• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: hmm taky sem towery nemusel a nakonec si je oblibil :D nicmene za mne asi nejvic super ze vidis konecne biom :D teda uvidime :))
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Píče si říkám, všechny moje buildy přežijou patch, nic nenerfujou.

A pak se Ghazzy zepta proč nefunguje bleed, a ukáže se, že bleed má být zbraň proti CI charům, a to že teď dělá 0 damage je bug... :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Vtipny jako hned pote, co jsem si oblibil Tower jako nejlepsi mapu co generuje nejvic profitu, tak patch odstrani Tower a misto nej bude 5 jinejch, clenitejsich toweru... :-) OMFG

Asi nejvic potesila detailni informace o tom hacku uctu, nakonec vsechny spekulace byly spatne, a vydaji k tomu jeste detailni zpravu, ale byl to kompromitovany admin ucet na Steamu.
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    Ja jednu citadel nasel. A reknu ti ze nejsou vubec videt na mape.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Dneska na streamu martinfencka dvouhodinova debata jestli jdou vynutit spawny citadel (k jeho teorii kouzelnych kruhu jsem byl skepticky), a ono v dalsim patchi bude citadela oznacena i ve fogu... :-) Coz teda imho teorii vyvraci, protoze spor byl o to, jestli je lokace citadely dana seedem predem, nebo ji lze ovlivnit hracem.

Kazdopadne dobry zmeny, a vypada to nebudou zadny vyznamny nerfy.
    ELIJEN
    ELIJEN --- ---
    GURBON: Kdyz najedes kurzorem na to cislo [0/8], tak se to tam pise :)
    GURBON
    GURBON --- ---
    Je nekde napsany, co se musi udelat pro vsechny ty body okolo atlas pasive tree? Mam lvl92, nemam pocit, ze bych se necemu vyhybal, ale doted mam jen 4 body u bossu a jinak houby s octem. Btw citadela doted porad nic.
    CHOCHA
    CHOCHA --- ---
    Apex mě se mi líbí tam mi to nevadí. Spíš si říkám jak budou velký oblasti v actu 4-6 až to bude komplet.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: ja tam na prvni druhej pruchod nadaval jak spacek. Na poctvrty jsem to proletel, ono je to totiz vzdycky ve stejnem rohu... :)

BTW konecne:
    FilterBlade - PoE1&2 Filter Customizer - Finetuned for NeverSink's Filter
    https://www.filterblade.xyz/?game=Poe2
    NESS
    NESS --- ---
    Pokud se hlasovalo o nejotravnejsi cast kampane tak u me vede drowned city v tesnem zavesu apex of filth, zatim 5ty pruchod a nezlepsuje se to :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WASQ: jako skoro v kazde kategorii mam nekolik veci, asi bych v tom nehledal moc system, to verim je proste jen neco, na co v nejake chvili prideli vic grafiku... Kridel mam treba 7 ruznych k dispozici.

NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: levli to fakt pekne, defakto sve na jednu ranu bosove samo navic, je to rychle ale nejak si nedovedu predstavit to hrat s necim jinym nez s monkem/warem, nejde o to ze by to neslo, spis by mi to prislo proste skoda, ze si muzu zkusit nejaky jiny herni styl, jasny ze na xty pruchod to o bude total jedno
    WASQ
    WASQ --- ---
    Se všema mejma skinama z poe 1 to současně vypadá takhle smutně

WASQ
    WASQ --- ---
    EVILMIND: Tu donate currency? Vidím ji na webu poe1, poe2, mám ji ingame. Skiny nemám
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WASQ: a vidis je v poe1? Jinak na problemy s predplatnym vetsinou support reaguje dost rychle.
    WASQ
    WASQ --- ---
    Ještě jeden spam. Minulý týden jsem si upgradnul donate balíček o 30 babek z plebs na ten 1. level. Goldy mi přišly, ale oblečky ne. Nesetkal jste se s tím někdo? Na zprávy GGG bohužel nereaguje
    WASQ
    WASQ --- ---
    GGG

WASQ
    WASQ --- ---
    Snad si na to vzpomenu, až za týden najdu další citadelu
    WASQ
    WASQ --- ---
    EVILMIND: oh shit, dík!!!! :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    PANVA: jenze zrovna tohle nemenim, takze ty 3 dropy pak mam. Naopak muzu jit mnohem tezsi mapu s vetsim zakladnim procentem.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam