• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    GURBON: to se tyka levelu. Ale basic scaling je +200% HP/extra player :))
    GURBON
    GURBON --- ---
    PSYCHO: Ten scaling jde snad nejak ovlivnit v options. Tusim ze kdyz si neco vypnou, nebudou ti ho tolik stezovat kdyz budou mit mensi lvl.
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    Ja budu online i pozdejs for sure. Jen nevim kolik lidi zvladnu protahnout najednou, ten scaling bossu je docela wild. Ale tak vas kdyztak protahnu po jednom :D
    Vzdycky sem napisu az budu pred bossem :)
    MAXI_SHIT
    MAXI_SHIT --- ---
    PSYCHO: Budeš online i později? Bych protáhnutí na 4 asc ocenil taky :)

A máte ještě místo v guildě?
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    LIQUIDFREAK: sec, pustim to na pozadi at muzu kdyztak potvrdit. Char name Kitsumon
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    PSYCHO: musis char kde si jinak to nenajde, ete to nemaj zmakly
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    Si mne kdyztak pridejte :)
    KitsuAMS#3663
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    PSYCHO: ja se klidne pridam, sem 2x3ka :) Jestli tedy budes prosim tak hodny :D
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    MEPHISTO: Ono to muzes udelat i driv. Muzem to udelat i jinak, kdyz pobezim sekhemas a uvidim te online, tak ti vzdycky pred bossem napisu a jen se pripojis na zabiti bosse a hotovo :)
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    PSYCHO: Aha ,tak to jo, já jsem teď 61 lvl, tak proto mi ještě nepadnul. :) Díky, já se ozvu. Nemám na to každý den čas a nikam nepospíchám, tak netuším, kdy se mi lvl 65 povede.
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    PSYCHO: v zasade u sekhemas odpovida level ascendu kterej tam muzes udelat tomu, kolik to ma floors. (1-4)
    U Chaos je to 4/7/10 rooms, pro ascendy 2-4. Prvni ascend afaik nejde v Chaos udelat, resp. se s tim nepocita.
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    GURBON: jde.
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    MEPHISTO: treti ascend je lvl 65+, ctvrtej 75+
    Kdyz mi napises vecer, tak te klidne treti a ctvrtej protahnu :)
    GURBON
    GURBON --- ---
    MEPHISTO: tady mrkni na tabulku, zalezi jak jsi udelal ty predchozi ascendy, myslim ze treba nejde udelat vsechny jen v Sekemas
    Ascendancy class - Path of Exile 2 Wiki - poe2
    https://www.poe2wiki.net/wiki/Ascendancy_class
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    PSYCHO: Já jsem nějak nepochopil, kdy budu moci udělat Ascend 3, protože všechny klíče, co mi padly tvrdí, že za ně Ascend nepůjde.. Kde seženu ten správný klíč?
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    Co se tyce sekhemas, tak se ptejte na cokoli, mam jich odbehano tak 200+ :D
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    MEPHISTO: jinak po kazdym floor bossovi je tam soft save state, kdy muzes vyndat rozjetou trial z altaru a dojet ji treba pozdeji a mezitim si zacit novou trialku. Je to super, kdyz mas treba spatny afflictions, tak si rozjedes novou a tuhle s tema spatnejma affi si treba dokoncis az budes mit lepsi equip/level
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    PSYCHO: facepalm.. no jo, fakt, teď jsem hledal a našel video, co to potvrzuje na YT.. achjo, díky za radu.
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    MEPHISTO: je to stejny, jako kdyz se portnes ven z trialu. Prijdes k altaru, kliknes na nej a das enter. Melo by te hodit do mistnosti, kde si vybiras dalsi room a odtamtud uz jedes jak normalne.
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    PSYCHO: To jsem zkoušel, ale po reloadu jsem byl u Balbaly. A jestli si to pamatuju dobře, tak jsem zkoušel, jestli nemůžu kliknout na dveře a myslím, že jsem nemohl..

Nicméně jestli se to dá a já to jen vzdal, super info pro příště.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam