BTW par prijemnych prekvapeni, co jsem zatim videl v mapach, aby to nebylo tak depresivni jako na redditu kde si kazdej jen stezuje ze to neni tak lehky jak cekal... :-)
- kdyz umrete v Ritualu, tak po respawnu vas to portne zpatky do nej, takze neprijdete o tu jednu instanci
- kdyz umrete v necem co ma nejake faze, treba ta nova uniq mapa kde postupne davate 10 map bossu, tak vas to respawne zpatky do faze, ve ktere jste byli, ne na zacatek
- absolutne nulovy tlak na map sustain, diky tomu, ze nejvyssi tier co mam jdu na bosse, a tim dosahnu toho, ze mi Doryiani bude za goldy prodavat neomezene map o 1 tier mensi, tj. nikdy uz se neopakuj neprijemna situace, ze z nejakeho vysokeho tieru padnete nekam zpatky do bilejch, bo to nepada
- vedlejsi efekt toho je, ze nemusite chodit tezky mapy od zacatku, a palit do nich currency - vsechno chodim magic, tj. s modama co mi vyhovujou. Vyjimkou jsou jen corrupt mapy pro progres atlasu (tam musi mit mapa 4 mody) nebo mapy pro otevreni toweru (6 modu aby se otevrela vsechna mista pro tablety). Nicmene tower muzete odemykat klidne nizsim tierem, nema to vliv
- Untainted Paradise konecne opravdu dava expy! v prvnim EA byla ta mapa moc mala a neobyvana, ted je tam tuna potvor, s levelem +5 nad tier mapy jsem tam stejne dal skoro dva levely
- fractured orb neni sto procent drop, jak jsem si myslel ze bude, ale pada dost casto na to, aby nic nestal. Asi hlavne proto, ze ono to tu neni lehky jako v POE1, ze po uspesnym fracture date scoure/esenci a za chvili mate item, tady je to o dost min deterministicky spam currency. I presto jsem koukal se mirror tier veci z fractured basu objevily na tradu uz druhej den, takze ocividne to jde... :-)
- krome run padaji i talismany, a na rozdil od talismanu v POE1 se davaji do run slotu ve specifickem equipu - cooldown recovery do bot, rage on melee hit do rukavic, nebo rarita do chesty apod. Nic nestoji.