• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    EVILMIND: Na to, ze mam ja sedim v Amstru a normalne u hrani mivam pingy 5-20ms tak to dneska pada epesne. Kdyz uz to nepada kvuli grafice, tak se zas neco vysere u nich 😂
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: taky sem nakonec na amstru kde to jede cajk
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Me funguje Amsterodam dneska slusne.

Mi kurna az ted doslo, ze se vlastne u Kovare nemusim rozhodovat mezi stitem a bez, kdyz mam 24 bodu na dva stromy... :)
    KOKES
    KOKES --- ---
    MARSHUS: pořád funguje ta sračka, že melee padaj caster věci a opačně. Takže jedu oboje najednou a spokojenost.
    Našel jsem server co zatím napadá(ťuk,ťuk): Texas.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    POE2 Dawn of the hunt - huntress laggy crap
    https://youtu.be/J5aje5SecoI

krasne se to chova, primo nadhera, asi cas na HC :D
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    MARSHUS: no ty dropy sou stejne mizerny jako v prvni verzi. Nechapu to, misto aby toho padalo vic a clovek si zablbnul tak pada pekny hovnajs
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    jako teda moc nerozumím co udělali s dropama. člověk by řek že mi má padat craft currency abych si něco vyhaluzil na levelení, ale ne.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    LIQUIDFREAK: ani portal nepouziju pac hra rve ze to nelze kdyz je game paused :D
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Dneska to prasi teda dokolane, ping v sekunde z 40 na 250(az500ms) nekdy a cela hra skace jak koza.
    navic mam bugly "The Hunt begins" quest takze super.. Je to smutny pribeh teda..
    K3BAB
    K3BAB --- ---
    S tym padanim hry je to nejaka haluz, ked sme hrali s kamosom padalo mi to, zapol som ssf a ani raz. Nepomohlo byt zmenit gateway? Nevim...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: jo, pocita se jen elemental attack damage a ty +proj. A je to super, navic ta damage proste bude skalovat s kazdym dalsim levelem (uz jsem dal T8 map bosse na pohodu ted), kdezto Rake uz mi neprislo se posouval. Vic damage das s tim twisterem, i kdyz ho v poslednich hotfixech nerfnuli, ale mel jsem tam problem, ze kdyz te stunujou, tak to kombo 5 skillu proste nikdy nedas. A vzhledem k charakteru hry je dost casty, ze stojis uprostred nepratel a obcas dostanes stun.

Asi nejvic me sere ted ta nestabilita, navic ty pady jsou vlastne maly rollbacky, ted se snazim dat level a uz trikrat me to rollbacknulo asi o 20 procent dozadu... :-) To je vysmech, dropnu 3 waystony rikam si super radsi to ulozim, a hideout crash a sbohem mapy. To mi jako prijde by melo byt neco, co by meli resit fakt predcasne.

Plus k tomu uz jsem nekolikrat videl to, co je zrejme ta jejich ochrana proti zamrznuti z changelogu, ze kdyz by mela hra spadnout, tak se misto toho jakoby v prubehu boje restartne zona - toci se to ozubeny kolo, cerna obrazovka, kde samozrejme animujou ten jejich debilni ohnivy dest aby to zralo vic GPU, nicmene hra neni pauznuta a jsou videt life bary nad potvorama, a obcas to registruje keystroke. Nakonec to teda vzdycky skonci tim, ze se hra vzpamatuje (takze anti-crash zafungoval), akoratze dost casto pri tom clovek umre (opet radost na HC asi).

NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Je to tak ze na dmg kuse nezalezi ? nasel sem jednu s + do projectil skills ale blbou dmg
    NESS
    NESS --- ---
    WASQ: No ze skilama, mysleno se skill gemama jeste experimentovat trosanku muzes, jako tak 3 udrzis prubezne v top urovni, support gemy taky +- jdou, minimalne 1cky obcas padnou, ale prostoru na nejake hratky je znatelne mene, co je ale totalni pruser jsou spirit gemy, jeden dostanes od kingmista v ACT1 pri prvnim pruchodu, dalsi dropnes myslim v ACT2 Golden Tomb pak uz to je jen o stesti (ja ho nemel), pokud poseres spirit gem, nebo nedej boze by si chtel pouzit vic tak smula

Ted jsem v pulce druheho actu na cruelu tzn ACT5 a celkovy pocet spirit gemu dropnuty doposud jsou 3 :-)))
    K3BAB
    K3BAB --- ---
    WASQ:
    EVILMIND: Ja to vidim tak, ze ta hra je proste tazka a uz nestaci len dobre nastavit postavu, ale musis to aj vediet zahrat... sposob hry, ze mam tolko damage, ze ignorujem 90% obsahu hry co sa tyka enemy npc a ich abilit mi pride dost nudny.
    Jo zapol som si hardcore, je to hodne zabavne, niesom daleko, pomaly si to prechadzam, gearujem a expim ked treba.
    Softcore by bola uplna malina s akymkolvek charom a nemusel by som sa vlastne ani len snazit, ved staci skusit znova :).
    Myslienka ze cassual hrac caka, ze bude s nejakym buildom okamzite poloboh a farmit itemy a currency mi fakticky pri ziadnej rpg hre nevoni.
    Urcite takych hracov ale lahko ukoji poe1, bude sa im pacit LE a nech si hoci aj zapnu to d4, to su hry, ktore si moze uzit hrac, co nema rad vyzvy, otvori si navod, vytraduje si itemy, postavi char a moze si lietat do aleluja... Bohuzial mna take bezduche hranie nebavi a zdaleka neuspokojuje ani ked to sype itemy "zadara". Imo nejaka ta vyzva by tam byt mala a mam pocit, ze Poe 2 to ma zmaknute hodne fajn.
    Nakoniec ta hra je test... test noveho layeru, postav a podobne. Ak by neprisli "nerfy", ludia zapnu tie iste aj ked obohrane postavy, len aby sa cim skor niekam dostali a nemuseli sa pri tom nejako extra snazit. Tie silne postavy tam su aj teraz, tych buildov je tam dost a vela ludom to v pohode funguje, komu sa ale nechce, to uz je jeho problem, mozno by ale taky "pohodlny" hrac mal zvazit, ci radsej nebude hrat iba akcne hry a nie rpg.
    WASQ
    WASQ --- ---
    EVILMIND: To jsem zvědavej. Mně to popravdě nepřijde těžší - jen pomalý, těžkopádný. Žádná odměna za to, že na zabití bílého packu potřebuješ zmačknout 5 skillů. To je pro mě prostě nuda.

Mohl bych se rozepsat o dalších věcech, co mi uvízly v hlavě. Třeba, že většina support skillů má dost podstatný downside. Tahle metoda cukru a biče mi asi moc nesedí. Taky většinou chci hrát kampaň bez researche optimálního buildu, a rád bych experimentoval se skillama a supportama, ale těch blank orbů padá poměrně málo, takže nemám šanci vyzkoušet, co mi bude sedět. To mi taky přijde škoda
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: ostatne viz jmeno moji postavy v POE2, jsem to tak nejak predpovedel :-)

Builds - poe2.ninja
    https://poe2.ninja/builds/dawn/character/evilmindcz-6356/LastEpochPlaceholder
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WASQ: ma bejt tusim dneska nebo zejtra rozhovor Zize s nekym s GGG, kde by hlavni tema melo byt pro koho POE2 vlastne je ted. Protoze jako je to zase o hodne tezsi nez ten prvni release pred vanoci, a jako urcite ne zabavnym zpusobem. Me to treba osobne tak moc nevadi, protoze kazdou takovou vec beru jako challenge hlavne, a snazim se ji prekonat, ale uprimne, kdyby Last Epoch neodlozili ten launch, tak jsem to vcera taky zapnul do nich.

Jako nejvetsi problem vidim, ze GGG se neustale snazi hru zpomalovat, zabiji vsechno, co se jen naznakem blizi nejakemu zoomovani, a dala to uz i pro kampan - a pritom potvory jsou furt stejne rychle. A od prvniho aktu te muzou obklicit, vsechno ma sileny dotky absolutne ignorujici ze nemas HP ani regen, atd. Jako lidi, co hrajou HC ted, to fakt obdivuju.
    WASQ
    WASQ --- ---
    NESS: jo no, když víš co, já založil lukaře, abych střílel z luku :))

Ale míchá se v tom nezájmu víc problémů. Za celej akt mi padlo asi 10 rare itemů. Žádnej luk. Nenašel jsem ring +flat dmg, takže zabíjení bylo fakt pomalý. Pár drobků currency, se kterou neudělám vůbec nic. Velký mapy, pomalej char (a to je jednička nejkratší). Asi nemám morál na to trávit každé 3-4 měsíce 20? hodin v kampani, která bude pořád stejná, než se dostanu do map, kde si aspoň trošku můžu menežovat, co budu dělat.

Jsem fakt zklamanej a mrzí mě to, protože jsem se těšil.

Naštěstí za chvíli LE, kde jsem si jistej bude zážitek úplně někde jinde. Minimálně si na konci prvního aktu už dost zacraftim :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    za posledni hodinu mne to 15x kiklo... at se jdou bodnout mamlasi
    GURBON
    GURBON --- ---
    WASQ: Najivne jsem do toho skocil podobne jak ty, chci dead eye totemaka, ale to se proste neda hrat. To PoE pro "masy" naprosto nefunguje. Prijde mi to vic HC nez jednicka a ta byla HC hodne.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: jsem to vzdal, neprisel jsem na to jak Rake skalovat v endgame, swapuju do ballisty :-)
    NESS
    NESS --- ---
    WASQ: Je mi jasny ze me posles do haje :-) Ted sem to zkusil s witchou a rake je univerzal, na 16lvl act1 boss s prstem v nose, 1 jeden normal gem a jeden spirit, dva supporty, Rake (stomp + martial tempo) + Blood herald, strom je jen str stack

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam