• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: levli to fakt pekne, defakto sve na jednu ranu bosove samo navic, je to rychle ale nejak si nedovedu predstavit to hrat s necim jinym nez s monkem/warem, nejde o to ze by to neslo, spis by mi to prislo proste skoda, ze si muzu zkusit nejaky jiny herni styl, jasny ze na xty pruchod to o bude total jedno
    WASQ
    WASQ --- ---
    Se všema mejma skinama z poe 1 to současně vypadá takhle smutně

WASQ
    WASQ --- ---
    EVILMIND: Tu donate currency? Vidím ji na webu poe1, poe2, mám ji ingame. Skiny nemám
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WASQ: a vidis je v poe1? Jinak na problemy s predplatnym vetsinou support reaguje dost rychle.
    WASQ
    WASQ --- ---
    Ještě jeden spam. Minulý týden jsem si upgradnul donate balíček o 30 babek z plebs na ten 1. level. Goldy mi přišly, ale oblečky ne. Nesetkal jste se s tím někdo? Na zprávy GGG bohužel nereaguje
    WASQ
    WASQ --- ---
    GGG

WASQ
    WASQ --- ---
    Snad si na to vzpomenu, až za týden najdu další citadelu
    WASQ
    WASQ --- ---
    EVILMIND: oh shit, dík!!!! :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    PANVA: jenze zrovna tohle nemenim, takze ty 3 dropy pak mam. Naopak muzu jit mnohem tezsi mapu s vetsim zakladnim procentem.
    PANVA
    PANVA --- ---
    EVILMIND: jenze cim vyssi waystone drop chance tim vic fragmentu, cirka kazdych 400 waystone % je jeden navic, bere se cislo ktery se ti ukaze v mape, tj. zapocitajic procy ze stromu a bonusy z precursor tabletu.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WASQ: ja se toho nebojim a na citadely proste vypnu buffy bossu. Protoze jedinej drop tam chci jsou fragmenty, a ty padaji i bez nich. Konkretne vypinam to, ze monstra maji jeden affix navic, dole v atlase - nekolikrat jsem totiz chcipnul na to, ze dostali neco, co me zabilo. Typicky takove to RF co muzou mit.
    A potom seberu vsechny body z boss atlasu nez otevru mapu. Tim padem bosse oneshotim, problem solved.
    WASQ
    WASQ --- ---
    Moje úspěšnost Citadel zatím 2x IK, 1 hotovo. Smutný. Teď mě smáznul 4k ES, 4,5k many (MoM) první ranou jedním výbuchem. Ach jo. 1 portál mě nepřestává štvát
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: jo ale tam zrovna pouziva oba heraldy. Kdyby jim dal jiny supporty ring nepotrebuje. IMHO to ma smysl jen v pripade, ze tech 60 spiritu pouzijes na neco jineho...
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    GURBON: monk 10+ dní played, odměna nulová :D teď jedu deadajá, to bude to samý :D
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Je, treba https://mobalytics.gg/poe-2/profile/dee73cb0-b036-4541-a167-fc00d11f9016/builds/b2658394-6da8-419c-bdc5-58b406ec9862 ale ja to bral jako test na ten univerzalni levlovac, ja si sem hazel, kupodivu cast tech unikatek co tam zminuje mam, tak to nejak zkusim postupne skladat
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Jinak currency making tip, zatim neotestovany, kde navic utilizujete Towery, ktery vetsina lidi nenavidi - otevirat v nich delirium. Princip je, ze takovy ty bily mirrors na zemi, ze kterych spawnujou potvory co dropujou splintery, nemuzou byt na tech lavkach, takze vzdycky jsou v kulatych mistnostech. Se 4 bodama v mechanice muzete vzit, ze budou padat po 2, a soucasne budete mit dost map se 100 procent deliriem zadarmo. Takze udajne pak staci cca 5x Tower na cele Simulacrum, co se prodava za 2 div. Totez samozrejme jde delat i na jinych mapach, ale Tower ma proste predvidatelnej layout, takze se full clearuje snadno.

Nezkusil jsem zatim proto, ze jsem neopatrne chcipnul pri druhem levelu, takze musim pockat az nadropim na dalsi... :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: hlavne na jeho statech moc nezalezi, protoze jakmile mas dost spiritu tak ho kombinace heraldu uplne nahradi stejnym efektem... teda jestli neni nejakej endgame build kde to lidi hrajou?
    WASQ
    WASQ --- ---
    EVILMIND: Jo já taky beru jen věci, co bych případně oblíknul, nebo poznám, že jsou dobrý (můj class), ale i tak se 2 quady naplní za pár hodin a pak se v tom ALESPOŇ půl hodiny hrabu, semtam něco prodám, ale žádný terno zatím. Asi si to příště zkusím stopnout (ehm :D) jestli za ten čas, kdy třídím / craftím loot bych vidělal víc tímhle, nebo sbíráním breach splinterů / currency. Tahle posedlost optimalizováním mě v mojí hlavě úplně vytáčí!

Catalysty nesbírám v podstatě asi od nikdy, co jsem začal juicnutý breache. By mi ruka upadla. Už tak mě rozčiluje, že nemají vysavač jak třeba v LE (klika na jeden splinter / catalyst by vysálo všechny v nějakým radiusu)

Tak já fakt nevim. Asi si hodím kostkou a vyberu jednu část armoru a tu sbírat prostě nebudu vůbec
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    SHADOW__: to chytl krasne. ja tam mel jen shrine, ale jinde uz byl elite, ale je to blbe videt. moje ulovky: https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3677549
    NESS
    NESS --- ---
    Sem si rikal ze zkusim shattera a tak jsem zacal lovit Polcirkeln a ten rozkmit cen je dost neuveritelny, nakonec 5ex ale to same se snazi prodat za destiky ex potazmo jednotky div, jako nakupovat koruptovat a prodavat tenhle konkretni je asi dobrej kseft kdyz na to clovek ma cas :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam