• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    LIQUIDFREAK: To mi zas pekne zajebalo, sry hosi O:-) Dont drink and write O:-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: jako mapperi me trochu serou, jeste ani jeden prepad, a na rozdil od posledni ligy, kde jsem je moc nehral, a presto jsem mel asi 5 div z nich, ma tady zatim smulu - takze jsou dobry jen na to behat 8mod T16 co nemuzu se svym buildem bezet, ale jako vybehal jsem 50 map do challenge a zatim jsem je utnul no.
    CHA1NDLER
    CHA1NDLER --- ---
    EVILMIND:
    Tak tohle je party content. Jeden dobrej auracurser ti udela 5-10x more dmg v tyhle lize.
    Me lode v soucasny konfiguraci prijdou divny. Pokud nikdo neobjevi nejakej rozumnej zpusob, jak to farmit, tak mi jako reasonable sink goldu prijou mapperi a recombinator.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: doma mam 4070, v cloudu jsem mel tusim pri testu prirazenou RTX T10-8.
    Hele ja jsem na blight startoval takze i se vsema bodama v ni jsem nikdy nemel zadnej problem, ani blight mapy, to je jako pohoda. Co je problem je ten bligh scarab, co prevadi vsechny odmeny do jedne velike truhly na konci, a mimo jine dela to, ze ze tam je "more waves". Coz v kombinaci s nejakym poctem tech lajn zpusobi katastrofu. Dostal jsem se z toho jen jednou, kdy nekonec veze zabili vetsinu tech malejch, ale jen lajna s uniq potvorama nelaguje.
    Kazdopadne tady nevidis zadnej HP bar, UI uplne zmizi, jedine, co se hejbe, je minimapa... :)

Každopádně jsem ten atlas zrušil už, neměl jsem na to ani damage, to nestalo za to se tam trapit a jeste jen doufat, ze kdyz to nahodou vyjde, tak se vylosuje spravna truhla. Takze ted beham radsi ty 16.5 mapy na maximum ore, to dava jako vedlejsi efekt tak 20-30 map, 1-3 T17, a 30-80k goldu, pri pohodove hre. Navic jak i spawne memory tear, tak pak to muzu delat z device od Eagona jeste farmit klice na ty nove bosse (jeden tam stoji uz 2 div).

Zajimave je, ze zatim se nikomu nepodarilo objevit zadnej trik na lodky... takze neposilam nic a syslim si to na nejakou velkou... :)
    CHA1NDLER
    CHA1NDLER --- ---
    EVILMIND:
    Prosimte co mas za rig? protoze na tom videu tam z hlediska grafiky skoro nic nema.
    My ted chodime abyss/blight v delirku a tam realne kdyz procne spire je to uplne stejny feeling, jako jsme meli ve full juice affliction.
    Nevidis ani svuj skill, ani mobky jen se koukas na svuj HP bar a doufas :) A mam tam v pohode 80+fps.
    NESS
    NESS --- ---
    NESS: Vcera sem zabehnul lab4 na prvni pokus a "Transform a non-Transfigured Skill" mi tam padla znova, tzn mam dva gemy, jinak srovnani ascendancy v poe1 a poe2, lab uplne v poho oproti sekheme. Lab je kratky, svizny a uderny, sekhema je tak leda k nasrani a 4 rank je ciste zlo :-)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: Nezlob se, ale jsme v roce 2025 a todle je ve 3d pomerne dobre zpracovana, zavedena a NENAROCNA vec uz dobre 15 let. Jen nesmis byt nekdo, kdo ma sice suprtrup napad ale nemas prostredky/willing/nebo jen proste nestihas ujidat z toho kolace co sis napekl.
    Opet se nezlob, ale jsme v roce 25 a techto suprtrupr her je na trhu cela rada, cela rada docela dlouho, viz auditko co resime.
    A opet, 25, at se na mne nikdo nezlobi ale kdyz proste neni nekdo schopny vysoky % vydelku venovat do quality of life, pricemz prkotiny jako sbirajici pet, jednoducha optimalizace, NeVymluvy na Ddos, jen proste nechapu, ze jsme ve xx25 schopni stravit ve hre 2x tolik casu jen proto, ze malo rveme aby bylo neco poplatne roku, to se nezlob ale jebat.
    At je to poe, wow, war thunder, fortnite, csko, sims, a dalsi tuny jinych, jestli nevidis ze ten milking base (viz d immortal) se stal zakladnim namisto opravdovy snahy o hracuv zazitek, pak veskery muj whinning pada na stenu jak hrach.
    To jako vazne, konkretne tebe bavi davat 10 actu po 15ti tisici? Co te tam opravdu ceka, az to vsechno vyladis?! o 1,10,100 divin vic? To jako nemuzu po 13 letech opet nadavat ze na mem vzdycky top rigu to jede na picu, protoze "no resources to opti"? Nema to nic spolecneho s mnozstvim, pust si treba factorio, i diky decentni opti to dlouhodobe jede jak po masle.

Necham toho, nema to cenu, Jonathan je zmrd, a poe1 jen prezitek, jen proto ze 2ka je pruser. A player base? Par Evilu, tuna čajnamens, a jen par blbcu jako ja co si mysli ze to ted bude lepsi.. (atm lvl 73, zabit kitavu a mapy) Aneb kdo to rikal, ze opakovani neceho a doufani v jiny vysledek je znak blaznovstvi? Nevzpominam, sry.

Prodam tudle diskusi, jinak do mesice zanikne, čaú
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: to si myslim se pletes, tady je to proste tim, ze vygenerujes obrovske mnozstvi nepratel co neumiraji dost rychle - Rue ma build, co totalne shodi hru, tak dvakrat do tydne, a neznamena to nic, proste je to extremni vyuziti mechanik, a naopak je super, ze hra ti dava volnost takovou picovinu vubec delat... :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: gpu co da vsechno? :D jo to je ten palcivej problem co provazi tudle hru 12 let? :D Jak tu nekdo pred chvilipoznamenal jak je to skvela hra. U skvelych her mas do mesicu optimalizace, co dovolej cokoli hrat na kalkulackach :D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    EVILMIND: asi dva roky jsem to nehral, tak jsem trochu pozadu no :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    vyzkousel jsem tohle
    pokud si myslite, ze mate build, co da vsechno, nebo ze mate GPU, co da vsechno, vrele doporucuju - v obojim pripade vas to vyleci z te iluze :)

TITANIC BLIGHT IN 3.26. IS IT STILL GOOD? - POE 3.26 MERCENARIES
    https://www.youtube.com/watch?v=-Z9YegT9xsw
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BARTUC: mno.. o ty Vorici prisel uz ve verzi 3.24, to jsi tu o dve ligy pozadu se stiznosti :) Od te doby to dela Omen of Blaunching.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    Co me prekvapilo je, ze jsem vcera sel Voriciho v Research a nedostal jsem moznost udelat bily sockety... Nejaka zmena?
    K0COUR
    K0COUR --- ---
    EVILMIND: supr, dik za info, zkusim to vytunit :]
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    K0COUR: vsechno se da fixnout, ja taky zacal uplne random, resp. napsal jsem si priblizne co je profit kde a snazil se je tam drzet. To se ukazalo jako nefunkcni pristup, protoze to zabira strasne moc casu hlidat, a navic se to nahodne rozpada (v te chvili jsem nevedel proc). Ale rikal jsem si, furt je uplne random pristup dobrej ve chvili, kdy je tam 1 div allflame z libovolneho housu. Nicmene musim rict, ze 2/5/5/2 je mnohem rychlejsi jak na stavbu safehouse, i kdyz chodis jen dva, tak na mapovani (cca polovicni cas na mapu mam), plus samotny safehouse samozrejme instantni kdyz mam jen 4 druhy odmen. Jsem to takhle poradne udelal vlastne uplne poprve, prestoze Juna vzdycky hraju na zacatku kazdy ligy.
    A ty stolecky zraly silene casu, a vetsina jich je bait i pri 90s, jsou dobry tak max na tu challenge "pouzi vsechny druhy exalt orbu".

Jsem si na zacatku proste rekl, ktere 4 odmeny chci, a vsechny ostatni syndikaty pak muzes proste volne vyhazovat uplne pryc, tim behem par map totalne rozbijes ten propletenec vztahu. Pak uz je snadny to popresunovat, proste degradujes lidi ve spatnem house a cekas, az se ti nabidne z volnych tam kam chces. Me to trvalo dlouho hlavne proto, ze jsem nepochopil, ze behem staveni nemuzu chodit zadny house, protoze muze dojit k random presunu - coz se mi stalo dvakrat nez jsem si znova pustil video, kde se hned jako prvni bod rika BEHEM STAVENI NECHOD HOUSE! :-)
    CHA1NDLER
    CHA1NDLER --- ---
    jako WOW, tohle je asi nejlepsi navod jak hrat softcore, co jsem kdy videl.
    vysvetluje tam uplne detailne proc a jak co resil a co a proc delal a to vsechno s naprostym off meta buildem.

[3.26] How I Farmed a Mirror in 4 Days Using Cobra Lash | Path of Exile 1
    https://www.youtube.com/watch?v=hQftTHpD8cw
    K0COUR
    K0COUR --- ---
    EVILMIND: tyyjo, no ja jel na nahodu a mam z toho betrayalu obludnej cervenej propletenec... jsem zvedavej, jestli se to da jeste fixnout :]
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    NESS: zasadni jsou elementalni resisty. ty jak nemas capnute (75%), tak te neco nahodne oneshotne desne snadno. Chaos resist se snazit udrzovat alespon na nule, nema vyzman to behem kampane sponovat vys. Udrzovat minimalne 300 HP na act a nepocitej do toho energy shield.
    Udrzuj life flasky na urovni tveho levelu, daji se koupit u vendora a porid si nejakou flasku, ktera rusi bleed.

S tim bys ml projit kampani relativne bez problemu.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: no zatim moc ne, pravej house uz vygeneroval nejaky ty divine scaraby, ale levej zatim zaostava, zadnej stack karet jeste nemel vetsi cenu nez 50c... ale prekvapilo me ze se to da tocit rychle docela, cekal jsem to horsi kdyz vlasne hrajes jen 2 housy.
    NESS
    NESS --- ---
    sem pomalu prestaval verit ze tam ta moznost vubec je a ejhle :-)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam