Po cirka 450h mam asi dost.
Pomylsnou posledni kapkou je asi nezajem znovu objevovat a cestovat ke clusteru vezi v atlasu jen abych objevil ze drtivou vetsinu map tam tvori augury, mire, sulphuric caverns a crypt. Ze kdyz jedes ritualy tak bud nemas dost Favour ani na defer kdyz uz se ti objevi neco worth it nebo po dvou rerollech mas porad 3000 favour k utraceni a nemas za co, ze se ti tri dny v ritualech neobjevi king ani fialovej omen a pak mas v jednom tri veci naraz pri poslednim rollu a zbylo ti jen na defer jednoho ze tri. Ze pripravovat mapy nelze hromadne.
Hra super zaklad, zajem hrat jednicku ale nemam o nic vic nez sem mel predtim (vypada priserne, kamera je horsi nez od fromsoftu a navrch dementni system oblikani skillu na gear...)
Presto je mi ted vic nez jasne ze jednotka je nejlepsi ARPG na trhu a o to vic se tesim az budou dal posouvat poe2.
0.2.0 sem zpatky a potom nejspis ob ligu, her je v tomto a jinych zanrech dost.
Jediny na co sem nemel chut byl arbiter of ash, mam 4/8 a vic me netahne, jinak sem sundal se svym tezce individualizovanym skeletal sniper infernalist vsechno.
Strasne moc se mi libi kolik veci se da dal prodat, kolik veci ma smysl delat pokud te bavi a ze z nich currency vytahnes i kdyz to nejsou ty nejvic top end aktivity. Napr kdyz sem na altovi mohl koupit Djinn Barya primo do tretiho patra, ziskat body na ascendancy a pak Djinna jeste s profitem instantne prodal, ze nekoho napadlo tohle takhle nadesignovat me posadilo do kresla. Trh je v te hre v ruznych fazich ligy asi na vse a snad si kazdy dovede najit to co ho bavi a tim se posouvat dal.
Naprosty debakl je imho SSF. Tam je jednoznacne treba system ala Circle of Fortune z LE a pri jeho vyuziti zablokovani migrace na trade, resp. tagovani itemu ziskanych z benefitu Self Found frakce aby je neslo tradovat a neslo je nosit po opusteni frakce.
Ad trade) Insta buyout a aukce jsou snad casem nevyhnutelne, copium I know.
Na balance si stezovat nebudu, to je jen o cislech a ty se driv nebo pozdeji zmeni.