WHITEANGEL: mulovani je cca 2 minuty casu na to nikoho nepotrebujes :) pojedu duelistu... pokud se behem zejtrka nezamiluju do neceho jinyho!
Kouzlo Roga je, ze ty nedelas Expedition, jen chodis logbooky. A ty na Roga jsou vetsinou lacinejsi, protoze lidi chteji Tujena. Je teda otravny je kupovat, protoze jich jede v trade hrozne moc, ale radsi par chaosu preplatim, jeste nikdy nestalo, ze by se mi nevratila ta cena uz jen ze samotnejch dropu z logbooku, takze currency pro crafteni je bonus navic. Jsem na crafteni hlavne namlsanej pote, co je to v POE2 tak hrozne dojebany, tady mas proste vzdycky 9 pokusu a fakt se to rolluje krasne, a chci to asi prvne zkusit tak, ze budu kupovat i tu rollovaci currenci (bejva tak 1-2c a tusim je v currency marketu), a pojedu agresivne jen ty nejlepsi veci. Tj. nejakej regex jako tohle:
"of all|suppress|chaos res|profane|spine bow|ivory bow|bone bow|thicket bow|grove bow|short bow|l arrow|% increased maximum life|bone ring|293|173"
Ja to vetsinou nevydrzim delat dlouho, ne proto, ze by me to nebavilo, ale protoze hrozne trpim vzdycky pri delani neceho, co neni do zadnyho challenge grindu, a to zabijeni veci mimo mapy (logbooky, delve, heist, sanctum) skoro nikdy nejsou. Ale jelikoz tahle liga nam ma vydrzet chvili, tak tentokrat verim se hecnu aspon na 20-30 logbooku, s tim muzes pak craftit celej den.