• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    to s tim deliriem jsem si myslel je feature :) zjevne ne

Early Access Patch Notes - 0.1.0f Patch Notes (restartless) - Forum - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3686378/page/1#p25821776
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Jinak konecne sem nahodil overlay, ten sidekick a super. Zas je na zivot :D akorat furt nekdo pise a neni klid na nic ahaha :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WASQ: tipuju to bude opraveno prednostne v dalsim patchi, to by tak hralo aby si lidi zoomovali jak chteji! :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WASQ: ja osobne sbiram jen ES bases, protoze je muzu snadno craftit - DEF esence, a kdyz trefis nejakej vysokej ES tak se prodaji vzdycky
    K0COUR
    K0COUR --- ---
    LIQUIDFREAK: jj, je to bug
    WASQ
    WASQ --- ---
    Hele našli způsob, jak odzoomovat atlas (hury)!! Když ho máš otevřený, tak kolečkuješ zoom out a při tom zmačkneš ESC a je to. Funguje

PoE 2 - How To Zoom Out Your Atlas MORE - EASY TRICK!
    https://www.youtube.com/watch?v=UH_K2QjFsUs
    WASQ
    WASQ --- ---
    EVILMIND nemáš nááhodou seznam bases, po čem koukat v 81-82 mapách? Filterm jsem si udělal super strict a dlouhodobě sbírám jen věci na kouzelnici, protože jí hraju, ale asi by to chtělo se koukat i po něčem jiném
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: hele vyskocil mi nejaky favorite map slot, ale nikde to nemuzu najit. Tj nejaky poe1 pozustatek predpokladam ne, nevis prosim te?
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    ELIJEN: rychlokurz v malování? :D
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    ELIJEN: Nejak ti nesedi filter...
    ELIJEN
    ELIJEN --- ---
    EVILMIND: Mne se ted stalo tohle1!!

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: to bych se skoro vsadil, ze pokud neni s tebou v grupe uz predtim nez umres, tak uz ty portaly neuvidi
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    MARSHUS: Ok zejtra se ozvu nějak odpoledne. Až přijdu z práce. Díky moc za ochotu

LIQUIDFREAK: Klíčů mám spoustu, já doběhl až k tomu závěrečnému bosovi ve 3 patře, ale tam sem to posral a nemám sílu to dělat znova, kort když neznám ty mechaniky kterejch je tam milion (mistnosti jsou ok ale ty debufy ? Nemam paru) a učit se co kde jak koho proč.... na to sem už moc starej. I tobě díky
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    netušíte někdo jak vyhledávat time-lost jewely?
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    SKUNK23: ja bych rad ale mam dost problemu sam se sebou. Kdyztak mam ale dost klicu, 79/80
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    SKUNK23: můžu zkusit, uvidíme jestli to dám lol. napiš
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    Najde se ochotná duše co mě protáhne 3 ascendancy ? Zkusil jsem jednou sekemas a je to jeste vetsi sracka nez jsem si myslel. Nechapu jak je napadlo nadizajnovat dve nejvetsi mrdky v poe jako trialy... omfg nenavidim to, je to sracka. Dekuji predem komukoliv kdo ma sadomasochysticke choutky a bude mit naladu tu srajdu se mnou probehnout. Dyztak posta diky.
    CHA1NDLER
    CHA1NDLER --- ---
    EVILMIND:
    Proc, vzdyt to neni HC ne ? Zrovna tohle kdyz mas portal a nejakyho kamose neni issue..
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    WTB 15 mapy, pretty please! O:-)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: ver ze jeblo i ho :D se vsadim
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam