• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    PSYCHO: Technicky jsou Sekhemas nejmin RNG endgame vec. (Well, mozna jeste expedice je min rng)
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    HOUH: farma currency ktera je predvidatelna a planovatelna, legendarni jewel, time-lost jewely, Temporalis (in my dreams lol)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GURBON: je, ale funguje to trochu jinak, nemeni to level primo (proto taky nenajdes zadny 21 gemy), ale prida to tomu vlastnost zmeny levelu. Coz ma vyhodu, ze fakticky to muzes udela na low levelu, a pak ho vytahnout na 21, protoze tomu korupce nebrani. Soucasne tu ale je drobna nevyhoda, ze corrupte gem uz nemuze menit linky, takze to musis mit 6L nejdriv, proto je to draha sranda.
    GURBON
    GURBON --- ---
    Jak je to s corruptenim gemu, je tam taky sance ze se snizi nebo zmizi? nebo je to 21 nebo zustane jak je?
    Dnes mam konecne poprve pocit ze mam ten build dodelanej (7d17h pise hra, neco malo jsem urcite proidlil) tak zacinam vymejslet kraviny :)
    GURBON
    GURBON --- ---
    HOUH: sebeposkozovani :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    HOUH: dropy z bosse
    HOUH
    HOUH --- ---
    PSYCHO: zeptám se hloupě, jaký je důvod dělat tolik těch trialsů? :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    PSYCHO: Diky moc! Dva chary, bez problemu, paradicka. Snad ti neco bedny droply kdyz nic nechces :))
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    GURBON: to se tyka levelu. Ale basic scaling je +200% HP/extra player :))
    GURBON
    GURBON --- ---
    PSYCHO: Ten scaling jde snad nejak ovlivnit v options. Tusim ze kdyz si neco vypnou, nebudou ti ho tolik stezovat kdyz budou mit mensi lvl.
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    Ja budu online i pozdejs for sure. Jen nevim kolik lidi zvladnu protahnout najednou, ten scaling bossu je docela wild. Ale tak vas kdyztak protahnu po jednom :D
    Vzdycky sem napisu az budu pred bossem :)
    MAXI_SHIT
    MAXI_SHIT --- ---
    PSYCHO: Budeš online i později? Bych protáhnutí na 4 asc ocenil taky :)

A máte ještě místo v guildě?
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    LIQUIDFREAK: sec, pustim to na pozadi at muzu kdyztak potvrdit. Char name Kitsumon
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    PSYCHO: musis char kde si jinak to nenajde, ete to nemaj zmakly
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    Si mne kdyztak pridejte :)
    KitsuAMS#3663
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    PSYCHO: ja se klidne pridam, sem 2x3ka :) Jestli tedy budes prosim tak hodny :D
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    MEPHISTO: Ono to muzes udelat i driv. Muzem to udelat i jinak, kdyz pobezim sekhemas a uvidim te online, tak ti vzdycky pred bossem napisu a jen se pripojis na zabiti bosse a hotovo :)
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    PSYCHO: Aha ,tak to jo, já jsem teď 61 lvl, tak proto mi ještě nepadnul. :) Díky, já se ozvu. Nemám na to každý den čas a nikam nepospíchám, tak netuším, kdy se mi lvl 65 povede.
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    PSYCHO: v zasade u sekhemas odpovida level ascendu kterej tam muzes udelat tomu, kolik to ma floors. (1-4)
    U Chaos je to 4/7/10 rooms, pro ascendy 2-4. Prvni ascend afaik nejde v Chaos udelat, resp. se s tim nepocita.
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    GURBON: jde.
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    MEPHISTO: treti ascend je lvl 65+, ctvrtej 75+
    Kdyz mi napises vecer, tak te klidne treti a ctvrtej protahnu :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam