• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: To je jen domnenka :) A diq
    GURBON
    GURBON --- ---
    EVILMIND: za jak dlouho jsi takhle napodruhe zvladnul kampan?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: zadny sliby o wipe neexistujou, GGG vzdycky jasne rikalo, ze tohle je void liga a zadny wipy nebudou

LIQUIDFREAK: neda, respl je to neefektivni, lepsi je proste udelat dobrej build dojit do map a pak das na kazdy mape 1-2 levely bleskove. Muj vcera zalozeny totemar je tak 85 uz, 7800 hp... :-)
    GURBON
    GURBON --- ---
    MARSHUS: ja si rikal ze v tom neco takovyho bude, pritom cena divinu je pres 100ex, zkusim, uz jsem asi utratil zbytecne dost divinu :/
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Da se nejak powerlevelit? Respektive nekoho vylevlit rychlejs? Asi ne coz
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    LIQUIDFREAK: divinaa :D
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    LIQUIDFREAK: jo, Filters -> Trade Filters -> Buyout price si nastav v exaltech. zas ti to neukáže věci za divine no :D
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    LIQUIDFREAK: uz sem to nasel, dik za tip
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    MARSHUS: to de? GURBON: Mno ja sem na 4div a uz tejden nic..a i kdyz ex pada dost, na cenu div to nestaci :D ekonomika v hajzlu, sliby o wipe tatam..
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    GURBON: protože poe trade má pořád cenu 1div = 10ex. Nastav si že chceš vidět ceny v exaltech a ukážou se ti věci i za 50ex
    GURBON
    GURBON --- ---
    LIQUIDFREAK: to padalo v poe1 chaosu taky a nikdy takovahle propast nebyla
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    GURBON: pada jich more
    GURBON
    GURBON --- ---
    proc vlastne ted na trade vsechno stoji do 5ex a pak az 1 div? exalty nikdo nechce?
    CHA1NDLER
    CHA1NDLER --- ---
    EVILMIND:
    To uplne nevim proc, protoze Monk k tomu clearu pouziva Herald mechaniky, ale jede to melee, coz je pomale. Pokud chces skutecne rychlej deli-breach build, tak jsou to samzorejme luky/kuse - viz fubgun.
    CHA1NDLER
    CHA1NDLER --- ---
    ELIJEN: Staci par tabletu na WS drop a nemusis ani behat bosse na sustain. Obecne tablety jsou a must na mapping, mnohem vetsi nez treba rarity.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GURBON: urcite ne, tenhle quest vzdycky dodelavam zpetne az po kampani bo mi to tam taky nikdy nepadle. Jeden pada v Keshi, a druhej v te druhe mape za Mastodontem.
    GURBON
    GURBON --- ---
    LIQUIDFREAK: to bud rad ze jsi nedosel k tomu finalnimu nesmyslu :D
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    GURBON: ja dneska zkousel sekemas, nekde v pulce na4ku mne vyndal hourglass
    GURBON
    GURBON --- ---
    Dnes byly asi nejaky pozitivni vlny na slunci. 3x ultimatum bez chcipnuti, nakup chybejiciho fragmentu, trialmaster dole, 4ty ascend doma. Uff :) Precejen je to snesitelnejsi nez Djinny. Ten trialmaster byl vyslovene formalita, skoro se me nedotknul.
    GURBON
    GURBON --- ---
    Jeste dotaz k pribehu. Jak je ten quest v 2 a 5tym aktu, kde se skladaj ty dve pulky jesterek, mam od kazdy jen jednu levou pulku. Zkusil jsem dnes chvili behat ty lokace v a5 kde to ma padat, ale nic. Tim ze jsem dokoncil pribeh, tak jsem si to bugnul?
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Omg mel jsem snovy sekhemas, -30% hp vseho, -30% dmg vseho, abych si to pak omylem odstranil domnivaje se, ze odstranuju aflictiony, odstranil jsem si boony. Clovek se uci cely zivot!
    ELIJEN
    ELIJEN --- ---
    GURBON: Netusim. Mne ted z jedne mapy padlo 10+ t15 waystonu (z toho 5 z bosse), ale celkove jsem mel +700% waystone dropchance :D

Mozna lidi behaj spatne mapy, protoze cim vic je mapa juicenuta na loot (prefix), tim ma mensi waystone drop chance, ten se zvysuje obtiznosti (suffix). Ted jsem vaalnul tohle:

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam