• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Jasny :-))) Proc ne Conductivity ? moc mackani ? Int na to mas v poho
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: ja mam mam veci co nepouzivam, nebo zrovna testuju, a jelikoz jsem prodal helmu se spirit corruptem, tak ted mam jen Time + Companion.
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Jak vyjdes se spiritem ? tame+ time+ overhelm mi teda nevychazi
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Koukam na ten tvuj build a jdu to zkusit, Valako je 1ex, to je zadarmo, zbytek mam
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: tak fire taky nebylo ono, hlavne proto, ze jsem nehral nikdy ignite v POE2, a buhviproc jsem si myslel, ze je nejak automaticky silnej. Neni. Takze jsem swapnul posledni element co jsem nezkusil, lightning, kompeltne opustil ideu dps-def stromu, vsechnu def jsem narval do regenu, a vsechno dps do AoE. Protoze AoE je kral, mam sice tretinove cislo u ballisty nez jsem mel predtim, ale pocitove se to neda srovnat. A paradoxne diky masivnimu overlapu tech 3 projektilu to zvedllo dmg i single, ani nemusim swapovat gemy! ♥
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: mozna se budu mylit az na to nekdo udela genialni video, ale imho rekombinace proste ma smysl jen kdyz uz samotna kombinace 2 statu, ktere spojis, je cenna. Typicky nase kuse, sance je 18 procent, naklady jsou 5-10ex, nakonec jsem udelal dve jednu pro sebe druha sla za 3 div, a byla tam nejlevnejsi. Plus muzes po uspesnem pokusu doufat, ze tam naslamujes phys dmg a prodas to draho nekomu, kdo to nema jen na totemy.

U armoru nebo sperku takovou vec, ze jen 2 staty uz ti staci, moc nevidim, takze tam tocim klasicky ten pojebanej Rog-style craft, kterej v POE2 porad funguje uplne na picu. Tady fakt nechapu, proc nevzali presne jak to je v POE1. Tady ma cenu zkouset veci co bud jsou uz dobry, nebo maji 5-6 affixu a doufas neco vytocis (coz opet funguje uplne na picu ocividne zadne vahy). Osobne delam jen sperky.
    NESS
    NESS --- ---
    Co ten Recombinator ? Dobry nebo spatny ? nemam tolik matra a nechci to smenovat
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    Ja bych chtel vase vendory. Me zatim nic a jeste to vypada ze se netoci kazdej lvl
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    HOUH: co myslis ze delam :)
    HOUH
    HOUH --- ---
    LIQUIDFREAK: Mě stejně přijde že nejlepší low gear "padá" stejně u vendora, vyplatí se tam kouknout každý lvl. A taky vse prodavat a pak gamblit za prachy..
    K3BAB
    K3BAB --- ---
    PSYCHO: to znie ako bug a mozno trosku exploitujes :D. Convalescence hovori: While active, grants a skill...
    Fire cokolvek vadilo aj mne a ked vidim tie buildy co zaseru cely obraz, to fakt zu ne.
    Ako funguje ten novy revive minionov v praxi, je to lepsie?
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    NESS: Proste si nasad nejakou druhou weapon do secondary weapon setu, zapni tu pasivku na druhym setu a pak tu zbran muzes klidne vyhodit. Teoreticky by to melo po stisknuti prepnout weapon set na ten na kterym je ta pasivka aktivni, ale nedela to 😂 (takze dalsich +30 spi doma).

Uprimne si myslim, ze je to tim, ze je to proste skill co dostanes z pasivky a nema zadnou jinou podminku (jako treba Cast on… skilly, ktery musej byt aktivni, aby se nabily, ale tohle proste ne a tudiz si myslim, ze tam pro tuhle variantu proste neni kod a puvodne se s necim takovym nepocitalo 😂😂
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: a super dik, sem vubec netusil ze neco takovyho je. Po vejplate kupuju :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: ne Pilfering Ring je normalne v shopu furt

Shop Character - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/shop/category/character-effects
    NESS
    NESS --- ---
    PSYCHO: Tu mam v truhle, sem si rikal ze se bude hodit :-) Convalescence rikas jo :-)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: s mirrorem ti to ale nejak slackuje :D :D :D
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: kua to je dobry! mas z nejaky ligy co uz nam se nepvoede ziskat, ci?
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: mne se nelibi playstyle kompletne.. je to pomaly na mne, aby to za neco stalo. po monkovi/rangerovi v EA je todle des a bes. Zvlast jak ti NIC nepada tak chodis s 20kvoym gearem, je to bida
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: ja vlastne nemusim hadat, si to merim :) s tim ze to nepocita currency z ritualu, ktera nepada na zem

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: lol vsak ta light amazonka je v podstate spark, nejsilnejsi v lize ted ne? :-)

Co se mi libi ze bych si mozna zkusil je Mathiluv thorn build, jestli mu teda bude fungovat i v endgame, a koukal jsem flicker je sranda, i kdyz je tam hodne veci na ktere je treba davat pozor. Kazdopadne dobra nastavenej flickej je skoro stejne rychlej jako v POE1.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: tak to si asi jediny v celym poe. hlavne cur nepadaj.. lvl 53 a tri ex, 5 reg, , o rare itemech ani nemluve. mf 50+
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam