• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    EVILMIND: aha, dík.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MARSHUS: zacnou padat kdyz vezmes prvni dva body v delirium atlase - tj. projdes 15 vln Simulacra. To je mimochodem v POE2 pěkný, je to vlastně jedna veliká zona, kde tě to postupně pouští do dalších ohrádek, včetně takové miniaturní v desáté vlně.
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    WASQ: a ty najdeš kde?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WASQ: ty velky hodnoty delirie proste nedas na mapu sam, protoze by to bylo nesmyslne drahy, tim udelas tak 30. Coz osobne stejne delam, protoze to je proste z kazdy mapy treba 15-30 splinteru zadarmo extra loot. Potrebujes mapy z dropu, protoze tam muze byt aplikovana i ta 3div currency nahodne.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WASQ: dela se to v toweru protoze ty mirrory, takovy ty bily fleky ze kterych lezou potvory se splinterama, muzou spawnovat jen v tech kulatych mistnostech. A tower ma predvidatelny layout, takze velice snadno udelas fullclear za par minut. A jako bonus tam muzes delat presne to, co Jonathan ve videu rikal, ze nechteji aby lidi delali a proto je jeden portal - muze mapu neukoncit, a hned ji jit znova... :-) Je jedno jakej to je tier, z deliria kolem 100 (v POE2 muzes mit vic jak 100) padne priblizne 50-60 splinteru, tj. exaltu (co se to predevcirem zacalo sirit ale cena klesa).

Aby to melo smyslo potrebujes 4 nebo idealne 6 bodu ze Simulacra. Vezmes drop map s deliriem (abys mel zadarmo ty stovkovy), dvojnasobek splinteru (takze vzdycky padnou nejmene 2) a jako posledni vic mirroru. Zbytek toho stromu nema cenu delat, protoze to vsechno je jen pro delirium, ktere neni permanentni.

Bacha na to, ze v Simulacru maji potvory nejakou divnou imunitu na neco, a treba memu buildu nefungujou exploze z HoI/HoT synergie, takze jsem musel zvednout level "cyclone" a davat je cistou damage jen.
    WASQ
    WASQ --- ---
    Aha tak ona je i přímo mapa s implicitem na delirium! Hm testnu
    WASQ
    WASQ --- ---
    Aha už jsem asi něco našel. Ty jo i když jsem šel 100++ quant mapu, 3x deliriem namazanou, tak mi těch splinterů padalo fakt málo. Určitě do 10 za celou mapu, tak nevim.
    WASQ
    WASQ --- ---
    EVILMIND: share the seecret, senpai! :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    PSYCHO: tak to asi nijak, respektive ruco kukenzí :D
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    LIQUIDFREAK: Jo, tohle jo, ja resim jak rozlisit vez ve ltery je precursor tablet a ve ktery jeste ne 🤷‍♂️
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    PSYCHO: ja to mam rozliseny dobre, viz. Ta horni pootevrena je neudelana, neosazena.
    https://nyx.cz/files/000/028/2886740_231b629f49c7d97d6e39/original.png?name=vezicky.png
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    LIQUIDFREAK: To sem si myslel taky, ale neni to tak. Ja mam proste vsechny oranzovy at uz jsem na ne kliknul 😂

Dokonce jsem testoval, jestli to policko dole pod vezi ma nejakej vyznam jestli je svetle zeleny nebo zeleny (nema) a proste nemuzu na nic prijit (a mam pocit, ze ty veze uz nikdy nenajdu 😂, pokud se mi vubec nacte mapa).

Mmch. Taky to nekomu pada stylem, ze proste hra najednou neni? Bez lagu, bez error message, proste zmizi 😂
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    PSYCHO: da, cepice, respektive horni cast vezicky je takova oranzova, under the fire jakoby.
    GURBON
    GURBON --- ---
    EVILMIND: spis nechut travit hodiny casu tradingem
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Tohle je fakt borec. Jen to ukazuje, ze bejt chudej ve hře je osobní volba! ;-)

I Made 217 Divine From Scratch On a Level 1 Account In Under a Week (Only Crafting/Trading).
    https://www.youtube.com/watch?v=QEZN4s1m5Uo
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    PSYCHO: kliknutim na nej? :) IMHO to jinak videt neni.
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    EVILMIND: Myslim, ze mam nejakej takovej breach ring, ale kurva ja na nem potrebuju fire, ne physical 😂
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    EVILMIND: Hele, da se nejak rozlisit tower s tabletem a bez nej? 🤷‍♂️
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Jsem si po ranu pekne naslamoval... :-)

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    PSYCHO: ja jsem hlavne zvedavej jak po update objedu svuj atlas, kde vsude bude citadela videt jen tesne na kraji fogu, bo jsem ji smolne minul... :)

Plus uplne neverim tomu jak rikal, ze vsechny citadely se generujou stejne, takze jediny duvod, proc dropy z jedne z nich jsou trikrat drazsi, je ze tam hraci vic umiraji. Jako ja nasel tuhle drahou jen 1x, kdezto stone citadelu asi 15x. To mi zni jako dost divna nahoda.

Tipuju tam bude zase neco jako bylo kdysi v delve, kde se taky mapa generuje fixnim seedem pro konkretni account, ze nektere accounty proste nalosujou smole cislo, co tech jednech citadel ma malo... :-) (v delve to bylo ze jim chybeli bossove)
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    EVILMIND: Hele ja zatim nasel dve citadely of stone. K jedny nevede zadna cesta (beze srandy) a v druhy sem umrel, protoze jsem si tam ze srandy hodil t15 delulu waystone a s deliriem 30% se ty mechaniky poprvy delaj fakt blbe 😂😂😂

Kazdopadne moje mapa je k posrani, cesty odnikud nikam a podobne. Vrchol dneska byly dve nody, ktery jsou spojeny mezi sebou, corrupted, irradiated, boss, breach, delirium a krome spojeni mezi sebou nejsou uz spojeny s nicim 😅🤷‍♂️
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam