• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    GURBON
    GURBON --- ---
    MARSHUS: 1 nakup, rada za cca 90ex, facepalm! :D Jeste ze mi ty diviny celkem padaly.....
    GURBON
    GURBON --- ---
    MARSHUS: ja si rikal ze v tom neco takovyho bude, pritom cena divinu je pres 100ex, zkusim, uz jsem asi utratil zbytecne dost divinu :/
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    MARSHUS: to de? GURBON: Mno ja sem na 4div a uz tejden nic..a i kdyz ex pada dost, na cenu div to nestaci :D ekonomika v hajzlu, sliby o wipe tatam..
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    GURBON: protože poe trade má pořád cenu 1div = 10ex. Nastav si že chceš vidět ceny v exaltech a ukážou se ti věci i za 50ex
    GURBON
    GURBON --- ---
    LIQUIDFREAK: to padalo v poe1 chaosu taky a nikdy takovahle propast nebyla
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    GURBON: pada jich more
    GURBON
    GURBON --- ---
    proc vlastne ted na trade vsechno stoji do 5ex a pak az 1 div? exalty nikdo nechce?
    CHA1NDLER
    CHA1NDLER --- ---
    EVILMIND:
    To uplne nevim proc, protoze Monk k tomu clearu pouziva Herald mechaniky, ale jede to melee, coz je pomale. Pokud chces skutecne rychlej deli-breach build, tak jsou to samzorejme luky/kuse - viz fubgun.
    CHA1NDLER
    CHA1NDLER --- ---
    ELIJEN: Staci par tabletu na WS drop a nemusis ani behat bosse na sustain. Obecne tablety jsou a must na mapping, mnohem vetsi nez treba rarity.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GURBON: urcite ne, tenhle quest vzdycky dodelavam zpetne az po kampani bo mi to tam taky nikdy nepadle. Jeden pada v Keshi, a druhej v te druhe mape za Mastodontem.
    GURBON
    GURBON --- ---
    LIQUIDFREAK: to bud rad ze jsi nedosel k tomu finalnimu nesmyslu :D
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    GURBON: ja dneska zkousel sekemas, nekde v pulce na4ku mne vyndal hourglass
    GURBON
    GURBON --- ---
    Dnes byly asi nejaky pozitivni vlny na slunci. 3x ultimatum bez chcipnuti, nakup chybejiciho fragmentu, trialmaster dole, 4ty ascend doma. Uff :) Precejen je to snesitelnejsi nez Djinny. Ten trialmaster byl vyslovene formalita, skoro se me nedotknul.
    GURBON
    GURBON --- ---
    Jeste dotaz k pribehu. Jak je ten quest v 2 a 5tym aktu, kde se skladaj ty dve pulky jesterek, mam od kazdy jen jednu levou pulku. Zkusil jsem dnes chvili behat ty lokace v a5 kde to ma padat, ale nic. Tim ze jsem dokoncil pribeh, tak jsem si to bugnul?
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Omg mel jsem snovy sekhemas, -30% hp vseho, -30% dmg vseho, abych si to pak omylem odstranil domnivaje se, ze odstranuju aflictiony, odstranil jsem si boony. Clovek se uci cely zivot!
    ELIJEN
    ELIJEN --- ---
    GURBON: Netusim. Mne ted z jedne mapy padlo 10+ t15 waystonu (z toho 5 z bosse), ale celkove jsem mel +700% waystone dropchance :D

Mozna lidi behaj spatne mapy, protoze cim vic je mapa juicenuta na loot (prefix), tim ma mensi waystone drop chance, ten se zvysuje obtiznosti (suffix). Ted jsem vaalnul tohle:

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Tak ono to na zacatku asi nebude nic moc umet, ale uz i jen to ze se ve strome podivas jakej node dava vic dmg, nebo na equipu nasimulujes jestli je lepsi flat nebo procentualni apod, tak to dost pomuze, ted jen tak hadame...
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    LIQUIDFREAK: teda kecam chvili sem s tim v minulosti vlastne laboroval :P
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: Jojo kdybych tak s tim umel :D sem to v zivote nepouzil, coz je mozna skoda moh sem si usetrit tunu smrti/nervu :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Path of Building Release for PoE2 - Path of Exile 2
    https://maxroll.gg/poe2/news/path-of-building-release-for-poe2
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    GURBON: aha vlastne, jsme v pasti :D
    GURBON: Nic ofc :D ale slibovali ze to dojde :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: ok, po peclivem vyberu z videi na youtube se na druhem miste umistil shattering Monk, ale zejtra zakladam Gemling Legionnaire totemy, prijde mi to presne je odpoved na to co mi ted chybi, dostatecnej AoE clear, super safe, vysokej regen co nuluje ruzny dotky co me ted serou. Obecne v POE jsem historicky vzdycky mel nejlepsi zkusenost s regen stack postavama, tak doufam to bude pokracovat... :-) Plus ma laciny zbrane.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GURBON: me to bavi, protoze to je challenge :) A o tom to je.

Jsem ted dal KONECNE posledniho breach bosse, takze uz mam 10/10 a muzu zacit prodavat ty klice, hura. Jsem ho failnul trikrat, jednou me vymrazil (jsem nemel freeze charm), podruhy mi to spadlo, a potreti mi dosel cas, jsem vubec nechapal co se deje jaktoze najednou nestiham.

Ted se asi soustredim na Delirium, ty Simulacrum vlny si verim bych mohl davat.

Ale jako jako celkem premejslim o nejakym novym buildu, co by dokazal offscreenovat, takze by delirium/breach, coz je nejsnazsi combo na vydelavani slusnyho mnozstvi currency, daval efektivnejc nez ja s detonate dead. Nechci hrat Spark, protoze je jasny IMHO, ze jim ten conduit pristi tejden nerfnou, plus je na to vsechno drahy ted kdyz to je meta. Hrajete nekdo neco jineho, co offscreenuje breach? :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam