• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    plus jak naschval samozrejme muj ascend nefunguje, takze nemuzu jit trial... jdu spat :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: no bohuzel nemam spirit gem na nej, ale dosel jsem s tim az na konec A2, tady uz to nejak nefunguje... :) budu muset polevlit
    NESS
    NESS --- ---
    Herald of blood to slusne doplnuje, jednotlacitkovy build, to mam rad :-)
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Hmm dobry, pokusne sem dal rake na druhou zbran a jako jo :-) dobre tip
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: to dela kvuli nejakejm mtx, ja zadny nemam takze jen ve meste

Jinak dobrej balance, jsem chvili koukal na DJ, a hral dobry OP kombo na spear.
    Takze jsem nejdriv asi 50x umrel na A1 vlkovi, kdy jsem fakt tocil vsechno mozny na nej, a posledni faze beznadej.

Tak jsem si vzal bilej spear, ani jsem si nevzpomnel ze muzu mit stit, jen L3 gem protoze nemam dex, a stejnej strom bo nemam goldy, a jen Rake + Stomping Ground. Vlk umrel napoprve, hyena pak taky, expi to milionkrat rychlejc bo to soucasne skace dopredu, podle me to nema tak fungovat, bo prehlidli na tom supportu, ze Rake zrejme dela tolik kroku navic, ze to vyleze na sileny dps (na tooltipu mam 20x nez jsem mel na mace).

Jinej spear skill nemam :-) az nasbiram nejakou dex a uncuty, tak jeste zkusim najit single neco, ale nebylo fakt jako treba.
    NESS
    NESS --- ---
    To ses dobrej, ja nejsem schopny dat ani jeden segment mapy v celku porad me to sere ven, ale po poslednim hotfixu uz to ukazuje aspon nejake cislicka

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    war jako totalni masochismus, nechapu jak to lidi hrajou
    jsem se doslova doplazil na konec A1, a nemam jako vubec sanci to dat :-(
    NESS
    NESS --- ---
    V podstate nehratelne, pokud to vydrzi 15 minut v kuse tak je to uspech "unknown object type serialized by server" fuck fest
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    NESS: tak to zní jako klasika POE :D
    NESS
    NESS --- ---
    MARSHUS: Rozjel sem Wara na 4 lvl me to vyhodilo s chybou a uz nepustilo, rozjel sem witchu dojel na 4 lvl a s tou me to ted vyhodilo, zkusil sem lognout na wara uz meto pustilo, pak me to vyhodilo a ted se nemuzu lognou ani s jednim :-)))
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    NESS: mě to spadlo se stejnou chybou a zpátky do stejnýho charu můžu
    NESS
    NESS --- ---
    Ja sem v pici, musel sem udela novy char, stim prvnim uz se do hry nedostanu

NESS
    NESS --- ---
    Jako fps mi nepada, jak si stezuji ostatni, ale uz me to vykoplo, normalne port do mesta klik na kovare a jsem venku ze hry :-/
    NESS
    NESS --- ---
    Koukam pri tahani (jeste 10G) na Raxxe a krute mu to laguje :-) rozjel teda huntressu
    NESS
    NESS --- ---
    No ja zatim downloaduju, myslim ze se potkame ve fronte az vas to vykopne a pojedete druhe kolo :-)
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    ja mam 561 :D

Nakonec pojedu Cold Chronomancera (Verglas) jsem zvedavej co ztoho pujde vytahnout.
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    8000..taky podezřele nízko. stejně nemám čas :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    docela dobry, jsem zareagoval az kdyz nekdo napsal, ze jede fronta, a teprve jsem zacal download, a jsem 6k
    podezrele nizko :)
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    40GB download :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam