• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GURBON: ne, v citadelach jsou bossove z koncu aktu 1-3. Tj. pred bouri se schovas stejne jako tam, pod stit toho NPC, co jde s tebou - je to neco jako Alva na Shaperovi, akorat ten stit vubec neni videt... :-)

Navic kdyz to delas srabacky, jak jsem urcite i tady radil lidem ze delam ja, tj. ze vypnu vsechny body co buffujou bosse z Atlasu, tak zadnou bouri nedela bo dostane instant. Proste na ten nultej level bosse jsou slaboucky, ale soucasne furt dropujou maximum fragmentu, neni duvod si to delat tezsi.

Jsem dal konecne i Arbitra, kdyz jsou ted klice ze vsech citadel snadno dosazitelny, na tu prvni obtiznost je taky snadnej, cise jsem musel hrat tu instantici mechaniku, ale jen jednou, plus verim kdybych tam sel jen se single target damaga tak bych nemusel. Ale jsem linej to prehazovat zpatky kvuli jednomu boji, kdyz jsem to ted pracne predelal na charge staffu... :-)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    GURBON: take jsem mel cooper, vyndal mne nejaky podelany rare, co ma kolem sebe ten kruh, lightning dmg a mana.. dole za 2sec.. Uprimne, vic debilni uz to bejt nemuze :D
    GURBON
    GURBON --- ---
    Ze je v nejaky citadele i ten chuj, co ma kolem sebe ty vojaky co se priblizujou a hazi ten nesmyslnej bordel z A3/6? Toho jedinyho nenavidim jeste vic!
    GURBON
    GURBON --- ---
    boze, prvni citadela ( copper) a on je tam ten curak z A2? DOPYCE co mam delat s tim kdyz pusti tu vetrnou bouri???? Radsi nemluvim o tom, ze ta debilita v pohybu mi bere 10fps :( Ted se zas par dni budu plazit k dalsi :((((
    GURBON
    GURBON --- ---
    MARSHUS: ja byl na mizine, tak volba byla jasna :)
    GURBON
    GURBON --- ---
    PANVA: aaaha, itemlvl a ne gemlvl, diky! Fuj to je ale drahy :D
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    GURBON: přemýšlím jestli to seběhnout nebo prodat.
    GURBON
    GURBON --- ---
    Da se nejak koupit uncut spirit gem 20? Nejak se mi nedari to najit.
    GURBON
    GURBON --- ---
    MARSHUS: dnes odpo ano, za 5 min prodano
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    GURBON: ta invite je 6 div??
    GURBON
    GURBON --- ---
    ad GURBON tak to netrvalo ani tak dlouho a z tech ritualu jsem to vydindal :) 6div doma
    GURBON
    GURBON --- ---
    EVILMIND: To je moc hezky, co je to za hru? :D
    LIQUIDFREAK: Jo tak presne takhle to zacina vypadat :DDD
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    tady jsem si dovolil, z vlastni zahradky, jak farmim simulacrum klice...
    zase nam jdou trosku nahoru takze tohle bylo 70ex za minutu, plus teda pak lootovani jeste... :-)

[POE2] Hideout simulacrum farm showcase - 144 splinters
    https://www.youtube.com/watch?v=-19DVYqrxxM
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: protoze velka cast antiviru to detekuje jako trojskyho kone
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: se ukazalo, ze muj uplne prvni strom, co jsem si naklikal instinktivne na zaklade znalosti z jednicky, mel o 30 procent vic damage nez ten, ke kteremu jsem se postupne propracoval opisovanim napadu jinych lidi... :-)

BTW ten link prestal fungovat, github je smazal, netusim duvod.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Releases · PathOfBuildingCommunity/PathOfBuilding-PoE2 · GitHub
    https://github.com/PathOfBuildingCommunity/PathOfBuilding-PoE2/releases
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    PANVA: asi oba s kocickou hrajete jinou hru, mne fungoval vzdy na prvni :)
    GURBON
    GURBON --- ---
    achjo
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam