• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WASQ: ma bejt tusim dneska nebo zejtra rozhovor Zize s nekym s GGG, kde by hlavni tema melo byt pro koho POE2 vlastne je ted. Protoze jako je to zase o hodne tezsi nez ten prvni release pred vanoci, a jako urcite ne zabavnym zpusobem. Me to treba osobne tak moc nevadi, protoze kazdou takovou vec beru jako challenge hlavne, a snazim se ji prekonat, ale uprimne, kdyby Last Epoch neodlozili ten launch, tak jsem to vcera taky zapnul do nich.

Jako nejvetsi problem vidim, ze GGG se neustale snazi hru zpomalovat, zabiji vsechno, co se jen naznakem blizi nejakemu zoomovani, a dala to uz i pro kampan - a pritom potvory jsou furt stejne rychle. A od prvniho aktu te muzou obklicit, vsechno ma sileny dotky absolutne ignorujici ze nemas HP ani regen, atd. Jako lidi, co hrajou HC ted, to fakt obdivuju.
    WASQ
    WASQ --- ---
    NESS: jo no, když víš co, já založil lukaře, abych střílel z luku :))

Ale míchá se v tom nezájmu víc problémů. Za celej akt mi padlo asi 10 rare itemů. Žádnej luk. Nenašel jsem ring +flat dmg, takže zabíjení bylo fakt pomalý. Pár drobků currency, se kterou neudělám vůbec nic. Velký mapy, pomalej char (a to je jednička nejkratší). Asi nemám morál na to trávit každé 3-4 měsíce 20? hodin v kampani, která bude pořád stejná, než se dostanu do map, kde si aspoň trošku můžu menežovat, co budu dělat.

Jsem fakt zklamanej a mrzí mě to, protože jsem se těšil.

Naštěstí za chvíli LE, kde jsem si jistej bude zážitek úplně někde jinde. Minimálně si na konci prvního aktu už dost zacraftim :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    za posledni hodinu mne to 15x kiklo... at se jdou bodnout mamlasi
    GURBON
    GURBON --- ---
    WASQ: Najivne jsem do toho skocil podobne jak ty, chci dead eye totemaka, ale to se proste neda hrat. To PoE pro "masy" naprosto nefunguje. Prijde mi to vic HC nez jednicka a ta byla HC hodne.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: jsem to vzdal, neprisel jsem na to jak Rake skalovat v endgame, swapuju do ballisty :-)
    NESS
    NESS --- ---
    WASQ: Je mi jasny ze me posles do haje :-) Ted sem to zkusil s witchou a rake je univerzal, na 16lvl act1 boss s prstem v nose, 1 jeden normal gem a jeden spirit, dva supporty, Rake (stomp + martial tempo) + Blood herald, strom je jen str stack

CHA1NDLER
    CHA1NDLER --- ---
    .
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: ja tam ted mam martial tempo / lacerate / magni effect / heft

Ale taky nevim, martial tempo bych potreboval spis pro cyklony tak tam mozna vratim brutalitu.

Zatim nemam problem v mapach, kolem T3-T4, ale rozhodne to neni dost rychle. Zase kdyz proklikam twitch tak streameri trpi vesmes o dost vic... :-)
    WASQ
    WASQ --- ---
    Čau. Zkušenosti. Založil jsem rangera. 1. akt naprosto nejhorší ARPG zkušenost ze všech diablovek, co jsem kdy hrál. Dopižlal jsem se k bossovi, toho jsem párkrát zkusil. Ubírám po milimetru, po pár minutách smrt na něco. Char pomalej - nestíhám vyskočit z kola smrti. Přestalo mě to bavit, invnu guildmate lvl 27. Pižláme oba, nejsme schopný dát. Po pár pokusech alt+f4.

Well made GGG :D
    PANVA
    PANVA --- ---
    NESS: vsechny ability se vstahuji k levlu a typu toho companiona. Takze ano, pomuze to a je to to jedine krom toho ktere affixy si do pokeballu pochytal na cem zalezi.
    NESS
    NESS --- ---
    PANVA: Tyjo uplne nahore, sem dobre slepej :-) No a vylepsi ji to ? Protoze na tom lapacim gemu se pise ze se zvednutim levlu se zveda jen level jakou potvoru (mysleno jeji level) jde lapnout, kdyz jsem zkusil se slabym gemem (9tkou) lepnout neco vetsiho tak to reklo ze to neni dost velky gem.
    Zkusil sem ted jednu svoji zvednout a rozdil nevidim :-)
    PANVA
    PANVA --- ---
    vylepsit to jde > staci kliknout na all gems vlevo dole. Sry za HDR.

NESS
    NESS --- ---
    Prvni exile jeste v kampani a doufam ze budou castejsi tak naslapnuty loot sem jeste nevidel
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: block chance, pokud mas problem se dostat na 75% + 4% hp za block

Jak je nejlepsi kombinace na rake ? stompa je jasna a dalsi 2-3? zkousim tam rotovat skilly ale nejak v tom plavu, pokud mam zbran bez elementu tak sem tam dal brutality, zkousim concentraced effect, martial tempo, videl sem ze tam nekdo hraje i lacerate???
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Dneska jsou teda servery ve vynikajici kondici. Jeden body armor uz jsem prodal ctyrikrat, vzdycky se mi to kazdej dalsi server crash rollbackne... :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: k cemu, to nic nedava ne?

Druhej sestilink - z te gamble strongoxy, ale sezrala mi vsechny goldy nez jsem si precetl co vlastne dela... :-)
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Sem dost zvedavej na jakou cenu se vysplha The Surrender, bojim se ze vysoko
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: funguje to i random docela v pohode, ale ja jasny ze companion beasta, co bude mit tu vlastnost, bude BIS. Twister uplne v pohode koexistuje s Rake, ale hned z prvni mapy jsem dropnul perfect jew orb :-) tak ted nevim co si vybrat jako hlavni. Problem je, ze vlastne to je kombinace melee a projektilu, takze bych radsi jel jen jedno. Dneska mam v planu vyzkouset nejaky kombinace, asi zacnu full bleed, aby bleedovala i tornada, a pak uvidime... :)

Mapy to dava v pohode celkem low tier uz ted, akorat je to pizlani no.
    NESS
    NESS --- ---
    Sem pouzil gorilu co nechava ledovou cestu (mel sem ji z schovanou v truhle) a dobry, asi nejvetsi vyzva bude najit beastu ve spravne kombinaci , jako lov pokemonu :-)
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: OK, zkusil, ja se prokousal zase na zacatek prvniho aktu, prislo mi ze potom patchy mi poposkocili resisty, prehodil jsem mele na max resisty a ted pujdu smerem na ty maxy, jen nekde musim nabrat chaosy. Ta Vipera v obdelniku me na A3 prekvapila ze ani nedeali mexickou vlnu, sem cekal ze me sejou (nemam chaos res), takhle kdyz nedaji oneshot jako silver gorila se sloupem, nebo ta tlustasdama v bahne, tak jsem zatim oka. No nic druhe kolo a hura do map :-)

3x whirling, barragea a twister, aspon pouziju nejaky skill gemy uz mi prislo blby ze jedu jen na jeden :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    myslim jako zakladni defensivu do map mam poresenou ale uz :)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam