• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    GURBON
    GURBON --- ---

btw tohle je co? ma cenu se k tomu plazit?
    GURBON
    GURBON --- ---
    PSYCHO: Je to teda hyperdebilne videt, ale rozdil tam je, horni je otevrena bez tabletu, dolni s tabletem
    WASQ
    WASQ --- ---
    Ze třech runů tohle. Mi klíče fakt nezaplatí :D

WASQ
    WASQ --- ---
    Hm další smrt. Tak na tohle fakt nemám a to můj char prolítné jakoukoliv nabušenou mapu úplně v pohodě. Ale tady ty mobky, jak si se mnou pohazujou, to je na mě trošku nesmysl.
    WASQ
    WASQ --- ---
    MARSHUS: To taky no. Já jsem ho před chvílí zkusil poprvé a docela pohoda. Na podruhé jsem to nedal. 200ex v trapu :D Ale dám tomu ještě šanci
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    simulacrum 200ex vstupni cena na to no :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MEPHISTO: takovych videi je tuna, ale tenhle to umel na level 1 jen tradingem, coz mi prijde unikatni prave.

Dobry mi prijde treba tohle, osobne bych si proste vybral co te bavi:
    PoE 2 CURRENCY FARM GUIDE! + TOTEM BUILD UPDATES!
    https://www.youtube.com/watch?v=TTbxo7RSIZ8
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    EVILMIND: aha, dík.
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    EVILMIND: nemáš po ruce video, kde mě naučí někdo být bohatým v poe 2??
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MARSHUS: zacnou padat kdyz vezmes prvni dva body v delirium atlase - tj. projdes 15 vln Simulacra. To je mimochodem v POE2 pěkný, je to vlastně jedna veliká zona, kde tě to postupně pouští do dalších ohrádek, včetně takové miniaturní v desáté vlně.
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    WASQ: a ty najdeš kde?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WASQ: ty velky hodnoty delirie proste nedas na mapu sam, protoze by to bylo nesmyslne drahy, tim udelas tak 30. Coz osobne stejne delam, protoze to je proste z kazdy mapy treba 15-30 splinteru zadarmo extra loot. Potrebujes mapy z dropu, protoze tam muze byt aplikovana i ta 3div currency nahodne.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WASQ: dela se to v toweru protoze ty mirrory, takovy ty bily fleky ze kterych lezou potvory se splinterama, muzou spawnovat jen v tech kulatych mistnostech. A tower ma predvidatelny layout, takze velice snadno udelas fullclear za par minut. A jako bonus tam muzes delat presne to, co Jonathan ve videu rikal, ze nechteji aby lidi delali a proto je jeden portal - muze mapu neukoncit, a hned ji jit znova... :-) Je jedno jakej to je tier, z deliria kolem 100 (v POE2 muzes mit vic jak 100) padne priblizne 50-60 splinteru, tj. exaltu (co se to predevcirem zacalo sirit ale cena klesa).

Aby to melo smyslo potrebujes 4 nebo idealne 6 bodu ze Simulacra. Vezmes drop map s deliriem (abys mel zadarmo ty stovkovy), dvojnasobek splinteru (takze vzdycky padnou nejmene 2) a jako posledni vic mirroru. Zbytek toho stromu nema cenu delat, protoze to vsechno je jen pro delirium, ktere neni permanentni.

Bacha na to, ze v Simulacru maji potvory nejakou divnou imunitu na neco, a treba memu buildu nefungujou exploze z HoI/HoT synergie, takze jsem musel zvednout level "cyclone" a davat je cistou damage jen.
    WASQ
    WASQ --- ---
    Aha tak ona je i přímo mapa s implicitem na delirium! Hm testnu
    WASQ
    WASQ --- ---
    Aha už jsem asi něco našel. Ty jo i když jsem šel 100++ quant mapu, 3x deliriem namazanou, tak mi těch splinterů padalo fakt málo. Určitě do 10 za celou mapu, tak nevim.
    WASQ
    WASQ --- ---
    EVILMIND: share the seecret, senpai! :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    PSYCHO: tak to asi nijak, respektive ruco kukenzí :D
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    LIQUIDFREAK: Jo, tohle jo, ja resim jak rozlisit vez ve ltery je precursor tablet a ve ktery jeste ne 🤷‍♂️
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    PSYCHO: ja to mam rozliseny dobre, viz. Ta horni pootevrena je neudelana, neosazena.
    https://nyx.cz/files/000/028/2886740_231b629f49c7d97d6e39/original.png?name=vezicky.png
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam