• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    GURBON
    GURBON --- ---
    PSYCHO: Je to teda hyperdebilne videt, ale rozdil tam je, horni je otevrena bez tabletu, dolni s tabletem
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    PSYCHO: tak to asi nijak, respektive ruco kukenzí :D
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    LIQUIDFREAK: Jo, tohle jo, ja resim jak rozlisit vez ve ltery je precursor tablet a ve ktery jeste ne 🤷‍♂️
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    PSYCHO: ja to mam rozliseny dobre, viz. Ta horni pootevrena je neudelana, neosazena.
    https://nyx.cz/files/000/028/2886740_231b629f49c7d97d6e39/original.png?name=vezicky.png
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    LIQUIDFREAK: To sem si myslel taky, ale neni to tak. Ja mam proste vsechny oranzovy at uz jsem na ne kliknul 😂

Dokonce jsem testoval, jestli to policko dole pod vezi ma nejakej vyznam jestli je svetle zeleny nebo zeleny (nema) a proste nemuzu na nic prijit (a mam pocit, ze ty veze uz nikdy nenajdu 😂, pokud se mi vubec nacte mapa).

Mmch. Taky to nekomu pada stylem, ze proste hra najednou neni? Bez lagu, bez error message, proste zmizi 😂
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    PSYCHO: da, cepice, respektive horni cast vezicky je takova oranzova, under the fire jakoby.
    GURBON
    GURBON --- ---
    EVILMIND: spis nechut travit hodiny casu tradingem
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Tohle je fakt borec. Jen to ukazuje, ze bejt chudej ve hře je osobní volba! ;-)

I Made 217 Divine From Scratch On a Level 1 Account In Under a Week (Only Crafting/Trading).
    https://www.youtube.com/watch?v=QEZN4s1m5Uo
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    PSYCHO: kliknutim na nej? :) IMHO to jinak videt neni.
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    EVILMIND: Myslim, ze mam nejakej takovej breach ring, ale kurva ja na nem potrebuju fire, ne physical 😂
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    EVILMIND: Hele, da se nejak rozlisit tower s tabletem a bez nej? 🤷‍♂️
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Jsem si po ranu pekne naslamoval... :-)

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    PSYCHO: ja jsem hlavne zvedavej jak po update objedu svuj atlas, kde vsude bude citadela videt jen tesne na kraji fogu, bo jsem ji smolne minul... :)

Plus uplne neverim tomu jak rikal, ze vsechny citadely se generujou stejne, takze jediny duvod, proc dropy z jedne z nich jsou trikrat drazsi, je ze tam hraci vic umiraji. Jako ja nasel tuhle drahou jen 1x, kdezto stone citadelu asi 15x. To mi zni jako dost divna nahoda.

Tipuju tam bude zase neco jako bylo kdysi v delve, kde se taky mapa generuje fixnim seedem pro konkretni account, ze nektere accounty proste nalosujou smole cislo, co tech jednech citadel ma malo... :-) (v delve to bylo ze jim chybeli bossove)
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    EVILMIND: Hele ja zatim nasel dve citadely of stone. K jedny nevede zadna cesta (beze srandy) a v druhy sem umrel, protoze jsem si tam ze srandy hodil t15 delulu waystone a s deliriem 30% se ty mechaniky poprvy delaj fakt blbe 😂😂😂

Kazdopadne moje mapa je k posrani, cesty odnikud nikam a podobne. Vrchol dneska byly dve nody, ktery jsou spojeny mezi sebou, corrupted, irradiated, boss, breach, delirium a krome spojeni mezi sebou nejsou uz spojeny s nicim 😅🤷‍♂️
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Path of Exile 2 - 0.1.1 Patch Preview
    https://www.youtube.com/watch?v=XNJSDxwC9bY
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: no ty "novy" towery, to bude hruza a des... Uvidime no, ladej to tak snad to nejak casem doladej..
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: jo s tim biomem jsem to rikal hned prvni tyden, ze to ma byt videt - nicmene ted uz ten nod co ovlinuje dropy tam neberu, protoze ono to udajne zase snizuje dropy jinych veci. A to fakt nechci abych mel vic goldu na ukor currency jen proto, ze zrovna prochazim pres mapu z toho biomu.

Behem celeho streamu jsem to mel na pozadi a behal furt dokola jeden tower, a vydelal tim asi 8 divine (plus jsem jeden klic i sam pouzil behem toho), takze je to proste skvely na mindless grind kdy clovek sleduje neco jineho... to asi budu delat dal nez bude ten patch, rikali later this week, coz by mohlo vyjit presne tak do stredy, kdy mi konci neschopenka... :-) Bo mam obavu, ze jen z tech par zaberu novych toweru, co tam byly videt na zacatku, ze to zase bude neco co budu nesnaset.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: hmm taky sem towery nemusel a nakonec si je oblibil :D nicmene za mne asi nejvic super ze vidis konecne biom :D teda uvidime :))
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Píče si říkám, všechny moje buildy přežijou patch, nic nenerfujou.

A pak se Ghazzy zepta proč nefunguje bleed, a ukáže se, že bleed má být zbraň proti CI charům, a to že teď dělá 0 damage je bug... :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Vtipny jako hned pote, co jsem si oblibil Tower jako nejlepsi mapu co generuje nejvic profitu, tak patch odstrani Tower a misto nej bude 5 jinejch, clenitejsich toweru... :-) OMFG

Asi nejvic potesila detailni informace o tom hacku uctu, nakonec vsechny spekulace byly spatne, a vydaji k tomu jeste detailni zpravu, ale byl to kompromitovany admin ucet na Steamu.
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    Ja jednu citadel nasel. A reknu ti ze nejsou vubec videt na mape.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Dneska na streamu martinfencka dvouhodinova debata jestli jdou vynutit spawny citadel (k jeho teorii kouzelnych kruhu jsem byl skepticky), a ono v dalsim patchi bude citadela oznacena i ve fogu... :-) Coz teda imho teorii vyvraci, protoze spor byl o to, jestli je lokace citadely dana seedem predem, nebo ji lze ovlivnit hracem.

Kazdopadne dobry zmeny, a vypada to nebudou zadny vyznamny nerfy.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam