• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    EVILMIND: lol ale to je pekny
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    hned druhej run, to by mi mohlo vyresit problem s equipem :-)

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    hele dobrej tip na sanctum - narozdil od jednicky nema sleva na merchnat ceny diminishing return
    to znamena, ze pokud vezmete boon na 50 procent, a mate relicy na 50 procent, mate vsechno zadarmo - ted to testuju jen s 38 lacinejma a funguje to super

takze hraje se to tak, ze nemam sice zadnej honor resist, ale nepotrebuju - protoze prvni dve patra jsou lehky, a pak uz budu mit VSECHNY boony
    takze bonus je, ze kdyz mate vsechny boony, merchant zacne nabizet relicy, takze si ty dobre natoceny muzete zadarmo vzit
    ani tak neni treba mit damage na bosse, protoze se vsema boonama ho da kazdej
    GURBON
    GURBON --- ---
    EVILMIND: ja ty lokace sel vic nez 10x, fakt to neni rukama
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    GURBON: ja zrovna vcera obe drop na rangerovi, takze asi fakt bug
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GURBON: jako fakt to funguje, vetsinou postav jsem to dodelaval az po dokonceni kampane, bo vzdycky zapomenu. Kdyz full clearnes tu zonu tak to nejaky monstrum urcite dropne.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    v nedeli ma byt live steam s oznamenim novinek velkeho 1.1 patche
    super, protoze rano zalozeny monk uz je 86 a farmi breache presne tak jsem si predstavoval, i kdyz jako CI s 2500ES nic moc zatim
    to si do nedele musim poradne nafarmit nez zacnou nerfy :-)
    GURBON
    GURBON --- ---
    ad [GURBON @ Path of Exile]
    dnes jsem si dal tu praci a probehal zase Keth i Bone pits v a5 i a2 a mam porad houby, nahlasil jsem to jako bug
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: jsite ze ne, treba war nebo merc mne vubec neoslnili :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: jako ze uz mas vsechny jo? :) Ja ted diky tomu ze mam hotovej leveling setup tak planuju postupne naexpit vsechny ascendy, abych si mohl zkusit cokoliv se pak objevi.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: mne nebavi nic, uvital bych novou klasu
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: ani cisty system, nic :) w10 w11 nic proste :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ELIJEN: Spark nechci protože to hrajou všichni timpadem je to drahy, a cekam to bude nerfnuty hned dalsi patch to oblivion - resp. ne Spark ale ten Conduit kterým dělají damage. Tj. já hledám něco jako Spark, co nerfnutý nebude... :-) I když lidi docela straší, že atribute stacking je taky moc silnej - přijde mi to ale jako píčovina, vždycky stacking čehokoliv v POE byl prostě silnej.
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    teda já si myslel že problém je v mé 2700x a 1050ti. a koukám vám to dělá stejný cuky i na mnohem lepších mašinách.
    ELIJEN
    ELIJEN --- ---
    EVILMIND: Spark Archmage goes Brrrr rr

Ja si ted davam mensi pauzu. Mozna az do releasu. Nejak me omrzelo, jak je naprosto vsechno (vcetne nejakych boss fightu) RNG/gamba. Rikal jsem si, ze to mozna po pridani crafteni bude lepsi, ale kdyz jsem videl, jak vypada crafteni v PoE1, tak nevim nevim :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Tak totemy se ukázaly taky nejsou to, co jsem hledal... :-) Nejvíc mi asi vadí ta odezva od vycastění do prvního shockwave, zkoušel jsem chvíli laborovat i se sunder totemama, ale ty jsou konkretně v breachi ještě horší. Nemam jako úplně ideální equip ještě (7800hp s 1800hp/s regen), ale nečekám, že by pár set HP navíc udělalo rozdíl.

Tak další pokus bude monk, asi nějaká budget verze stat stackera. Jsem ho ráno založit a zkouším na něm to expení se stat stackingem s pillarem a je to jako parada fakt, to letí aktama úplně samo, a nic to nestojí.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: urcite nepomaha? na redditu lidi prave pisou, ze jo. Bohuzel ja ho nemuzu (snadno) udelat, protoze jsem mel novou instalaci uz rovnou s tim patchem...
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    EVILMIND: tohle jsem nezkoušel, ale od začátku mi to freezovalo celé PC pomalu při každém druhém loading screenu. 5800X3D.

jeden z důvodů, proč jsem to rychle přestal hrát.

tak je to early access. no nemusím být u všeho. uvidíme dále, kam to ggg posune.

aktuálně mi ta hra nevyhovuje, co mi vadilo na poe1 po těch letech je tu ještě znásobené bohužel.
    HOUH
    HOUH --- ---
    LIQUIDFREAK: Mám dva měsíce staré PC (procesor AMD grafika Nvidia) a taky mi hra pravidelně freezovala a pomohl jen restart, naštěstí už to nedělá, proč netuším :). Jinak poslední dobou se celkem lagují servery.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: v poe je problem s vsync a je nejak rozbita prace se shadery, od prvniho patche co zvysoval dropy. Kdyby to bylo tim, pomuze downgrade coz nepomaha.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam