• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    CHOCHA: nemyslím si, mám u toho jen STR a DEX supps a všechny čísla u nich jsou modrá..

CHOCHA
    CHOCHA --- ---
    MEPHISTO: normálně mi to funguje. Teď jsem to zkusil a od rána žádná viditelná změna. Nesundal jsis nějakou výbavu a nechyběj ti atributy.
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    Hele, oni rozbili gas granade, co? Nevidím u něj žádné informace a zmizel mi z baru..
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    Poradíte mi pls někdo, jak najdu Discord guildy? Nedaří se mi ho najít přepsáním odkazu ve hře a nejde mi odkaz vykopírovat
    GURBON
    GURBON --- ---
    Jinak dnes jsem si k ty moji "dodelany" postave sednul, ze hry jsem vyrazil 2div (1 drop, 1 v ritualu) a cca 200ex, spachal par lucky tradu a mam o trosku vetsi dmg, asi 1200es a dalsich 20-30iir :D A to mi krom currency padlo vlastne houby...
    GURBON
    GURBON --- ---
    LIQUIDFREAK: sem a je mi to k prdu :D ja to neprejmenuju
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    GURBON: :D ja to pak prejmenuju, nvm na co te pouzit vis co :D navic, nesi oficir? To zmen ne? :)
    GURBON
    GURBON --- ---
    LIQUIDFREAK: tvl ten tab se fakt nemusi jmenovat po me :D
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Special THX gurbonovi za g 1 stash ;)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    LIQUIDFREAK: zapomneljsem dodat, ze kauza je in pac jsou slevy :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Tak vazeni, opet vas poprosim o donate, idealne aspon 35očí. Na jeden premium g stash to vychazi na 35. Ale hlavne PROSIM napiste mi do posty, at dam accept, aby se zas na to nevymlouvali :)
    WASQ
    WASQ --- ---
    Jsem včera poprvé zkusil Simu 4. I když mám na Spark DPS 150k, tak je to málo!! Sesmahli mě ve 13. vlně. Zkusím příště, až zase zdubluju dps :)
    WASQ
    WASQ --- ---
    Aha koukám, že to píše AMD X3D, tak nevím, jestli bude fungovat s Intelem
    WASQ
    WASQ --- ---
    PSYCHO: Já používám PoE uncrasher, co postoval EVILMIND a mám to s ním téměř bez pádů. První verze mi moc nešlapaly, ale jak zvětšili počet jader, který to zařízne při portu a nastavili agresivnější případné oživování (priority), tak je to fakt docela spolehlivý.

Jako jo, je to "nějakej soft z githubu", což mi nevoní, ale háknutej účet zatím nemám, tak asi dobrý :)

GitHub - Kapps/PoEUncrasher: A very simple tool to fix PoE 2 causing AMD X3D chips to freeze Windows completely during loading screens.
    https://github.com/Kapps/PoEUncrasher
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    PSYCHO: Muj osobni tip byl teda memory leak, protoze to pada tim casteji, cim dyl hraju, ale nakonec asi ne. Jen mne sere, ze mi to dneska sezralo Simulacrum key. :(
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    Jinak k tem mejm crashim hry, vypada to, ze je na vine z casti Intel, z casti MS a z casti nVidia lol :D
    Celkove, i9 CPU 1X900K(F) v kombinaci s nVidii (prevazne o tom psali lidi s 3080/90 a 4080/90) takhle padaji uz dlouho a je to pry boostem CPU a nejakou chybou v kodu PoE (protoze tahle chyba je uz v PoE1 tak 3 roky), a W11 24H2 to dorazilo nejakym dalsim posranym updatem, kterej jeste ke vsemu WIN maji jako Critical update a nejde zpetne odinstalovat.

Zmena max nasobice u Perf cores cca o 10% dolu (z 55 na 50, by to mela snad opravit, tak to zkusim jak prijdu domu)
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    PSYCHO: Technicky jsou Sekhemas nejmin RNG endgame vec. (Well, mozna jeste expedice je min rng)
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    HOUH: farma currency ktera je predvidatelna a planovatelna, legendarni jewel, time-lost jewely, Temporalis (in my dreams lol)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GURBON: je, ale funguje to trochu jinak, nemeni to level primo (proto taky nenajdes zadny 21 gemy), ale prida to tomu vlastnost zmeny levelu. Coz ma vyhodu, ze fakticky to muzes udela na low levelu, a pak ho vytahnout na 21, protoze tomu korupce nebrani. Soucasne tu ale je drobna nevyhoda, ze corrupte gem uz nemuze menit linky, takze to musis mit 6L nejdriv, proto je to draha sranda.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam