• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    GURBON
    GURBON --- ---
    Nikdy bych necekal, ze to nekdy reknu, ale jsem rad ze mam malo jader :DD
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WASQ: ani ne, na githubu je to ve zdrojaku, a i kdyz jsem to sam nekompiloval samozrejme, tak verim, ze kdyby to byl nejaky trik, uz by na to nekdo prisel.
    WASQ
    WASQ --- ---
    EVILMIND: nemáš strach si takovejhle soft bůhví od koho pustit v compu? Já jsem odstavil 2 jádra pro PoE natrvalo, přepnul na Vulkán a od té doby mi to nespadlo.

btw nemáte někdo char, kterej smázne Simulacrum 2?
    NESS
    NESS --- ---
    GURBON: No nez komedie spis dost trapny, komedie jsou spis ty reakcni videa kde ho Kripp a spol rozebral az na kost (https://www.youtube.com/watch?v=infzq5b-xCw), nebo to posledni raxxovo (https://www.youtube.com/watch?v=Jbz0d86WDyI)

Zahadou je pro koho to Muskovo puvodni video bylo urcene, pac tem co nevedi je to dost jedno a tem co vedi je to zase uplne jasne :-) Asi se mu libilo jak si zaflexil v D4
    GURBON
    GURBON --- ---
    EVILMIND: mno tak nevim jestli stalo za to tam rvat T15 :D
    GURBON
    GURBON --- ---
    Po globální ostudě zabil Elon Musk svého nebohého hrdinu v Path of Exile 2 | GAMES.CZ
    https://games.tiscali.cz/komentar/po-globalni-ostude-zabil-elon-musk-sveho-neboheho-hrdinu-v-path-of-exile-2-585262
    koukam ten stream byl asi hodne velka komedie... se na to budu muset podivat i jako "zacatecnik" :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    btw jsem zacal pouzivat ten POEUncrasher, co jsem sem pred casem linkoval, a funguje to super, proste to pozna loadingu screen podle zmeny zony v client.txt, a zaparkuje dve jadra dokud se do logu nenapise, ze se zona uspesne zmenila, pricemz v te chvili stejne muze dojit k tomu "zamrzu", takze kdyz ten prechod trva prepne proces na realtime, cimz hra ani windows nespadnou (na obrazku videt jak to pred chvili nastalo)
    za dva dny jsem nemel uz ani jedinej pad, se svou smrtici kombinaci Ryzenu a posledniho W11 patche

CHA1NDLER
    CHA1NDLER --- ---
    EVILMIND: No ale takhle se ritual nehraje. Ritual se hraje tak, jak to dela Alk - tzn. v mape nahodou najde ritual, kterej normalne nedela, koukne do nej a vidi audienci. Tak je udela, jde na Kinga, instafazne ho, spadne mu pasek se 76% a vesele dal ritual ignoruje. Tohle je skill a takhle se to ma hrat.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GURBON: jako gate atlas tree za mechanikama je fakt stupidni, podle me je na tom nejvic videt co Jonathan vcera priznal, ze endgame se zase tak moc netestovali, bo se soustredili na kampan. IMHO teda breach je jeste docela ok, simulacrum taky (kdyz po patchi bude padat o 20 procent vic), expedice je uplne v pohode ale bohuzel krome boss uniq dropu tam neni naprosto zadny profit bo crafteni je debilne prevedeny (kamos to vcera delal a maxnul to na asi jen 20 logbooku ve kterych mel ty 4 bosse). Plus je expedice o parnik nejrychlejsi, protoze otevres logbook, neni boss tak otevres hned dalsi, mas to cele hotove za pul hodiny, pokud teda jsi ochoten platit tech 30ex za pokus nebo tak neco.

No a nejhorsi je ritual, kde je totalni wall na klice na kinga, kdy vlastne musis dat 14 div aktualne abys mohl mechaniku delat, a jeste doufat ze tam neumres na tu random mezifazi se svetlem. Aby ti ovsem nasledne ty klice padaly nekolikrat za den, takze se zahojis na dalsich zajemcich tehle pyramidove hry... nedava smysl. Navic maji buffovat jen omeny, o klicich nerikal nic, ale je na to velkej tlak tak predpokladam se to zmeni.

GURBON: pockej az po patchi uvidis, kde ty citadely jsou, a ja je nejspis tesne mijis. V gilde taky kolega mel nula, tak jsem ho nechal nasdilet na discordu obrazovku a scrolovat po kraji, a nasel jsem mu dve co nevidel... :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WASQ: hele ja dal prvni, ktery nic neresi, uplne snadno, a pak jsem trikrat failnul, a to v te chvili stalo 2 div simulacrum, a ja je kupoval, protoze ty dalsi dva body efektivne zdvojnasobujou dalsi loot, takze mi prislo nema cenu si klice huntít sam.
    Navic jsem to failnul pokazdy ve stejne vlne na stejnem miste na stejnou vec - najednou jsem se nemohl hejbat a kouzlit, bez ohledu na to co na te vlne bylo. Bohuzel na novem PC jsem nemel jeste nahravani tak jsem netusil proc umiram, kdyz mam charmy na freeze/stun, a nic se mi na charu nepise.

Az na poctvrty, kdyz jsem byl uz fakt nasranej, jsem se proste rozhodl nehejbat vubec a jen jsem to zacal spamovat utoky, abych jim proste nedal sanci me locknout, at uz je ten mechanismus jakejkoliv.

GURBON: to je Seer, takze ti da zadarmo random uniq co si vyberes. Ma cenu dat do nej 15ku i kdyz tam nejsou monstra.
    GURBON
    GURBON --- ---
    a to radsi nemluvim o tom, ze za celej vecer v 81-82 mam presne 10% ktery zahuci jednim chcipnutim
    GURBON
    GURBON --- ---
    ... beham uz temer jen 82, body atlasu jsem dotah na 8 u bossu, citadely NEEXISTUJOU to je jen nejakej prank :D Ostatni atlas mechaniky jsou asi vtip, kterej nechpu - mas mechaniku dodelat na "full" abych dostal prvni 2 body? Chapu ze potrbujou na neco utahnout i veterany, ale tohle je fakt na palici.
    GURBON
    GURBON --- ---
    LIQUIDFREAK: ne, jen jsem si rikal ze oslovim spravce a placnul jsem na prvni post. Jestli to chces nekomu predat, myslim ze evil je jasna volba, ale neni proc. Slo jen o to, ze poe je hra s "nekonecnou" krivkou uceni a proto by se to hodilo do podtitulu. GL pri shaneni tech rukavic .)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    GURBON: Asi nerozumim reci tveho kmene?! (Myslis jako ze se mesic snazim koupit item, a nedari se mi, tak prosim o pomoc zde? :D

A vite co? Daruji diskusi :D :D
    GURBON
    GURBON --- ---
    LIQUIDFREAK: Dal bych do podtitulu tohodle auditka "Pořád se učíme" .)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    PHOW_SAATCH: to snad vime vsichni uz od prvni chvile, no ne? :)
    GURBON
    GURBON --- ---

btw tohle je co? ma cenu se k tomu plazit?
    GURBON
    GURBON --- ---
    PSYCHO: Je to teda hyperdebilne videt, ale rozdil tam je, horni je otevrena bez tabletu, dolni s tabletem
    WASQ
    WASQ --- ---
    Ze třech runů tohle. Mi klíče fakt nezaplatí :D

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam