CHA1NDLER: ja mam jednu dlouhodobou challenge rozjetou - jestli nikdy jsem neprezil lvl 90 na HC (protoze ho hraju vyhradne kdyz je nejakej kratkej event kde je to HC tezsi nez normalne), a je to jedinej achievment co mi chybi - jo, POE ma i achievmenty, co se scitaji ze vsech lig... :) Puvodne jsem mel z tech eventu tri chary 80+, ale vsechno byly desne historicky, takze nemely build ani equip, resetovanej strom, a uz jsem dva zrakvil driv nez jsem 90 dal. Tak posledni si musim nejak vic promyslet.
Kazdopadne ruthless je uprimne lehci, nez jsem cekal, nejvetsi challenge je tam proste to, ze dlouho hrajes single link, plus nemuzes nic craftit takze spolehas na dropy - resp. ted hlavne na to, co ukradnes mercenary... :-) Kampan mi nakonec trvala 20 hodin, ale velkou cast z toho jsem nekde postaval afk kdyz jsem zkoumal co bych mohl hrat, plus jsem byl mockrat lab, protoze snaking gem se mi podarilo ziskat az na merci. Navic ted budu muset lab jeste mockrat abych ziskal pro zmenu kvalitu.