• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    HOUH
    HOUH --- ---
    K0COUR: gold máš teď hlavně na ten strongbox, škoda že ho potkáš jednou ze sta map :D
    K0COUR
    K0COUR --- ---
    LIQUIDFREAK: oni se bojej, ze by hraci meli moc item dropu! :D radeji jim dat goldy, protoze tech muzes progamblit desitky milionu a neziskat vubec nic.. jo a pokud se nemylim, tak to zmenili, ze bude padat vic vzacnejsich uniqu? takze toto tuhle zmenu zase koriguje zpatky. imho gold nema v poe1 ani poe2 co delat, je to spis psychologie nez aby to bylo k necemu dobry.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    nova POE1 liga v patek 13. cervna - "Secrets of Atlas"
    nic moc termin pro me, bo si tam bohuzel nemuzu vzit dost volna, ale je to akorat dost casu na to pokusit se jeste o ubera v Last Epochu, a dojet do endgame v Slormanceru :-)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Vysvetli mi nekdo, podle jake logiky zmenili soul core s mf na soul core s goldama?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    HOUH: jako upcoming plans dobry, i kdyz treba to, ze budou v ritualech lepsi omeny, ctu tak asi po sedmy uz, a furt jsem nevidel ani jeden...

kazdopadne who cares, nez to vyjde urcite bude nova liga POE1 :-)
    HOUH
    HOUH --- ---
    K0COUR: ne podle mě zbytečný body , lepší je dát zbytkové atlas body do strongboxu. A obecně všechny vylepšení tabletů a waystonů.
    K0COUR
    K0COUR --- ---
    Padlo vam neco nekdy z wispa? Ja ho skoro vzdy poctive honim po mape, abych pak mel snad horsi loot nez ze samotnyho rare..
    NESS
    NESS --- ---
    Trosku sem doufal ze vic riznou do Sekhemy , celkove do trialu. Doufam ze Rogue Exiles budou pouzitelnejsi, jako ta myslenka mi prisla skvela, dokud jsem nezjsitil ze znich pada uplny prd :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    "A huge request has been that we invert the display of "Tier X" on items when using advanced item display. This is so that you can immediately identify if a modifier is the best it can be on an item. This is more for advanced and Endgame players, but is very important to being able to quickly assess the true power of an item or if it's an appropriate crafting base. We are swapping this back to work the same way as Path of Exile 1."

cyve rok jim trvalo ho presvedcit, ze to je od zacatku picovina :-)
    K0COUR
    K0COUR --- ---
    HOUH: jupí :)
    NESS
    NESS --- ---
    Ten patchnotes vypada dobre
    HOUH
    HOUH --- ---
    K0COUR: mohly za více neý polovinu všech endgame smrtí :)

"Additionally you can expect some other Endgame improvements, such as reducing the danger of two of the Ritual types that were just a ruckus of purple chaos explosions and reducing the danger and increasing the telegraphing of the Volatile Plants monster modifier. Combined, these were responsible for over half of all player deaths in the endgame! "

Early Access Announcements - Upcoming Plans for Patch 0.2.1 - Forum - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3783548
    K0COUR
    K0COUR --- ---
    uleva od frustrace:

uprimne nenavidim a proklinam 666, teda GGG:

1. on death efekty - chaos (volatile plants) - toto muze za 90% mych smrti, FK FK KUA KUA DPC DPC

2. trials.. 4 ta ascendancy je pro me zatim nedosazitelna. je to frustrace.
    btw. zkousel jsem chaos trial pro 3 ascend, a i kdyz lvl byl 75 a ja 92, boss me sundal bez vetsich problemu. arena plna sracek, tornado.. jako tyhle dve mechaniky jsem v poe1 nemel vubec rad, a vzdy jsem je s uspechem ignoroval

/rant off

ale jinak je to skvely
    K0COUR
    K0COUR --- ---
    Early Access Announcements - 0.2.0h Patch Summary - Forum - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3780473
    CHA1NDLER
    CHA1NDLER --- ---
    ja jsem zjistil, ze se nedokazu vratit k ovladani bez WASD :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    nevim, pro me asi pass nez bude skutecna liga nova

Announcements - 3.25 End-of-League Private League Events - Forum - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3770489/page/1#p26122341
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    ORBIT: Takova hra kde pada loot 🤷‍♂️
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    ORBIT: Je to prijemny, v porovnani s poe....
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    LIQUIDFREAK: Co je Last Epoch? Nejaky novy update?
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    HOUH: to nastve no. A gz, ja jeste tak daleko nejsem ani
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam