• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    K3BAB
    K3BAB --- ---
    PSYCHO: jo na prvej postave to mala, neviem ci to medzitym zrusili https://media.discordapp.net/attachments/745410263322198097/1359409037489209344/image.png?ex=67ff48d3&is=67fdf753&hm=d2c9ed56059a54f8dcf4f4a53f54fded36affcd2eef300045b9138e62b87ad8c&&format=webp&quality=lossless&width=821&height=544

EVILMIND: tiez si uz nejaky cas kladiem tu otazku... co som si vsimol, tak quadrilla charguje do boja, takze mozno asi preto. mne je to inak jedno, tiez by som asi skor hladal nieco lacnejsie, len sa mi tam veru nechcelo moc fishovat. tento krat skusim dlhsie. prvy raz som si naivne myslel, ze tej prisere ostane aj ta sila z whispy a neostala :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    K3BAB: ja vlastne teda nikde nevidel vysvetleni, proc lidi maji zrovna quadrillu - krome toho, ze spawnuje na tom miste kde se to da rychle vyfarmit. Ja sam chodim s takovym vakovlkem nebo co to je, rezervuje jen 34 procent, takze mi to urcite prijde lepsi nez muset resit kde vzit dalsi spirit... S trema modama se tam chytit da i na tom low levelu.
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    K3BAB: hele, na druhym setu mam sigil of power, takze tam mam asi o 150 spiritu min jen diky zbrani, plus tam mam tuhle auru a blink, takze to je dalsich 90... ale rikam si, ze tam asi ty posledni spirity co mi tam zbejvaj, tak dam do magu, at se mi nedespawnujou, kdyz prehazuju sety...

A jinak bacha. Nevim, jestli Quadrilla nespada do toho ze byla rychlej mob a tudiz uz nemuze mit haste auru...
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    EVILMIND: ja to hral minulou season na Monkovi, funguje to :)
    K3BAB
    K3BAB --- ---
    PSYCHO: ono to aj je dost creative us of gameplay :D... zaujimalo by ma este ci mas dost spiritu, zeby sa tam dala strcit ta aura od nejakeho lacnejsieho companiona.

NESS: ona sa ta opica da na tom leveli chytit aj s 3 modami? dalsi krat tam asi stravim viac casu... naposledy som mal nejaku inu nez quadrillu, ale bolo to asi na 2 pokus haste aura a all damage shocks a kedze som neshockoval inak, bolo to fajn.
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: No ja jedno myslim mam, zjistim vecer.

Jak je realny je nejak brzo vytahnout 100% krit ? musis teda nabrat co nejvic + krit (to je jen na zbrani?) a to pak nasobit pres increased ekvip (helma/amulet/jewel) a strom ?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: jo ma to stejnej clear jako hunterska a navic to ma i silnej single target pres bleed. Aspon teda co rika kolega co to ted expi jako druhej char. Navic to celkem pada, common unique, ale kdyz na nej trefis corrupt tak i desitky divine. Uz jsem prodal dva po 4 div, kdyz jsem sice trefil corrupt na crit, ale ne dost velkej... :-(
    NESS
    NESS --- ---
    Tohle je ted in https://poe2db.tw/us/Tangletongue ? Jak posloucham Wudija tam si rikam ze za pokus to stoji https://youtu.be/V38ikVfpfG8?t=190

Sem si rikal ze to hodim smerem na blesko kopi https://maxroll.gg/poe2/planner/ts7470ip
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    PSYCHO: ja si furt nejsem jistej, protoze v POE1 to tak stoprocentne neni, tam hexy a marky jsou oboji cursy a sdileji stejnej curse limit. V POE2 ale marky uz nemaji ten curse tag. Akorat nejsem schopnej najit nejakyho single enemy kde bych mohl chillovat bezpecne tak, abych si to v klidu overil... :-)
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    LIQUIDFREAK: Jsem vcera koupil 6 GJO a od ty chvile mi zacly padat, kdyz uz je nepotrebuju 😂😂
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    EVILMIND: Voltaic mark a conductivity muzes. Cond je curse a mark je mark.
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    K3BAB: Ja bych tomu rikal, jak v dobach wow, creative use of gameplay.
    Res minionu je v pohode, ale spectry jsou nehratelny, protoze jak se misto portovani k tobe menej na wispy, tak se velmi casto zapomenou promenit zpatky a neutocej. (Ale moby do nich muzou porad mlatit a ubirat jim HP)
    NESS
    NESS --- ---
    NESS: quadrilu se 3 aurama= se 3 statama :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WHITEANGEL: dneska si teda nestezuju, zacal jsem chodit mapy s perm deliriem, a 4 raw divine dropy za vecer :-) ty laciny omeny ze alch zaplni prefixy jsou na to dobry, protoze sufixy na mapach nechci, takze mam lehci mapy a muzu si dovolit to delirium maly aspon
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Tak cekam ze z nasetrim tak to uz nepotkam :-)

Zkusil sem rybarit na A3 s hunterou quadrilu podle navodu a Haste aura je fakt rero, stravil sem stim asi hodinu a videl sem Haste asi 6x, chtel sem Hasta auru s necim peknyn, bublinou nebo element resist aurou, Invulnerability Aura, Energy Shield Aura, Periodic Invulnerability Aura a podob ale vypada ze jen jedna uara je mozna :-/ ale zase je mozne tam mit i v A3 quadrilu se 3 aurama, jeto castejsi nez hastee aura, no a tohle vysledek meho rybareni, pro char na 32lvl docela bomba. Jo a je to nejlepsi fakt na A3 v jungle a ten camp, respawn je hned vedle, tzn staci vylezt z kempu kouknout a resetnout

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: btw kamos v gilde z te truhly na ctvrte zatoceni dal stack 10x div (na druhej pokus pak uz jen 10x chaos)
    Takze se to za ty 2m asi vyplati celkem... :-)
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: No ja ho prave proto zalozil, cert vi jak dobre LE bude a kdy se k POE2 vratim, za me dobry, nejsem veteran nemuzu srovavat s POE1, ale bavim se to je pro me hlavni, musim rict ze ty upravy do kampane co prubezne provadeji trosku snizuji ten opruz opakovaneho pruchodu, hlavne ten A3
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: Btw to LE asi taky prubnu dlouho jsem to nehral
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: Obcas nechapu ten tvuj luck na drop :D mam teda jen 210k killu ale vseho vsudy jsem videl jen 3 raw divs.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WHITEANGEL: ja jsem v pohode treba, loot by chtel trochu poladit ale jinak je hra v klidu - a hraju ballisty, takze zadnou OP huntresku :) na 294k kills mi tech 400 ex / 15 div prijde malo, ale urcite to neni ze bych se vesel. Progres urcite mam, konecne mam 8 bodu v Ritualech, to se mi minulou sezonu ani nesnilo, vsechno jde jako po masle. Kdyby ve ctvrtek nezacinal LE tak uz zakladam dalsi char, takhle se mi to nechce rozjizdet na den dva.
    K3BAB
    K3BAB --- ---
    WHITEANGEL: si si sem prisiel asi robit len srandu ze :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam