• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    LIQUIDFREAK: Co je Last Epoch? Nejaky novy update?
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    HOUH: to nastve no. A gz, ja jeste tak daleko nejsem ani
    HOUH
    HOUH --- ---
    LIQUIDFREAK: aha, to já se teprv včera dostal přes kampaň do map a hned takový lagy že se to nedalo hrát :D
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    HOUH: my jsme asi ted vsichni v last epochu :)
    HOUH
    HOUH --- ---
    Taky vám to včera večer lagovalo? U mě to bylo vlastně nehratelný když ping skákal až k 900ms a semtam DSC.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    LIQUIDFREAK: Ja ted hraju Ruthless takze byste cumeli jak puci, co tam mam! Ale nejsem u kompu, mate smulu ;)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    ORBIT: jaj tak, ja myslel ze chces ukazat svuj screen :D s tim, ze vsichni vime ze tam bude mazec :D
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    LIQUIDFREAK: Ja myslel jake id. Jestli to je neco zkopirovane z reditu nebo jeho vlastni..
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    ORBIT: poe1 ocividne, a urcite si bohatsi hh :D Hrajes vubec dvojku?
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    CHA1NDLER: Ci screenshot ukazujes?
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    Dotaz pánové. Vyplatí se v mapování doject k towru nasrat tam 3 tablety vyzobat všechny mapy kolem a na konec ten corrupted nexus, nebo jinak ? A jak tvoříte mapy s 6 modama, alch a slamnou 2 exa nebo je nějakej levnej zpusob, protože stim málem currency co mam je tohle kurevsky drahá sranda.
    CHA1NDLER
    CHA1NDLER --- ---
    casual player stash..

K3BAB
    K3BAB --- ---
    SKUNK23: za pokus nic nedas, mozno ta to zacne aj bavit, je to len hra :)
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    K3BAB: Jako že bych měl jít hrát hc ? :DD No nevim bro jestli je to dobrej nápad, ale asi to prubnu, protože tohle je fakt voser !!!
    K3BAB
    K3BAB --- ---
    SKUNK23: hc toto vobec nerobi... je cas :) inak niesi jediny, kto sa na to stazuje, kamos ma podobny problem... tvrdi, ze este nedohral mapu bez toho aby to laglo.
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    Tvl tak ty pády sou fakt super. Nejdřív mě to dojebe 3 trial a ne, opravdu se nenačetl progres co jsem v něm měl, byl jsem uz ve 3 patře takze rip 3 ascendancy a pak v mapě mi z bosse dropne prvni t4 mapka nejake exa a vse v pice i s portama zpatky do ni.... to je nehratelnej shit ze to neni ani mozny. To jako jebou servry ze je vikend a hraje vic lidi nebo co ? zkusil sem i jine servry nez frankfurt vsude to same....
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    Ještě mam dotaz, jak se teď získávaj atlas body ? Přes ty corrupted zóny a unique mapy ? Musim tu mapu mít aspoň ze 4 modama v tom corrupt sráči abych dostal ty pointy jestli to dobře chápu ? Diks za info
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    Klasika, dostal jsem se do map a hned na 2 mapě co jsem otevřel to potkám. Předpokládám, že to vidím naposled :DD

K3BAB
    K3BAB --- ---
    EVILMIND: cenam hlavne nemozes konkurovat preto, lebo je tam extremne vela botov a ludi nakupujucich currency za real prachy, tak ako poslednou dobou uplne v kazdej jednej online hre. urcite je specialny, ked hlada factorio v arpg hre... ma postavu co dava vsetko na ranu, ocividne mu ku stastiu chyba uz len milion mirrorov a idealne aby si to vedel nastavit tak na jeden za hodinu a nemusel tak stracat cas v pocitacovej hre. :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Early Access Announcements - Upcoming Plans for 0.2.0g - Forum - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3765101
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam