• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: urcite nepomaha? na redditu lidi prave pisou, ze jo. Bohuzel ja ho nemuzu (snadno) udelat, protoze jsem mel novou instalaci uz rovnou s tim patchem...
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    EVILMIND: tohle jsem nezkoušel, ale od začátku mi to freezovalo celé PC pomalu při každém druhém loading screenu. 5800X3D.

jeden z důvodů, proč jsem to rychle přestal hrát.

tak je to early access. no nemusím být u všeho. uvidíme dále, kam to ggg posune.

aktuálně mi ta hra nevyhovuje, co mi vadilo na poe1 po těch letech je tu ještě znásobené bohužel.
    HOUH
    HOUH --- ---
    LIQUIDFREAK: Mám dva měsíce staré PC (procesor AMD grafika Nvidia) a taky mi hra pravidelně freezovala a pomohl jen restart, naštěstí už to nedělá, proč netuším :). Jinak poslední dobou se celkem lagují servery.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: v poe je problem s vsync a je nejak rozbita prace se shadery, od prvniho patche co zvysoval dropy. Kdyby to bylo tim, pomuze downgrade coz nepomaha.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: ocividne za to muze kdyz toho je MS forum plny, ne? proste po nem crashujou ve hrach Ryzeny
    POE2 je nejvic videt protoze zrovna vyslo v tom terminu tak to hraje hodne lidi, ale nadavaji tam i hraci jinych her

Redirecting
    https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/24h2-crashing-games-working-on-a-fix/a3a3ed44-ea9a-43e7-81de-6ecd7b4a0782
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    WASQ: amd cpu i gpu a mam podobny problemy. Ne primo freezy nebo crashe ale chova se to jak na pc 10let starym.
    EVILMIND: ten update za to nemuze.
    GURBON
    GURBON --- ---
    hmm intel cpu co je pod minimal req a AMD gpu a zadny takovy problemy nemam ... a jo, porad to trochu hraju :D vzdycky kdyz tu napisu ze se na to vybodnu, padne mi divine :DD
    WASQ
    WASQ --- ---
    Udělal jsem rollback na předchozí verzi Win, zastavil aktualizace (což se mi vůbec nelíbí) a problém pořád trvá, tak nevim. Někde jsem četl, že by mohl být problém na pc AMD proc vs NVIDIA grafika (což mám). Nicméně mám všechny drivery aktuální a z mojí strany imo nemůžu udělat víc. Bohužel. A je to fakt vopich. Když mi blbě crashne instance, tak se naloguju zpátky a přijdu o portály
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WASQ: je otazka do jaky miry za to muze ten W11 update? Protoze co to sleduju na MS forech tak problemy ma i spousta jinych her. By bylo super kdyby to fixli fakt ASAP hlavne oni, aby se ukazalo, co je vina POE. Me treba uplne nejvic sere, ze to ma problem s multitaskingem, se prepnu do prohlizece na trade, a kdyz swapnu zpatky to okno je zamrzly, a treba 5s nez zacne reagovat, a nebo me to taky kopne. To jako nechapu vubec jak je mozny.
    WASQ
    WASQ --- ---
    Já nejvíc doufám, že vyřeší game crash jakože asap. Nikdy jsem nehrál tak nestabilní hru jako PoE2. Včera večer jsem jsem klikal na ikonu snad 10x. Nainstaloval jsem i Process Lasso, abych zkrouhnu PoE o 2 logické procesory a nemusel při každém vytuhnutí mačkat hard reset. Send help :(
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    to s tim deliriem jsem si myslel je feature :) zjevne ne

Early Access Patch Notes - 0.1.0f Patch Notes (restartless) - Forum - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3686378/page/1#p25821776
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Jinak konecne sem nahodil overlay, ten sidekick a super. Zas je na zivot :D akorat furt nekdo pise a neni klid na nic ahaha :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WASQ: tipuju to bude opraveno prednostne v dalsim patchi, to by tak hralo aby si lidi zoomovali jak chteji! :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WASQ: ja osobne sbiram jen ES bases, protoze je muzu snadno craftit - DEF esence, a kdyz trefis nejakej vysokej ES tak se prodaji vzdycky
    K0COUR
    K0COUR --- ---
    LIQUIDFREAK: jj, je to bug
    WASQ
    WASQ --- ---
    Hele našli způsob, jak odzoomovat atlas (hury)!! Když ho máš otevřený, tak kolečkuješ zoom out a při tom zmačkneš ESC a je to. Funguje

PoE 2 - How To Zoom Out Your Atlas MORE - EASY TRICK!
    https://www.youtube.com/watch?v=UH_K2QjFsUs
    WASQ
    WASQ --- ---
    EVILMIND nemáš nááhodou seznam bases, po čem koukat v 81-82 mapách? Filterm jsem si udělal super strict a dlouhodobě sbírám jen věci na kouzelnici, protože jí hraju, ale asi by to chtělo se koukat i po něčem jiném
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: hele vyskocil mi nejaky favorite map slot, ale nikde to nemuzu najit. Tj nejaky poe1 pozustatek predpokladam ne, nevis prosim te?
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    ELIJEN: rychlokurz v malování? :D
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    ELIJEN: Nejak ti nesedi filter...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam