• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    GURBON
    GURBON --- ---
    GURBON: Heh a kdyz jsem tim smerem jel dal, tak kdyz jsem se priblizil pres veze, znovu se objevila. To vypada ze snizili radius toho, kde je to videt v mlze jako ten "horici sloup".
    GURBON
    GURBON --- ---
    Tak se par dni tahnu za citadelou v mlze a nez jsem se tam dohrabal, zmizela :D jeste ze mam xp kterejch je mi lito.
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    CHOCHA: nemyslím si, mám u toho jen STR a DEX supps a všechny čísla u nich jsou modrá..

CHOCHA
    CHOCHA --- ---
    MEPHISTO: normálně mi to funguje. Teď jsem to zkusil a od rána žádná viditelná změna. Nesundal jsis nějakou výbavu a nechyběj ti atributy.
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    Hele, oni rozbili gas granade, co? Nevidím u něj žádné informace a zmizel mi z baru..
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    Poradíte mi pls někdo, jak najdu Discord guildy? Nedaří se mi ho najít přepsáním odkazu ve hře a nejde mi odkaz vykopírovat
    GURBON
    GURBON --- ---
    Jinak dnes jsem si k ty moji "dodelany" postave sednul, ze hry jsem vyrazil 2div (1 drop, 1 v ritualu) a cca 200ex, spachal par lucky tradu a mam o trosku vetsi dmg, asi 1200es a dalsich 20-30iir :D A to mi krom currency padlo vlastne houby...
    GURBON
    GURBON --- ---
    LIQUIDFREAK: sem a je mi to k prdu :D ja to neprejmenuju
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    GURBON: :D ja to pak prejmenuju, nvm na co te pouzit vis co :D navic, nesi oficir? To zmen ne? :)
    GURBON
    GURBON --- ---
    LIQUIDFREAK: tvl ten tab se fakt nemusi jmenovat po me :D
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Special THX gurbonovi za g 1 stash ;)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    LIQUIDFREAK: zapomneljsem dodat, ze kauza je in pac jsou slevy :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Tak vazeni, opet vas poprosim o donate, idealne aspon 35očí. Na jeden premium g stash to vychazi na 35. Ale hlavne PROSIM napiste mi do posty, at dam accept, aby se zas na to nevymlouvali :)
    WASQ
    WASQ --- ---
    Jsem včera poprvé zkusil Simu 4. I když mám na Spark DPS 150k, tak je to málo!! Sesmahli mě ve 13. vlně. Zkusím příště, až zase zdubluju dps :)
    WASQ
    WASQ --- ---
    Aha koukám, že to píše AMD X3D, tak nevím, jestli bude fungovat s Intelem
    WASQ
    WASQ --- ---
    PSYCHO: Já používám PoE uncrasher, co postoval EVILMIND a mám to s ním téměř bez pádů. První verze mi moc nešlapaly, ale jak zvětšili počet jader, který to zařízne při portu a nastavili agresivnější případné oživování (priority), tak je to fakt docela spolehlivý.

Jako jo, je to "nějakej soft z githubu", což mi nevoní, ale háknutej účet zatím nemám, tak asi dobrý :)

GitHub - Kapps/PoEUncrasher: A very simple tool to fix PoE 2 causing AMD X3D chips to freeze Windows completely during loading screens.
    https://github.com/Kapps/PoEUncrasher
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    PSYCHO: Muj osobni tip byl teda memory leak, protoze to pada tim casteji, cim dyl hraju, ale nakonec asi ne. Jen mne sere, ze mi to dneska sezralo Simulacrum key. :(
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    Jinak k tem mejm crashim hry, vypada to, ze je na vine z casti Intel, z casti MS a z casti nVidia lol :D
    Celkove, i9 CPU 1X900K(F) v kombinaci s nVidii (prevazne o tom psali lidi s 3080/90 a 4080/90) takhle padaji uz dlouho a je to pry boostem CPU a nejakou chybou v kodu PoE (protoze tahle chyba je uz v PoE1 tak 3 roky), a W11 24H2 to dorazilo nejakym dalsim posranym updatem, kterej jeste ke vsemu WIN maji jako Critical update a nejde zpetne odinstalovat.

Zmena max nasobice u Perf cores cca o 10% dolu (z 55 na 50, by to mela snad opravit, tak to zkusim jak prijdu domu)
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    PSYCHO: Technicky jsou Sekhemas nejmin RNG endgame vec. (Well, mozna jeste expedice je min rng)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam