• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: ja si rikam na tohle budou ultimatni az mapy, a jestli tam neni podobnej mod v atlasu pro esence. Zatim teda beru co je, nechci tim ztracet zase tolik casu. Ale ted po zkusenosti uz beru jen veci co davaji nejakou auru, Haste je super.
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: zkousim farmit chaos templ, vis jak tam je jedna moznsot ze potvory maji mohem vic affixu, tak kdyby to byla rero beasta tak by to mohlo byt zajimave, ale zatim mi to tam nepadlo
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: zatim jsem nemel wispnutou beastu, musi to byt nejake zvire. Mam ted jesterku co mi dava haste auru :-) ale i kdyz jsem ji chytal na gem lvl 12 tak je desne squishy, opice z lvl 9 neumre skoro nikdy. Je videt to bude pak chtit nafarmit nejakou kvalitni potvoru s dobrejma supportama.

Ze spear skillu jsem pridal zatim jen Thunderous Leap, to je super na pohyb mezi packama.

Investoval jsem do prekresleni stromu, na ballisty zatim zapomenu a zkusim dotahnout co nejdal tohle.
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Neprisel sem na to jak, podle me zustane jak je chytnutej, leda pres gemcutter's prism ale ten mam jen jeden tak to zkouset nebudu :-) . Nezkusil si chytnout potvoru co je posedla whispou ?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Myslite jde nejak povysovat ty beasty, nebo proste jakej level ma pri chyceni ten ji na gemu zustane?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: ja to mam debilne uplne, protoze jsem nejdriv jel na 2hand melee, pak jsem uz zacal prekreslovat na ballisty, a ted nakonec zatim, zatim, zustavam u tohohle :-) takze muj strom to je fakt exponat. Ale prosel jsem na Cruel, ted jdu ven chytnout nejaky pokemony na dnesni mega raidy, a pak zkusim prorazit druhej trial. Treba bude ten melee skill v ascendu dobrej, ten jsem puvodne neplanoval?
    NESS
    NESS --- ---
    Jeweler strongbox a z neho 7 jewel gemu, pekny :-)
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: No ja taky :-), ted mam strom takhle, 24 lvl str 173 dex 43

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    I had Ziggy's stream on in the background and he said he told the devs about this interaction and they still left it in the game, so it's probably intended

takze dobry, bych s tim asi levelil ted kazdej char :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: jsem zacal ve strome brat block chance, to jde dobre s tim facetank skillem :) takze sice muj puvodni plan na ballisty trva, ale dokud bude fungovat tohle, tak to pojedu
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: jj, str jedu a dorovavam dex abych udrzel gemy :-) vicemene vsecho face tankuju a zetim to vychazi :-) nabiram rage a pokud mam cile tak ho bez problemu udrzuju na maxu, jako rychle to je moc pekne, to byla hrozna slabina wara, ale takhle supr, pokud je dost monster teda
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: dalsi tip - neni to videt rovnou, ale Rake damage nejvic skaluje se str, viz zalozka Shockwave. Diky tomu jsem prorazil A2 bosse a v pohode krajim i A3, 170 str. Je dost mozny, ze to nakonec neni uplne rozbity, ale proste to jen na nizkym levelu dobre funguje, kdyz mas hodne str?
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Ja sem zatim maslo, ted sem udelal na 23 lvl ascendent, jedu teda kovare, pridal sem k Rake i shield charge, zkousim to jet i Blood hunt ale prijde mi ze to jen zdrzuje, vyhozeny gem. Trial byl celkem ok z broznove truhly mi padla unikatka "mist whisper makeshift corssbow" skoda ze to nebylo neco pouzitelneho, az do tlacim na 9 dam tame urco, dik za tipa :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: od t9 muzes tame beast, to jsem vymenil za herald, tamnul jsem si opici co dela flame wall, tak ted jen chilluju uvnitr kruhu... :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    plus jak naschval samozrejme muj ascend nefunguje, takze nemuzu jit trial... jdu spat :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: no bohuzel nemam spirit gem na nej, ale dosel jsem s tim az na konec A2, tady uz to nejak nefunguje... :) budu muset polevlit
    NESS
    NESS --- ---
    Herald of blood to slusne doplnuje, jednotlacitkovy build, to mam rad :-)
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Hmm dobry, pokusne sem dal rake na druhou zbran a jako jo :-) dobre tip
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: to dela kvuli nejakejm mtx, ja zadny nemam takze jen ve meste

Jinak dobrej balance, jsem chvili koukal na DJ, a hral dobry OP kombo na spear.
    Takze jsem nejdriv asi 50x umrel na A1 vlkovi, kdy jsem fakt tocil vsechno mozny na nej, a posledni faze beznadej.

Tak jsem si vzal bilej spear, ani jsem si nevzpomnel ze muzu mit stit, jen L3 gem protoze nemam dex, a stejnej strom bo nemam goldy, a jen Rake + Stomping Ground. Vlk umrel napoprve, hyena pak taky, expi to milionkrat rychlejc bo to soucasne skace dopredu, podle me to nema tak fungovat, bo prehlidli na tom supportu, ze Rake zrejme dela tolik kroku navic, ze to vyleze na sileny dps (na tooltipu mam 20x nez jsem mel na mace).

Jinej spear skill nemam :-) az nasbiram nejakou dex a uncuty, tak jeste zkusim najit single neco, ale nebylo fakt jako treba.
    NESS
    NESS --- ---
    To ses dobrej, ja nejsem schopny dat ani jeden segment mapy v celku porad me to sere ven, ale po poslednim hotfixu uz to ukazuje aspon nejake cislicka

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    war jako totalni masochismus, nechapu jak to lidi hrajou
    jsem se doslova doplazil na konec A1, a nemam jako vubec sanci to dat :-(
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam