• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    WASQ
    WASQ --- ---
    Tvl 90% smrtí posraný posmrtný efekty, z toho mě fakt klepne
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    MARSHUS: nn je to stejny, cumming soon je porad stejny pocet gemu
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    Jo ale spousta jich byla "coming soon" .. a zda se mi ze jsou Ted uZ
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    MARSHUS: zda, kdyz si odkliknes restrict a all gems, objevi se jich spousta
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    jako třeba Behead, to je vyloženě Headhunter v supportu
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    zdá se mi to nebo přidali děsně supportů? je tam toho spousta co jsem včera neviděl.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WASQ: vetsinou to lidi prodavaji v nejakym "kulatym" mnozstvi, at uz na pocet nebo aby to vyslo v divinech. TFT je discord kanal kde se to deje. Cena v bulku je u POE vzdycky vyssi, casto nasobne, protoze lidi plati za to, ze se nemusi jebat s tradem kvuli kazdemu jednomu kusu. Navic krome toho, ze muzes v bulku prodavat, muzes i dodavat lidem co naopak vykupujou - plati samozrejme mene, vetsinou treba pulku jen, ale zato necekas kdo se ti ozve a mas penize hned... Casto tam i sami pisou co myslej bulkem, jako treba

Jsem si docela jistej, ze treba tech wand nasbiram za mapu x, coz je pak jako rozdil velikej v tom kolik za mapu vydelam.
    ELIJEN
    ELIJEN --- ---
    EVILMIND: jj +4 na wandce nebo +6 na staffce jinak je to uplnej trash a ma to tak malou sanci, ze se nemuze vyplatit crafteni. Je to skoda, protoze jsem nasel staffku jinak s uplne silenejma statama, ale proste bez +lvl.
    WASQ
    WASQ --- ---
    EVILMIND: jaký TFT, co to? Bulk znamená kolik? Kde to pak můžu střelit? Jý tyhle věci docela sbírám "craftim" na tom sám, za ty prachy radši prodám.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ELIJEN: jo, ty ostatni veci chancujou, wandky nic nemaji tak je zrejme asi craftej... nevim, nehraju nic s wandkama, tak netusim jak moc tezky to je, ale prislo mit, ze tady prakticky pro zadnej spellcaster build nema hodnotu nic co nema +4 spell
    ELIJEN
    ELIJEN --- ---
    EVILMIND: Proc lidi kupujou ty wandky? Zadna dobra unique z nich neni, ne?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Jsem dneska koukal na TFT co se obchoduje v bulku pro craftery, abych si trochu upravil filtry, a mozna vas par veci prekvapi, co nechavate lezet na zemi nebo wastujete sami transmutem... :) vsechno se predpoklada itemlevel 81+

logbook 79-80 - 50ex
    bilej stellar amulet - 25ex
    bilej saphire ring - 10ex
    bila Siphoning Wand, Attuned Wand - 20ex
    ritual tablet - 30ex
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: bohuzel koukam to nepujde adaptovat do mych totemu, bo stackuje efekt curse na modry jewelech, a life regen je na cervenych... :-( Coz mimochodem taky otravny, ono i v poe1 maji jewelly ruzne pooly affixu, ale soucasne maji i velky prunik tech univerzalnich, takze nikdo neresi moc jakou barvu jewellu potrebuje. V POE2 ale proste jsou zcela oddeleny pooly. Ale na libovolnych buildech s modrejma by to nemel byt problem, protoze to zpomaleni dela jen ta jedina cursa.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: todle je super, to zpomaleni je idealni vzhledem k memu veku :D
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: taky mi to delalo, tak jsem sel hrat neco jinyho.
    EVILMIND: kez bych moh hrat nejakou takovou silenost...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    tohle pro zmenu vypada jako by to bylo POE1 :-)

Cast on Minion Comet Stormweaver Build Guide - Path of Exile 2
    https://www.youtube.com/watch?v=m-0CAIZn3C0&t=586s
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    tohle vypada jako build pro me, idealni rychlost :)
    a minimalne zkusim nejakej ten jeho curse setup i do toho soucasnyho

Curse Stacking Ignite Flameblast Stormweaver Guide | The Path of Exile 2 experience I was hoping for
    https://www.youtube.com/watch?v=Z5DYRj2JItE
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MEPHISTO: jako exalty maji skoro nulovou cenu v porovnani s tim, za co muzes prodat vysledek, takze jakmile ma neco treba 3 slusny staty tak se vyplati to oslamovat proste.

Mam pocit o vikendu uplne vypnuli live search, takze koupit ted neco je jeste horsi nez driv, navic se zrejme i ta databaze nejak pomalu aktualizuje, protoze jsem v noci jeste koukal na serial a mel to pusteny na pozadi pro trade, a lidi mi furt psali na veci, co jsem prodal uz x hodin predtim.
    BTW z nejakyho duvodu expeni noveho charu podporuje prodej, jsem behem kampane prodal veci asi za 25 div... :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    tady ten univerzalni leveling, udajne je to proste neco jako v jednicce hollow palm setup

My Favourite Leveling Setup for ANY Class (even Warrior) | Path of Exile 2 | Full Guide
    https://www.youtube.com/watch?v=Hi_SXwFlazk
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    EVILMIND: No, mně se pár craftů povedlo.. ale je to samozřejmě Luck as Fuck.. Typicky craftím hlavně prsteny a amulety. Equip jsem zkoušel víckrát, ale výsledky nejsou.. dobré. To RNG je tam prostě moc.. RNG.. Když padne něco, co má dobrý resist a lepší base staty, tak se snažím z toho udělat z běžných orbů lepší věc a pokud se nepovede, tak lepší orby nepoužívám.. to si nechávám na nějaký endgame.

Ale jo, dropy jsou dost smutný a vlastně od Trade mě odrazuje akorát to, že tam neumím najít equip dostatečně rychle.

Díky za rady.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam