• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    MEPHISTO: Ono to muzes udelat i driv. Muzem to udelat i jinak, kdyz pobezim sekhemas a uvidim te online, tak ti vzdycky pred bossem napisu a jen se pripojis na zabiti bosse a hotovo :)
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    PSYCHO: Aha ,tak to jo, já jsem teď 61 lvl, tak proto mi ještě nepadnul. :) Díky, já se ozvu. Nemám na to každý den čas a nikam nepospíchám, tak netuším, kdy se mi lvl 65 povede.
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    PSYCHO: v zasade u sekhemas odpovida level ascendu kterej tam muzes udelat tomu, kolik to ma floors. (1-4)
    U Chaos je to 4/7/10 rooms, pro ascendy 2-4. Prvni ascend afaik nejde v Chaos udelat, resp. se s tim nepocita.
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    GURBON: jde.
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    MEPHISTO: treti ascend je lvl 65+, ctvrtej 75+
    Kdyz mi napises vecer, tak te klidne treti a ctvrtej protahnu :)
    GURBON
    GURBON --- ---
    MEPHISTO: tady mrkni na tabulku, zalezi jak jsi udelal ty predchozi ascendy, myslim ze treba nejde udelat vsechny jen v Sekemas
    Ascendancy class - Path of Exile 2 Wiki - poe2
    https://www.poe2wiki.net/wiki/Ascendancy_class
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    PSYCHO: Já jsem nějak nepochopil, kdy budu moci udělat Ascend 3, protože všechny klíče, co mi padly tvrdí, že za ně Ascend nepůjde.. Kde seženu ten správný klíč?
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    Co se tyce sekhemas, tak se ptejte na cokoli, mam jich odbehano tak 200+ :D
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    MEPHISTO: jinak po kazdym floor bossovi je tam soft save state, kdy muzes vyndat rozjetou trial z altaru a dojet ji treba pozdeji a mezitim si zacit novou trialku. Je to super, kdyz mas treba spatny afflictions, tak si rozjedes novou a tuhle s tema spatnejma affi si treba dokoncis az budes mit lepsi equip/level
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    PSYCHO: facepalm.. no jo, fakt, teď jsem hledal a našel video, co to potvrzuje na YT.. achjo, díky za radu.
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    MEPHISTO: je to stejny, jako kdyz se portnes ven z trialu. Prijdes k altaru, kliknes na nej a das enter. Melo by te hodit do mistnosti, kde si vybiras dalsi room a odtamtud uz jedes jak normalne.
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    PSYCHO: To jsem zkoušel, ale po reloadu jsem byl u Balbaly. A jestli si to pamatuju dobře, tak jsem zkoušel, jestli nemůžu kliknout na dveře a myslím, že jsem nemohl..

Nicméně jestli se to dá a já to jen vzdal, super info pro příště.
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    PSYCHO: Game crash ti neresetne nic. Dokonce i kdyby se ti to stalo na pinnacle bossovi, tak se tam muzes vratit a jet ten fight odznova.
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    MEPHISTO: Pust hru a vrat se tam, resetne se ti fight a muzes to jet znovu.
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    Dovolte mi jeden buthurt: Padnul mi klíč do Sekhemas, tak si říkám paráda, to jsem dlouho nešel. Hm, není to na Ascendenci, ale tak to je fuk, třeba padne nějaký hezký equip. Celou dobu v pohodě, lootím si nějaká RARE věci a jedna low lvl Uniq a doběhnu k Earthbreakerovi, sundám ho tak na 16% HP a crash.. :( achjo..
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Tak jsem se jal do overovani zda "Local Knowledge", tedy uprava biomu a boost dropu nekterych veci o 40% ovlivnuje boost ostatniho.
    Jel jsem deset map s tim, kdy waystony padaly minimalne (a vesmes az ze zbytku mobek po dokonceni mapy), curency nebo cokoli v danem biomu taky minimalne nebo spis vubec (kdyz pominu socket curency, toho padalo zdanlive tuna v odpovidajicim biomu).
    Zatimco bez toho, dalsich deset map jsou to desitky 15kovejch map, nekolik div, ted mi dokonce pad perfect jewel.
    Takze podrtzeno, secteno fakt doporucuji nepouzivat, pokud vylozene nebudete riskovat a prepinat na swamp/water doufaje ze vam to boostne curency.
    Navic jsem zjistil, ze casto po vypnuti knowledge tato vypada ze je stale v dalsi mape aktivni, a nezda se aktivni az ve mape druhe. Tvorim jakysi bugreport, tak uvidime.
    GURBON
    GURBON --- ---
    EVILMIND: Ja jsem summoner :D Aktualne kdyz to spocitam tak mam 25 kousku a imrvere flamewall pres pul obrazu :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GURBON: jako ja na to umiral v aktech, a myslim mi prave tady nekdo poradil, ze tam to npc je, bo jsem ho taky nevidel. Ono kdyz ctes ten pribeh, dialogy, a jak tam jde s tebou, tak to dava smysl, ale to ja samozrejme nedelam... :) Kazdopadne jakmile o nem vis, tak to je snadny videt kde stoji. Teda pokud nejsi summoner s 50 ruznejma pomocnikama, pak to asi bude taky problem.
    GURBON
    GURBON --- ---
    EVILMIND: takze v tom bordelu mam koukat kde je nejaky neviditelny NPC abych se pak schoval za jeho neviditelnej stit? OK :D
    Na atlas jsem samo zapomel, priste to downgraduju tak to snad pomuze.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GURBON: ne, v citadelach jsou bossove z koncu aktu 1-3. Tj. pred bouri se schovas stejne jako tam, pod stit toho NPC, co jde s tebou - je to neco jako Alva na Shaperovi, akorat ten stit vubec neni videt... :-)

Navic kdyz to delas srabacky, jak jsem urcite i tady radil lidem ze delam ja, tj. ze vypnu vsechny body co buffujou bosse z Atlasu, tak zadnou bouri nedela bo dostane instant. Proste na ten nultej level bosse jsou slaboucky, ale soucasne furt dropujou maximum fragmentu, neni duvod si to delat tezsi.

Jsem dal konecne i Arbitra, kdyz jsou ted klice ze vsech citadel snadno dosazitelny, na tu prvni obtiznost je taky snadnej, cise jsem musel hrat tu instantici mechaniku, ale jen jednou, plus verim kdybych tam sel jen se single target damaga tak bych nemusel. Ale jsem linej to prehazovat zpatky kvuli jednomu boji, kdyz jsem to ted pracne predelal na charge staffu... :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam