• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Servant of Arakaali ascend vypada dobre :)

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MARSHUS: to se mi fakt nedeje, ani s 0 rez. Jedine, co tam realne davalo damage, je takovej ten poison oblacek kdyz se slapne na plosinu, ten daval jako raketu.
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    EVILMIND: jo ten gauntlet tam je trivialize.

Ale cokoliv se me dotkne si vezme 500 honor pri 75 res, to mi pride never.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MARSHUS: tak proste tam veci davaj vic damage no. Realne bys tam ale v te chvili mel mit takove boony, ze to bude jedno. Me naopak ctvrte patro ted prijde nejlehci, specialne gauntlet tam je s tema pakama vzdycky, mnohem lehci nez predchozi patra.
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    jako může mi někdo vysvětlit 4. patro sekhemy.

ztrácím honor na úplně nesmyslech, věci který nedávají žádnou dmg na předchozích patrech.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WTF :)

Announcements - More Information About the Legacy of Phrecia Event - Forum - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3717515
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    tvl, se mi poslednich 10MB toho patche taha 16KB/s :D
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    LIQUIDFREAK: 15 kusu 15tek v tydle mape
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Ty waystony ne a ne padat :D 764% ws drop

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WASQ: me prijde tvoje srovnani v pohode, spis jsem osobne zvedavej na dlouhodoby cisla, jak to bude kolisat po vydani nejakeho contentu a kam to spadne pred tim. Protoze si furt myslim, ze GGG se sice s dvojkou podarilo oslovit hrace mimo stavajici POE komunitu, ale s tim, co jim ted nabizi, fakt realne hrozi, ze proste pri releasu dalsi nove vetsi veci odejdou tam. Treba ted s KCD2.
    GURBON
    GURBON --- ---
    WASQ: nerikam ze ty cisla jsou irelevantni, ale muzou byt zavadejici. Myslim ze taky bude hodne tech co hrajou jen jednu z toho a to pouze na klientu. Kor tedka.
    WASQ
    WASQ --- ---
    GURBON: Jasně, ale proč by ten poměr měl být jiný? Obě hry mají standalone klienta a obě jsou na Steamu. Proto mi přijde relevantní srovnávat podle SteamDB, když mají obě hry stejný podmínky.
    HOUH
    HOUH --- ---
    poe2 zas hraje hodně lidí na konzolích to na steamu taky není
    GURBON
    GURBON --- ---
    WASQ: protoze 1 hraju standalone a 2 na steamu? nebo naopak?
    WASQ
    WASQ --- ---
    GURBON: Proč by měl být poměr Steam vs klasik jinej PoE1 vs PoE2?
    GURBON
    GURBON --- ---
    WASQ: jak uz tu mockrat padlo, steam cisla jsou dost zavadejci kvuli standalone klientu, zajimaly by me spis cisla primo od GGG.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WASQ: no no no! Jestli něco je na GGG super, tak to, že naslouchají komunitě, a jsou schopný uznat, že třeba ne vždycky se rozhodli správně. Takže stačilo týden píčovat na sockách, že pauza k 3.26 bude moc dlouhá, a je to tady! :)

Announcements - Update on Path of Exile 1 - Forum - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3716196

To start with we'll be running a one-month event that has some of our whacky ideas that never quite made it off the brainstorm board.

What does Path of Exile 1 look like when the nineteen Ascendancy Classes you know and are familiar with are all of a sudden replaced by a different nineteen? What does Path of Exile 1 look like when you get to play a Witch and ascend to become a Harbinger? These are the questions our design team asked each other and in this event will provide you with some of our answers.

We'll release more details about this content soon but we're really looking forward to seeing how the community reacts to some of our more unhinged ideas.

Za me super, tyhle twisted kratky eventy byly vzdycky super zabavny, takze at uz tam narychlo uplacaji cokoliv, verim to bude bavit.
    WASQ
    WASQ --- ---
    Jsem teda asi casual, ale jsem s PoE 2 relativně spokojenej. PoE 1 jsem hrál naposled 2020, od té doby jen Diablo / Last Epoch. Zpětně mi to asi přijde jako škoda, ale fakt jsem se ztratil v přemíře různejch affixů na itemech a celej systém mi přišel už moc na mojí hlavu. Navíc vrstvení ligovejch mechanik, takže když vynecháš 2 ligy, musíš v té třetí, co hraješ nastudovat i ty ostatní.

V PoE 2 nemám moc ambice na high bossing, ale klikání v mapách mě relativně baví (Spark). U čeho hodně skřípu je cestování po atlasu a běhat neboostnutý mapy, abych se dostal ke clusteru pár věží. Se samotnejma layoutama zas takový problém nemám. Je půlka z nich špatná pro breach? Jo je, ale většina z nich je hezká s minimálním počtem slepejch míst. Jsou samozřejmě výjimky Mire (jako wtf?), Mineshaft (wtf 2). Rolování samotnejch map, je děsnej opich, ale jelikož to dělám v bulku, když naplním quad, tak je to jednou za čas a nějak ten proces zkousnu. Co mě rozčiluje je, že abych přidal 45% rare mobů (= loot) musí každá moje mapa mít delirium vrstvu a ta mlha na každý mapě poslední měsíc mi už děsně leze na nervy!

Ještě připojím data ze SteamDB pro obě PoE. Je úplně jasný, že z PoE2 už teď mají takovou hromadu peněz, že je nic úplně netlačí dodržet svůj slib supportu PoE1.

RIP POE 1, sorry kluci

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam