• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: no na RF je ten mule docela dlouhej ale zas mas veci na pak tak to asi preziju.

Da se to hrat i pres Expedici jako takovou pac RF Chief s explo je nato docela good.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WHITEANGEL: mulovani je cca 2 minuty casu na to nikoho nepotrebujes :) pojedu duelistu... pokud se behem zejtrka nezamiluju do neceho jinyho!

Kouzlo Roga je, ze ty nedelas Expedition, jen chodis logbooky. A ty na Roga jsou vetsinou lacinejsi, protoze lidi chteji Tujena. Je teda otravny je kupovat, protoze jich jede v trade hrozne moc, ale radsi par chaosu preplatim, jeste nikdy nestalo, ze by se mi nevratila ta cena uz jen ze samotnejch dropu z logbooku, takze currency pro crafteni je bonus navic. Jsem na crafteni hlavne namlsanej pote, co je to v POE2 tak hrozne dojebany, tady mas proste vzdycky 9 pokusu a fakt se to rolluje krasne, a chci to asi prvne zkusit tak, ze budu kupovat i tu rollovaci currenci (bejva tak 1-2c a tusim je v currency marketu), a pojedu agresivne jen ty nejlepsi veci. Tj. nejakej regex jako tohle:
    "of all|suppress|chaos res|profane|spine bow|ivory bow|bone bow|thicket bow|grove bow|short bow|l arrow|% increased maximum life|bone ring|293|173"

Ja to vetsinou nevydrzim delat dlouho, ne proto, ze by me to nebavilo, ale protoze hrozne trpim vzdycky pri delani neceho, co neni do zadnyho challenge grindu, a to zabijeni veci mimo mapy (logbooky, delve, heist, sanctum) skoro nikdy nejsou. Ale jelikoz tahle liga nam ma vydrzet chvili, tak tentokrat verim se hecnu aspon na 20-30 logbooku, s tim muzes pak craftit celej den.
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: Dej mi pak vedet co pojedes jestli bych te mohl vyuzit na nejake gems at nemusim Mulovat.
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    Btw regex na mody co nebudes moc chodit bude asi taky docela dloouhej stimhle buildem :D
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: Hmm to by jsi mi musel trosku guidnout nejsem moc velkej fanda Expedition. Ale RoG verim ze muze bejt fun.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WHITEANGEL: tuhle ligu mam v planu vydelat na zacatku prvnich par set divine na Rogovi :) s tim se da zacit brzo, resp. logbooky brzo a craftit od lvl 90 (abys dostaval i86 base)
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: Dik to si asi pinknu hral jsem neco podobneho tak cca 4 ligy zpet ale tohle vypada o dost lepe a presne to frci muj playstyle.

Akorad teda jedinej problem vtech mandatory gemech to bude tak 10 div minimum na open.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WHITEANGEL: dobrej RF chill jsem videl dneska zrovna :-)

The AFK King of Path of Exile | CWS RF Chieftain 3.26 Full Guide
    https://www.youtube.com/watch?v=QZt07Z8kasg
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    Pokud nejste pokrocilejsi hrac co si dakaze upravit build podle sebe k obrazu aktualni economy doporucuju neco ztohodle :

3.26 Leaguestarter Compendium - Disk Google
    https://docs.google.com/spreadsheets/d/1vPoXHbQ-4I7_7JEAHXfU76A8E-wy_hRsWiIrFhb_Av0/htmlview?usp=sharing
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: jj taky jsem koukal na ruzne predikce asi to budu hrat jen jako support golemy a EA Ballisty asi nebo si dam nejakej RF Chill to jsem taky par lig nehral.

Nebudu mit tuhle ligu tolik casu co bych chtel hlavne na zacatku takze neco odazadu asi bude lepsi.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Poeplanner uz je aktualizovanej na novou verzi atlasu, naklikal jsem si tam nejak takovej tradicni prvni strom kterym zacinam, a co si pak nechavam jako "safe" volbu, v kontrastu s ostatnima kde vetsinou clovek bufuje explicity takze je vsechno tezsi.

Jun/Alva/Blight jsou moje tradicni startovaci mechaniky, po zkusenosti z minulych lig budu brat Alvu nakonec az ve chvili, kdy budu mit sam pouziti pro corrupt roomy. Tenhle strom uz pocita s tim, ze pouzivam blight/alva/jun scaraba (ty tradicne nestoji nic), tj. neplytvam body na 100% sanci na spawn, na zacatku ji ale budu brat samozrejme.
    Beru premierove vsechny Kirac body, s tim, ze jelikoz s novou memory mechanikou se puvodni memory mise presouvaji do Kirace, tak je dost dobre mozny, ze bude pouzitelnej ne jen na uvodni rychle odemceni atlasu, ale i na fakt hodne profit farmu (napriklad nekde musi byt ty drahe memory beasty) - pokud se ukaze, ze tomu tak neni, tak se ty body z map/kirac nodu daji prehazet na scaraby.

https://poeplanner.com/atlas-tree/BAAUAIQAH8pfPk6NlO54gLrvYw9LMgBIsvrcvN6iqe_7dB39SLfB7oQqLQ-n4up4vgoTQjD6nJyNFCjng86cp_I4Xp3OWsn9OIhMun1asJKovCq72VvMtxe6vdodfeT3HwC3XYvhfZE4nd7-iDRkG2iJnti5qmdg_n8rcYed0MYCrrXYvccpjdx_jjlFVkWXglGne24vs8f13lGC4RAZCvuxpXNpgrxJVHbiDnOZXt_pKKLQyxchTBZZpR3FIbK6F1A2pMQfru8O-WIW4UWRiWDIGIuO2MGv4ZQLceXsvUR9bSq2Wx6P5QMwiAcgMxbgiaPZXKlD4z_-N7Vj8KEWA_XA_Cyg7aDW6WetC9AoFAAfiwgAAAAAAAADAwAAAAAAAAAAAA==
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: tak summoner buildy obecne jsou v POE1 hodne skalovatelne, tj. cokoliv muze stat majlant, ale zacne fungovat i na budgetu. Ja hral mage skeletony nekolik lig po sobe tehdy davno, a pokazdy to byl OP build, ale soucasne nestal ani zlomek toho equipu, co mel treba Gazzy prave. Nesledoval jsem moc co lidi hrajou posledni ligy, ale podle me jak mage skeletoni tak spectry (hrajou se ty moby co spawnujou kolem veritas ore, tj. budou k mani i tady) budou hratelny na budget.
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Co za metu bude rozume dostupne ? Nepotrebuju top, spis aby to nestalo majlant
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    očekávaný Sanctum nerf - vlastně je těžko říct jak moc velkej hit to je, protože typicky 2 div odměna byla ve čtvrtém patře, a runneři je ještě násobili, takže čistě z toho popisu to vypadá jako nerf jen o půlku? asi bude nutné počkat na feedback

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    challenge reward pekny brneni (i do POE2), ono teda bylo videt uz v nejakym promu predtim, ale ty barevny plameny navic jsou hezky

Path of Exile: Secrets of the Atlas - Challenge Rewards
    https://youtu.be/ev28bBemExI
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    komplet gemy

Announcements - New and Changed Gems in Path of Exile: Secrets of the Atlas - Forum - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3789117
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: jako portal je fakt peknej, skoda ze je za subscribce jen no...

Jsem konečně měl čas kouknout na support packy pořádně, a ten s těma kostrama je skvělej, ale fakt me sere, jak dávají nějakou statistickou funkcionalitu konkrétním MTX. To prostě musí do budoucna změnit, protože já bych jim hned dal těch 90 dolarů, za suprovej map device co měří herní mechaniky - ale prostě se nechci vzdát toho, že už teď ve svém současném měřím čas strávený v mapě, protože vím, že mě to prostě motivuje k lepší hře. Ty efekty by prostě měly bejt nezávislé, jinak si to lidi nebudou kupovat jen kvůli tomu, že to nemají jak využít...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WHITEANGEL: koukal jsem na Gazzyho tier list vcera, a golemancer se mu nevesel vubec do nej, mel ho jen v honorable mentions... :-) Nejsilnejsi podle nej budou skelemagove, ktery, kdyz tady koukam do svejch ulozenejch POBu, jsem nehral uz 3-4 roky.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Announcements - Path of Exile: Secrets of the Atlas Launch Twitch Drops - Forum - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3789151
    twitch drops
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam