :D
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Pozor pozor mame tu škodnou :D :D
    KALTY
    KALTY --- ---
    EVILMIND: drak pro mě byl tedy nejtěžší :) Ale pro kámoše zase easy. Záleží na classe taky :)
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    EVILMIND: Já mám Ascendy za sebou, chybí mi 3. a 4. Tohle byly nějaké random dropy na ToC, co jsem měl, tak jsem si chtěl zkusti nějaký pěkný loot.. ale failnul jsem tam a dost mě to nasralo. Ono to bylo i tím, že 3. akt je strašně dlouhý a to chození přes 2 porty abych mohl prodat věci mě teda sere úplně turbo.. Takže se moje blbá nálada rozjela tímhle a pak navíc ještě 2 failnutou challangí. Ani nemluvím o Debuffy, které jsou dost masakrální. Takhle husté bych čekal v normálním Ascendency, ne v runu pro loot..
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MEPHISTO: holub s virem je jeden ze tří random bossů tam (v té 10 místnost verzi je děláš v náhodném pořadí všechny), a je z nich zdaleka, ale zdaleka nejtěžší. Takže pro první solo ascend přímo v aktu bych to zkusil víckrát, nez dostanu treba toho draka, kterej je nejlehci...
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    Hm.. tak jsem si zkusil na konci normalu Trial v Temple of Chaos, o 2 lvl níž než jsem a teda 2x jsem tam zařval.. poprvý na místnosti, kde jsou ty Vaal cory a než jsem pochopil, co tam dělat, tak mi ty automatický trapy sebrali flask charges a pak mě zabily mobky a druhý fail byl na nějakým bossovi ptákovi, co mi dal DOTku jak sviňě.. docela mě to nasralo..
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    GURBON: myslim ze j, donate, buy..
    GURBON
    GURBON --- ---
    LIQUIDFREAK: muzu i jako member? kouknu na to...
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    KALTY: Jj jeste jsme stale nic neobdrzeli, resim se supportem GURBON: Spis rovnou kup tab proste, jestli chcces. Donate proste zatim fail
    EVILMIND: Hurá
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam