• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: taky mi to delalo, tak jsem sel hrat neco jinyho.
    EVILMIND: kez bych moh hrat nejakou takovou silenost...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    tohle pro zmenu vypada jako by to bylo POE1 :-)

Cast on Minion Comet Stormweaver Build Guide - Path of Exile 2
    https://www.youtube.com/watch?v=m-0CAIZn3C0&t=586s
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    tohle vypada jako build pro me, idealni rychlost :)
    a minimalne zkusim nejakej ten jeho curse setup i do toho soucasnyho

Curse Stacking Ignite Flameblast Stormweaver Guide | The Path of Exile 2 experience I was hoping for
    https://www.youtube.com/watch?v=Z5DYRj2JItE
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MEPHISTO: jako exalty maji skoro nulovou cenu v porovnani s tim, za co muzes prodat vysledek, takze jakmile ma neco treba 3 slusny staty tak se vyplati to oslamovat proste.

Mam pocit o vikendu uplne vypnuli live search, takze koupit ted neco je jeste horsi nez driv, navic se zrejme i ta databaze nejak pomalu aktualizuje, protoze jsem v noci jeste koukal na serial a mel to pusteny na pozadi pro trade, a lidi mi furt psali na veci, co jsem prodal uz x hodin predtim.
    BTW z nejakyho duvodu expeni noveho charu podporuje prodej, jsem behem kampane prodal veci asi za 25 div... :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    tady ten univerzalni leveling, udajne je to proste neco jako v jednicce hollow palm setup

My Favourite Leveling Setup for ANY Class (even Warrior) | Path of Exile 2 | Full Guide
    https://www.youtube.com/watch?v=Hi_SXwFlazk
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    EVILMIND: No, mně se pár craftů povedlo.. ale je to samozřejmě Luck as Fuck.. Typicky craftím hlavně prsteny a amulety. Equip jsem zkoušel víckrát, ale výsledky nejsou.. dobré. To RNG je tam prostě moc.. RNG.. Když padne něco, co má dobrý resist a lepší base staty, tak se snažím z toho udělat z běžných orbů lepší věc a pokud se nepovede, tak lepší orby nepoužívám.. to si nechávám na nějaký endgame.

Ale jo, dropy jsou dost smutný a vlastně od Trade mě odrazuje akorát to, že tam neumím najít equip dostatečně rychle.

Díky za rady.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: treba ted jsem zjistil, ze na ty totemy jsem se trochu nechal nabaitit, protoze jsem si nevsimnul, ze mu to funguje bezvadne hlavne proto, ze ma 2 procenta regenu jako corrupt na helme. Jako good luck sehnat jinou podobnou helmu, kdyz jeste potrebujes spravny staty a spravnou runu v ni... :-)

Nebo treba vcera jsem kupoval +7 obourucky, co nosim dve (finalni verze da diky tomu lvl 40 skill gemu), a ja treba nepotrebuju zadnou runu v ni, protoze mi nic jako nepridaji. Ale jiny buildy, co +7 vyuzijou, tam rvou runy co rozlozi str req do int/dex - a tim padem to instantne nemuzu nosti ja, protoze muj req je trojnasobnej, takze rozlozeni mi tu zbran vypne. Proste runy musi jit nicit, tecka.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MEPHISTO: rekl bych nenosim snad nic co bych si ucraftil sam, nebo co by mi droplo. Hlavni duvod je, ze tady neni recept na zmenu resistu, takze je vrcholne nepravdepodobne s i u dobre veci trefit do neceho, co potrebujes. Kdyby tu byl nejaky harvest recept, tak bych asi par veci svejch nosil.

To osobne vidim jako dve nejdulezitejsi veci, co ocekavam by mely byt v nejakem manifestu, ktere snad vydaji brzo - moznost zmeny resistu, a moznost vyndani run z equipu. Protoze to je proste uplne picovina ze znehodnotis equip runou permanentne. Hlavne nechapu to herni rozhodnuti za tim, runy maji nulovou cenu, cemu by vadilo kdyby sli prepisovat?
    GURBON
    GURBON --- ---
    MEPHISTO: nakupuju, moje exslamy me pak presvedcuji, ze craftit nemam :)
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    Asi blbá otázka, ale .. equip sháníte primárně na aukci? Nebo Craftíte?
    GURBON
    GURBON --- ---
    Kdyz nedodelate untained paradise, zustane to untined paradise, nebo se to zmeni na normalni mapu?
    GURBON
    GURBON --- ---
    MARSHUS: 1 nakup, rada za cca 90ex, facepalm! :D Jeste ze mi ty diviny celkem padaly.....
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GURBON: to bylo napotreti :) ale uplne prvne jsem ji sel celou bez pomoci, bo z gildy nikdo nebyl online aby mi nahazel waypointy na zacatku, to te pekelne zrychli. Nekoukal jsem jak rychle, ale tusim asi 10 hodin az do map, s tim ze jsem stravil nejakej cas nakupovanim equipu prubezne, protoze jsem to mel napsany na papire jen, nenakoupil jsem si predem. Ale zase jsem usetril pak cas kolem toho levelu 55-65, kdyz jsem se obliknul rychle kompletne z veci, co jsem mel na prodej.

Na youtube jsou navody jak to delat lip, ja mel ready veci abych mohl ty totemy hrat od lvl 6, coz byl jako dost pain a nikde se to nedoporucuje, ale jsou levelovaci uniqy co muze pouzit libovolna classa, a respectnes si do toho co chces az na konci kampane.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: To je jen domnenka :) A diq
    GURBON
    GURBON --- ---
    EVILMIND: za jak dlouho jsi takhle napodruhe zvladnul kampan?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: zadny sliby o wipe neexistujou, GGG vzdycky jasne rikalo, ze tohle je void liga a zadny wipy nebudou

LIQUIDFREAK: neda, respl je to neefektivni, lepsi je proste udelat dobrej build dojit do map a pak das na kazdy mape 1-2 levely bleskove. Muj vcera zalozeny totemar je tak 85 uz, 7800 hp... :-)
    GURBON
    GURBON --- ---
    MARSHUS: ja si rikal ze v tom neco takovyho bude, pritom cena divinu je pres 100ex, zkusim, uz jsem asi utratil zbytecne dost divinu :/
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Da se nejak powerlevelit? Respektive nekoho vylevlit rychlejs? Asi ne coz
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    LIQUIDFREAK: divinaa :D
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    LIQUIDFREAK: jo, Filters -> Trade Filters -> Buyout price si nastav v exaltech. zas ti to neukáže věci za divine no :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam