• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WHITEANGEL: ten Sentinel byl notoricky neuspesna liga u hracu, me to treba bavilo, ale jinak se ta mechanika nechytla. Taky prakticky nic z toho se nedostalo do core na nezvykle hodne dlouhou dobu, vetsinou se GGG dari myslim velice uspesne davat ty mechaniky v nejake rozumne osekane verzi.
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    Btw kdyby jste mel nekdo chut si pres vikend pinknout nostalgickou D3 tak napiste muzem dat nejakej group play. :D
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    Kor po tom videu co jsi sem postl kde offiko priznavaj ze proste nemaj dost lidi ani na 1 projekt natoz na 2 :D
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: Podle me to chtelo jeste tak minimalne rok vyvoje spis 2.
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    Kdyz se divam na ten tvuj graf kterej beru trosku s rezervou pac vetsina skalnich hraje PoE na standalone clientu.

Tak me to jen utvrzuje vtom co rikam posledni liga co hralo hodne lidi bylo Ultimatum pak mas peak na Crucible pac tam byl hype na kompletni rework mechanik a atlasu a settlers je jasnej tam uz se vezli na tom hypu na PoE2. Ale jinak bida.

Ligy mezi Cruciblem a Ultimatem jsou mrtve i muj milovanej Sentinel je mrtvola :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WHITEANGEL: ja myslim ma, kdyz je neco blby, lidi to nehrajou proste. POE2 je proste novy, tak porad drzi dost lidi - plus navic to je treba brat tak, ze my zavislaci tady uz jsme proleteli vsechno a tak hledame nove vyzvy, ale casual hraci si tam muzou uzivat zabavu jeste dost dlouho aniz by pocitovali nejakou absenci obsahu.
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: To ze je hra popularnejsi nema nic spolecneho s kvalitou... viz Diablo nebo PoE2 :d
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WHITEANGEL: zase bych to neprehanel, v podstate kazda z novych lig byla vetsi a vetsi uspech. Viz graf. Ale taky tam soucasne je videt, ze jsme prave padli na historicky nejnizsi pocet hracu od releasu prvni bety - a to je presne dusledek toho, kdyz se na svou hru vyseres, a nedodavas novy obsah.

Ale POE2 je proste roky daleko od toho, nez bude fungovat podobne.

Ja bejt v Last Epochu tak ted finishuju nejakej novej paradni content jako dabel, protoze jsem je skoro uz odepsal, a tohle jim otevira prilezitost... :-)

WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: Naprostej souhlas PoE2 je zatim velke zklamani az na par veci ktere jsou spis QoL vs PoE 1 a nedokazu si predstavit ze by driv jak za 2-3 roky to dokazali dat nejak lip do kupy.

Celkove me prijde ze od te doby co to prestal ridit Chris tak to jde z kopce.

V podstate od Sentinelu je kazde vetsi rozhodnuti co udelali akorad ublizilo rozmanitosti a komplexnosti celkoveho PoE.

Za nejvetsi Fail povazuju novej gem system kterej ti sice umozni changovat low gear ale stejne nefunguje pac je gatenutnej za attributama takze muzes hrat jen lowlvl gemy ktere stejne nefunguji ani pri levelovani.

Proste aby nemuseli porad resit broken mechaniky tak ztoho delaj nobrain Diablo.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: rozhodne jsem cekal neco jineho, protoze celou dobu tvrdili, ze vyvoj POE2 se nijak nedotkne POE1, bo je to samostatny tym. Pak po pul roce z nej vyleze, ze ten tym prevedli na POE2 uz na podzim, ehm... Jako cenim transparenci, u Blizzardu by to nikdy nepriznali, ale furt chci zpatky svoje vyvojare do POE1, at si POE2 programuje treba uklizecka.

Navic rika, ze je ma az do nejake verze 2, tj. nejakeho velkeho content update/full wipe v POE2, coz bude buhvikdy, a pak samozrejme je muze dal potrebovat na zaplatovani novejch chyb tam, ze. Jako rekl bych, ze tohle bude jejich fakt prvni velky spatny rozhodnuti, protoze podcenujou jak velka je mnozina lidi, co chteji hrat POE1. A hlavne, to jsou vsechno verny letity fanousci, POE2 mozna hraje ted vic lidi i v EA, ale valna vetsina jich proste preskoci na dalsi novou hru pri prvni prilezitosti.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: cekal si snad neco jineho? :) Ansto protoze mi prijdou tezce nekompetentni, uz jen proto ze ty problemy s crashema nese poe1 uz od pocatku veku... Ne v takove mire jako v poe2, ale nese. A tohodle kretena jak vidim, tak se mi otviraj vsechny kudly co v kapsach nemam. Jen keca hovna, za mne.. Uz mesice ho slysim se jen vymlouvat..
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    FUUUUUUUUUUUCK :-(
    celou dobu jak mluvi pohrebnim hlasem jsem si rikal, ze to snad cely zrusej
    a jako... kdyz si vezmu, ze to je bude znamenat snad 9 mesicu mezi ligama, tak to tak skoro zni, to me teda nasralo

A Message to Path of Exile 1 Players
    https://www.youtube.com/watch?v=wF4rqnPoo80
    GURBON
    GURBON --- ---
    Ale jestli na poe2 neco ocenuju proti poe1, je to to ze lagy cekaj na me. V poe1 to byl lag a smrt nevim za co, tady je lag a hraju dal kde jsem skoncil. Konecne si ted umim predstavit i ten lvl100 - ted mam 94 prakticky bez duvodu umrit kdyz nedelam blbosti. Jen uz to leze ukrutne pomalu.
    GURBON
    GURBON --- ---
    dalsi T15 obchodnik, skoda mapy, ale ne ze bych jich nemel dost
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    koukam kdo nema jeste ten update, ve kterem POE2 zamrza, muze se na nej brzo tesit :)

Windows 11 24H2 se teď mohou nainstalovat komukoli. Začala další fáze distribuce – Živě.cz
    https://www.zive.cz/clanky/windows-11-24h2-se-ted-mohou-nainstalovat-komukoli-zacala-dalsi-faze-distribuce/sc-3-a-232707/default.aspx?recombee_recomm_id=217d32c39f22297daf05d69efad43a2e
    K0COUR
    K0COUR --- ---
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Path of Exile 2: Testing High Total/Area Increased Item Rarity. Diving Deeper into How Rarity Works
    https://www.youtube.com/watch?v=kBB9vxW8L08&ab_channel=Midir
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    MEPHISTO: Aha, tak odpověď skutečně je, že po Weapon swapu se mi změnili staty a tedy nebylo možné použít gas grenade. Co je ale rozhodně bug, tak že celý interface tím bylrozbit a nebylo tedy jasné, proč ho nemůžu použít. A skill ani nešel přepnout jen na WS 1 a tedy použít.. no.. je to EA.. :)
    GURBON
    GURBON --- ---
    GURBON: Heh a kdyz jsem tim smerem jel dal, tak kdyz jsem se priblizil pres veze, znovu se objevila. To vypada ze snizili radius toho, kde je to videt v mlze jako ten "horici sloup".
    GURBON
    GURBON --- ---
    Tak se par dni tahnu za citadelou v mlze a nez jsem se tam dohrabal, zmizela :D jeste ze mam xp kterejch je mi lito.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam