CHA1NDLER: doma mam 4070, v cloudu jsem mel tusim pri testu prirazenou RTX T10-8.
Hele ja jsem na blight startoval takze i se vsema bodama v ni jsem nikdy nemel zadnej problem, ani blight mapy, to je jako pohoda. Co je problem je ten bligh scarab, co prevadi vsechny odmeny do jedne velike truhly na konci, a mimo jine dela to, ze ze tam je "more waves". Coz v kombinaci s nejakym poctem tech lajn zpusobi katastrofu. Dostal jsem se z toho jen jednou, kdy nekonec veze zabili vetsinu tech malejch, ale jen lajna s uniq potvorama nelaguje.
Kazdopadne tady nevidis zadnej HP bar, UI uplne zmizi, jedine, co se hejbe, je minimapa... :)
Každopádně jsem ten atlas zrušil už, neměl jsem na to ani damage, to nestalo za to se tam trapit a jeste jen doufat, ze kdyz to nahodou vyjde, tak se vylosuje spravna truhla. Takze ted beham radsi ty 16.5 mapy na maximum ore, to dava jako vedlejsi efekt tak 20-30 map, 1-3 T17, a 30-80k goldu, pri pohodove hre. Navic jak i spawne memory tear, tak pak to muzu delat z device od Eagona jeste farmit klice na ty nove bosse (jeden tam stoji uz 2 div).
Zajimave je, ze zatim se nikomu nepodarilo objevit zadnej trik na lodky... takze neposilam nic a syslim si to na nejakou velkou... :)