• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: jo ale tam zrovna pouziva oba heraldy. Kdyby jim dal jiny supporty ring nepotrebuje. IMHO to ma smysl jen v pripade, ze tech 60 spiritu pouzijes na neco jineho...
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Je, treba https://mobalytics.gg/poe-2/profile/dee73cb0-b036-4541-a167-fc00d11f9016/builds/b2658394-6da8-419c-bdc5-58b406ec9862 ale ja to bral jako test na ten univerzalni levlovac, ja si sem hazel, kupodivu cast tech unikatek co tam zminuje mam, tak to nejak zkusim postupne skladat
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Jinak currency making tip, zatim neotestovany, kde navic utilizujete Towery, ktery vetsina lidi nenavidi - otevirat v nich delirium. Princip je, ze takovy ty bily mirrors na zemi, ze kterych spawnujou potvory co dropujou splintery, nemuzou byt na tech lavkach, takze vzdycky jsou v kulatych mistnostech. Se 4 bodama v mechanice muzete vzit, ze budou padat po 2, a soucasne budete mit dost map se 100 procent deliriem zadarmo. Takze udajne pak staci cca 5x Tower na cele Simulacrum, co se prodava za 2 div. Totez samozrejme jde delat i na jinych mapach, ale Tower ma proste predvidatelnej layout, takze se full clearuje snadno.

Nezkusil jsem zatim proto, ze jsem neopatrne chcipnul pri druhem levelu, takze musim pockat az nadropim na dalsi... :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: hlavne na jeho statech moc nezalezi, protoze jakmile mas dost spiritu tak ho kombinace heraldu uplne nahradi stejnym efektem... teda jestli neni nejakej endgame build kde to lidi hrajou?
    WASQ
    WASQ --- ---
    EVILMIND: Jo já taky beru jen věci, co bych případně oblíknul, nebo poznám, že jsou dobrý (můj class), ale i tak se 2 quady naplní za pár hodin a pak se v tom ALESPOŇ půl hodiny hrabu, semtam něco prodám, ale žádný terno zatím. Asi si to příště zkusím stopnout (ehm :D) jestli za ten čas, kdy třídím / craftím loot bych vidělal víc tímhle, nebo sbíráním breach splinterů / currency. Tahle posedlost optimalizováním mě v mojí hlavě úplně vytáčí!

Catalysty nesbírám v podstatě asi od nikdy, co jsem začal juicnutý breache. By mi ruka upadla. Už tak mě rozčiluje, že nemají vysavač jak třeba v LE (klika na jeden splinter / catalyst by vysálo všechny v nějakým radiusu)

Tak já fakt nevim. Asi si hodím kostkou a vyberu jednu část armoru a tu sbírat prostě nebudu vůbec
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    SHADOW__: to chytl krasne. ja tam mel jen shrine, ale jinde uz byl elite, ale je to blbe videt. moje ulovky: https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3677549
    NESS
    NESS --- ---
    Sem si rikal ze zkusim shattera a tak jsem zacal lovit Polcirkeln a ten rozkmit cen je dost neuveritelny, nakonec 5ex ale to same se snazi prodat za destiky ex potazmo jednotky div, jako nakupovat koruptovat a prodavat tenhle konkretni je asi dobrej kseft kdyz na to clovek ma cas :-)
    GURBON
    GURBON --- ---
    LIQUIDFREAK: vim ze je to jen kosmetika, ale sere me to z principu a ztracenyho casu nad tim
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    GURBON: pockej na patch, lidi je vic co jim to chybi. Nebo proste obcas logni danou zonu a zab 20-30mobek, kdyz nepadne tak dalsi den :) On ten ugprade je stejne minor, tudiz to asi neni takova hruza to nemit.
    GURBON
    GURBON --- ---
    LIQUIDFREAK: me u obou chybi prava pulka ale uz se mi to nechce ani zkouset hledat
    SHADOW__
    SHADOW__ --- ---
    Tohle se mi ještě nestalo. Zajímavej bug. :D

LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    GURBON: covece, dneska mi na rangerovi padlo 2x to prvni v jednu chvili, a to druhy nic :D
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Ho k tomu nemeli poustet :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: RIP Elon, chudaci Cinani se s tim expej, a pak tohle... :)

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BTW jsem si toho nevsimnul doted - ultimatum klice muzou mit vlastnosti jako inscribe ultimata v jedničce, tj. vsadíte něco, a pak dostanete dvojnásobek na konci.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WASQ: ja kdyz ted konecne mam char co fakt ten breach rozmasti celej, a nemusi se behem nej jen krcit v rohu za sumonama, tak mam taky trosku s filtrem problem, protoze dyl trva to posbirat nez zbytek mapy, zvlastne pak kdyz spawne breachu vic. V podstate z rare veci ted beru jen to, co vim, ze bych poznal ze ma cenu na prvni pohled - tj fakticky helmy-boty-ruce-sperky. Na zbrane se ani nedivam, tj. fakticky jsem v modu jako POE1... :-) A taky uz mam dva taby veci kde mi prijde, ze by to chtelo slam nebo dva, a da se prodat, ale nechce se mi ted s tim jebat. Protoze vim, ze vic vydelam, kdyz proste pobezim dalsi breach, a za tech 70ex prodam klic. Sam to nechodim, bo nerad gamblim v tehle fazi hry kdy nemam moc currency, a behem tech runu na maxnuti breach stromu mi nepadlo ani zdaleka nic za 70ex.

Navic i pomerne dobrej equip jako life-res-stat je uz ted docela lacinej. Na ten predchozi build jsem treba potreboval specifickej corrupt na helmu, regen life, coz je problem ve chvili, kdy je mala sance ho udelat, ma rozpeti velky, a lidi co to prodavaji vetsinou maji uz uvnitr runy co to degradujou. A ukazalo se, ze dobre natocena helma bez corruptu se da v pohode koupit za 5-10ex, takze nejlacinejsi cesta jak ziskat co chci je jednou za hodinu vykoupit vsechny tyhle helmy, vsechny je corruptnout, a doufat. Navic to byl i profit, protoze jsem vyrobil nekolik treba se dvema dirama, a prodal jsem je ze 50ex treba obratem.

U breache premejslim ze prestanu ukazovat catalysty, i tak kdyz je potrebuju pro sebe tak musim vetsinou kupovat, bo na breach ringu jich spotrebuje tunu, a nemaji skoro zadnou hodnotu.
    WASQ
    WASQ --- ---
    Selhává můj (myslel jsem si) super strict filtr. V podstatě všechno expert, jen ty dobrý basy. Jak chodím breach mapy 100++ quant, tak mám 2 quady nasbíraný v podstatě za chvíli a pak se v tom děsně hrabu. Co s tim? Sbírat třeba jen boty / wandy a kašlat na helmy / boty / ruce / offhandy? Poraďtě. EVILMINDe hlavně asi :))
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    EVILMIND: dík za vysvětlení. děsně se mi to plete v trade.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MARSHUS: s novou postavou jo, jakmile das Balbalu tak muzes za 40ex koupit Test of Time, coz ti da rovnou vsech 8 bodu - pro dalsi expeni docela super. Nicmene neotevre ti to misto pro relicy, minimalne ne to posledni, na to to musis zabit v zone co sis sam otevrel.
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    EVILMIND: hele koupils test of time barya?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Jsem si myslel, že ty meme s Elonem Muskem je o tom, že se za něj někdo vydává, ale on opravdu o tom psal na twitteru a live streamoval jak hraje svou TOP10 HC POE2 postavu.

To je neuvěřitelný prostě, takový zoufalství... :-)

Elon Musk CAUGHT (Allegedly)
    https://www.youtube.com/watch?v=rJcVAcx8prU
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam