K0COUR: vsechno se da fixnout, ja taky zacal uplne random, resp. napsal jsem si priblizne co je profit kde a snazil se je tam drzet. To se ukazalo jako nefunkcni pristup, protoze to zabira strasne moc casu hlidat, a navic se to nahodne rozpada (v te chvili jsem nevedel proc). Ale rikal jsem si, furt je uplne random pristup dobrej ve chvili, kdy je tam 1 div allflame z libovolneho housu. Nicmene musim rict, ze 2/5/5/2 je mnohem rychlejsi jak na stavbu safehouse, i kdyz chodis jen dva, tak na mapovani (cca polovicni cas na mapu mam), plus samotny safehouse samozrejme instantni kdyz mam jen 4 druhy odmen. Jsem to takhle poradne udelal vlastne uplne poprve, prestoze Juna vzdycky hraju na zacatku kazdy ligy.
A ty stolecky zraly silene casu, a vetsina jich je bait i pri 90s, jsou dobry tak max na tu challenge "pouzi vsechny druhy exalt orbu".
Jsem si na zacatku proste rekl, ktere 4 odmeny chci, a vsechny ostatni syndikaty pak muzes proste volne vyhazovat uplne pryc, tim behem par map totalne rozbijes ten propletenec vztahu. Pak uz je snadny to popresunovat, proste degradujes lidi ve spatnem house a cekas, az se ti nabidne z volnych tam kam chces. Me to trvalo dlouho hlavne proto, ze jsem nepochopil, ze behem staveni nemuzu chodit zadny house, protoze muze dojit k random presunu - coz se mi stalo dvakrat nez jsem si znova pustil video, kde se hned jako prvni bod rika BEHEM STAVENI NECHOD HOUSE! :-)