• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    NESS
    NESS --- ---
    KOKES: Nevim ci je to navod, ale fakt jen jeden support gem, predpokladam ze to je napsane i ve hre aletady maxroll, muj tip je ten build je nejak spatne

You can only use 1 copy of each Support gem on your build and each Skill can support up to 5 Support Gems So for example, if you're using two Projectile Bow Skills you can only support one of them with Scattershot. This means you need to carefully consider where a Support Gem has the most impact. You can change your Support Gems at any time. So you should reassess your choices each time you gain access to a new Skill. https://maxroll.gg/poe2/resources/skills-in-path-of-exile-2

Tuhle restrikci muze obejit jen ascend od Merce Gimlinga ktery tam ma Gem studded ktery "You can use each type of Support Gem an additional time in different Skills" https://poe2db.tw/us/Gem_Studded nikdo jiny to neumi
    KOKES
    KOKES --- ---
    EVILMIND: Omlouvám se za včerejšek, bouchly mi saze. Chtěl jsem si u hry odpočinout a ne debugovat. tohle mě zblblo. asi je to sniper OR arsonist. Myslel jsem, že oba najednou.

NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: jak resis ty co maji resisty na blesk ? Jedno rero bylo nejak moc tak sem musel i sundat Valako, snim sem mu nedelal skoro nic.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: jinak dost bossu je v pohode i kdyz nevidis co delaj pres ohen na obrazovce - Kinga uz jsem dal 3x, ten vsechno rika :), Olrotha pregenerujes i na T4, parada. Xoph kupodivu problem uz na T2, jak neni videt ta ruka tak snadno dostanes dve za sebou...
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Zase mas pravdu, jedna lahev a jeden skill, znacka ideal
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    KOKES: to nerika ze jsi ho nekdy/nekde pouzil. To rika, ze ho mas na nejakem skillu prave ted. Takze je snadne to vyresit, ne?
    NESS
    NESS --- ---
    Sekhema 3 kolo uplne stejne na hovno, predpokladam ze zapadnout bych mel jen v mistech toho tekutyho pisku (kola), z nejakeho duvodu tam zapadam vsude, nehlede na to ze sem cestou nabral snad vsechny zpomalovaci blbosti co tam jsou, ve vysledku bylo rychlejsi se snad pohybovat leapou nez chuzi, dobehal sem se nakonec a zapadl po pas do pisku a ten svab me vysvacil jak malinu, sem tam byl uplne staticky
    KOKES
    KOKES --- ---
    NESS: to mám oba zrušený. co je gemling nevím, kouknu na něčí build a on má na jednom skillu support gem a na druhým skillu stejnej.
    já to neudělám pro tu blbou hlášku. nevím co s tím, už jsem s hrou sekl.
    Ale díky.
    NESS
    NESS --- ---
    Dva stejny supporty muzes pouzit jen jako gemling, jinak smolik, v nastaveni to je options-game-gemcutting restrictions a equipping restriction
    KOKES
    KOKES --- ---
    tak ne, nevyřešil. furt to řve, že nemůžu použít support gem, páč jsem ho už někde použil. WTF? na webu to lidi normálně maj. asi půjdu hrát jinou hru..z tohohle jsem bílej vzteky
    KOKES
    KOKES --- ---
    už jsem to vyřešil tím, že jsem si našel jiný suupport gem. debilní interface.
    KOKES
    KOKES --- ---
    jsem si blbec řekl, že si to zahraju, udělal jsem si druhý support gem a nedam ho do slotu. prej už jsem jeden použil. kurva. jak otevřu ten blbej interface pro support gemy, abych si odtrh to blbej check, když nemám jedinej suppot uncut? Vím, že už jsem to kdysi řešil, ale zapomněl jak.
    NESS
    NESS --- ---
    Nektery ty ritualy jsou slusny pain, nechapu proc to umistujou mezi prekazky, kdyz je 1/3 prostoru ritualu pryc a ve zbytku me honi tornado a naspeedovane mobky, kdyz tam je nejaka slepa ulicka tak rip
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: blood magic je mnohem lehci pak utahnout nez jen manu. Jsem teda mel dlouho ty nody nahore jak rozkladaji cast na life/mana taky, ale casem proste zacalo bejt mackani mana lahve otravny. Totem me stoji 364 hp ale regeneruju 800 hp/s, takze to neni problem. A skoro vsechno to je ze stromu.
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: clear slusny, ja zatim vaham s blood magic, myslim ze nemam tak dobrou regeneraci abych to utahl, oproti tobe jsem lowlevel :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: treba ted Conductivitu mam, ale nejsem si jistej jestli muzes mit v limitu soucasne i ten Voltaic mark, spis asi ne (na tooltipu jsem ji uz vyhodil).

Jsem nahral jak vypada clear s tim max AoE, asi v 7. minute je breach.

[POE2] Smith of Kitava ballista totems T15 gameplay showcase
    https://www.youtube.com/watch?v=ulmw5OfmYQ0
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Jasny :-))) Proc ne Conductivity ? moc mackani ? Int na to mas v poho
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: ja mam mam veci co nepouzivam, nebo zrovna testuju, a jelikoz jsem prodal helmu se spirit corruptem, tak ted mam jen Time + Companion.
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Jak vyjdes se spiritem ? tame+ time+ overhelm mi teda nevychazi
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Koukam na ten tvuj build a jdu to zkusit, Valako je 1ex, to je zadarmo, zbytek mam
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam