• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    NESS
    NESS --- ---
    PANVA: Tyjo uplne nahore, sem dobre slepej :-) No a vylepsi ji to ? Protoze na tom lapacim gemu se pise ze se zvednutim levlu se zveda jen level jakou potvoru (mysleno jeji level) jde lapnout, kdyz jsem zkusil se slabym gemem (9tkou) lepnout neco vetsiho tak to reklo ze to neni dost velky gem.
    Zkusil sem ted jednu svoji zvednout a rozdil nevidim :-)
    PANVA
    PANVA --- ---
    vylepsit to jde > staci kliknout na all gems vlevo dole. Sry za HDR.

NESS
    NESS --- ---
    Prvni exile jeste v kampani a doufam ze budou castejsi tak naslapnuty loot sem jeste nevidel
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: block chance, pokud mas problem se dostat na 75% + 4% hp za block

Jak je nejlepsi kombinace na rake ? stompa je jasna a dalsi 2-3? zkousim tam rotovat skilly ale nejak v tom plavu, pokud mam zbran bez elementu tak sem tam dal brutality, zkousim concentraced effect, martial tempo, videl sem ze tam nekdo hraje i lacerate???
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Dneska jsou teda servery ve vynikajici kondici. Jeden body armor uz jsem prodal ctyrikrat, vzdycky se mi to kazdej dalsi server crash rollbackne... :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: k cemu, to nic nedava ne?

Druhej sestilink - z te gamble strongoxy, ale sezrala mi vsechny goldy nez jsem si precetl co vlastne dela... :-)
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Sem dost zvedavej na jakou cenu se vysplha The Surrender, bojim se ze vysoko
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: funguje to i random docela v pohode, ale ja jasny ze companion beasta, co bude mit tu vlastnost, bude BIS. Twister uplne v pohode koexistuje s Rake, ale hned z prvni mapy jsem dropnul perfect jew orb :-) tak ted nevim co si vybrat jako hlavni. Problem je, ze vlastne to je kombinace melee a projektilu, takze bych radsi jel jen jedno. Dneska mam v planu vyzkouset nejaky kombinace, asi zacnu full bleed, aby bleedovala i tornada, a pak uvidime... :)

Mapy to dava v pohode celkem low tier uz ted, akorat je to pizlani no.
    NESS
    NESS --- ---
    Sem pouzil gorilu co nechava ledovou cestu (mel sem ji z schovanou v truhle) a dobry, asi nejvetsi vyzva bude najit beastu ve spravne kombinaci , jako lov pokemonu :-)
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: OK, zkusil, ja se prokousal zase na zacatek prvniho aktu, prislo mi ze potom patchy mi poposkocili resisty, prehodil jsem mele na max resisty a ted pujdu smerem na ty maxy, jen nekde musim nabrat chaosy. Ta Vipera v obdelniku me na A3 prekvapila ze ani nedeali mexickou vlnu, sem cekal ze me sejou (nemam chaos res), takhle kdyz nedaji oneshot jako silver gorila se sloupem, nebo ta tlustasdama v bahne, tak jsem zatim oka. No nic druhe kolo a hura do map :-)

3x whirling, barragea a twister, aspon pouziju nejaky skill gemy uz mi prislo blby ze jedu jen na jeden :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    myslim jako zakladni defensivu do map mam poresenou ale uz :)

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    zapomnel jsem - ten dmg na zemi nemusi bejt tvuj
    neni nic lepsiho nez kdyz potvora udela shocking ground a ty ji na to hodis 20 shocking tornad :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: ja dal resist, mam ted 83/84/84 max resist. Na konci A6 uz nejak nestacim zase, na tom debilnim obledniku z vojaku, tak jsem adoptoval novej tech, kterej jsem odkoukal tady. Akorat teda nedelam to pary/frost protoze uz takhle kombinace 3 utoku je vic, nez jsem mel v planu delat, ale rozhodne tam vidim potencial i do endgame. Jen je treba mit neco, co udela libovolnej dmg na zem, mozna beastu, mozna to shocking ground na crit od thunderous? Protoze kdyz to na zemi je, tak instant dostane vsechno.
    A neni to zase takovej voser, 3x whirling slash coz stejne je movement, pak 1x barrage, pak skocis Thunderousem do packy a zmacknes Twister... :-)

PoE 2 Dawn of the Hunt Twister Combo For All The Spear Users Who Struggle - Smith of Kitava Build
    https://www.youtube.com/watch?v=K2ZxE-OUQEE
    NESS
    NESS --- ---
    MARSHUS: Prihod k tomu jeste Shield Charge a Thunderous Leap, jen skoda ze ta leapa neskace pres zdi :-)

EVILMIND: Nakonec sem dal jako druhy ascen to mele a jako to kovani pekny ale kuli 4 ranam se zastavovat na 4 sec fakt nema cenu :-/ ale pekny to jako jo. Jo a monstrum sem si tam neulovil, koukal sem co se lisi jestli to tamnes na 10 nebo 12 a rodil tam neni mimo casu za ktery to musis picnout tak asi v sile beasty asi bez rozdilu ?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    se pomalu vracime na svy :)

All non-unique monsters have less life, tapering from 100% to 75% of what they had between levels 8 and 15. All monsters between level 15 and 46 now have exactly 25% less Life. All monsters between level 46 and 64 now have less life, tapering up from 75% to 100%. This results in all monsters in Endgame having the same Life as before this change. Their thresholds for Crowd Control and Ailments have been adjusted proportionately by the same amount.
    Rogue Exiles have had their Life reduced by 40% (on top of the change above).
    The "of the Hydra" (Life Regeneration) Monster Modifier now only appears at Level 65+.
    Tempest Bell's Combo required to use has been reduced from 10 to 4.
    Explosive Grenade and Voltaic Grenade Cooldowns have been lowered to 5 seconds.
    All Curse Skill Gems now have a higher growth of radius per Level. Starting at 1.5 metres at Level 1, Growing to 3.1 metres (from 2.1 metres) at Level 20.
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    dík za tip s Rake + stomping ground. to je fakt rychlovka
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: ja si rikam na tohle budou ultimatni az mapy, a jestli tam neni podobnej mod v atlasu pro esence. Zatim teda beru co je, nechci tim ztracet zase tolik casu. Ale ted po zkusenosti uz beru jen veci co davaji nejakou auru, Haste je super.
    NESS
    NESS --- ---
    Tohle

NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: zkousim farmit chaos templ, vis jak tam je jedna moznsot ze potvory maji mohem vic affixu, tak kdyby to byla rero beasta tak by to mohlo byt zajimave, ale zatim mi to tam nepadlo
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: zatim jsem nemel wispnutou beastu, musi to byt nejake zvire. Mam ted jesterku co mi dava haste auru :-) ale i kdyz jsem ji chytal na gem lvl 12 tak je desne squishy, opice z lvl 9 neumre skoro nikdy. Je videt to bude pak chtit nafarmit nejakou kvalitni potvoru s dobrejma supportama.

Ze spear skillu jsem pridal zatim jen Thunderous Leap, to je super na pohyb mezi packama.

Investoval jsem do prekresleni stromu, na ballisty zatim zapomenu a zkusim dotahnout co nejdal tohle.
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Neprisel sem na to jak, podle me zustane jak je chytnutej, leda pres gemcutter's prism ale ten mam jen jeden tak to zkouset nebudu :-) . Nezkusil si chytnout potvoru co je posedla whispou ?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam