• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    CHA1NDLER
    CHA1NDLER --- ---
    EVILMIND:
    Pokud se takhle nudis, tak bych si na tvem miste dal nejakou lehkou az stredne tezkou challenge - treba zabit uber maven na Ruthlessu nebo dat lv100 na SSFHC. :)
    JJOXER
    JJOXER --- ---
    EVILMIND: No koukal jsem na Twitch a nešlo si nevšimnout, že po pár týdnech ligy všichni streameři přešli zpět na poe1 ... ale rozehrávat se mi to asi nechce
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    JJOXER: tak POE je o tom o cem si ji udelas, to je na tom pekny, i kdyz u POE2 to teda imho zatim neplati moc. Treba ten inventory management, jako ja mam asi 60+ tabu co se nasbiralo za tech 11 let, tretinu z nich mam ted predelanou na ascii art treba, bo jich tolik nevyuziju... :-)

Ale teda cenim ze u dvojky nekdo vydrzi, to ja myslim ji zacnu pomalu zase studovat tak za mesic, a budu doufat tam pridaji dost novejch veci na to, aby to chvili vydrzelo.
    JJOXER
    JJOXER --- ---
    EVILMIND: poe je hra hlavně o inventory managementu, brouzdání po trade a DB stránkách a klikání v path of building :D

Stále v DoTH farmím Shekemas na Temporalis a tak nějak je mi z toho smutno... 30-40min na jeden kill a 2% drop, takže nějakých 35 hodin něž mi padne jedna incense + čas na farmení klíčů a čas přehrabování v lootu...

a nakonec ještě udělat ten flawless run.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: je pravda, ze uz hned u nekolik bossu v kampani jsem se realne musel naucit jejich mechaniku, protoze jsem to proste nikdy nepotreboval... :-) A dokonce mam pocit, ze jsem skoro rychlejsi nez na trade, coz dobre ilustruje, kolik casu mi normalne zabere prebirani lootu a lamentovani ze nemam linky, kdyz to nemusim resit tak nejednou jsem v A9 na single linku driv.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: Na tradu by ses dostal daleko dal ;)
    A protoze nemas gemy ani supporty, tak musis resit jak to udelas jinac
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jsem rozjel prvne v zivote Ruthless, rikal jsem si preklenu obdobi kdy ted zadny aRPG nic nema, a normalne ty zdejsi hraci tam nam lzou jak to tam je tezky - kdyz nepocitam support gemy, tak mam stoprocentne lepsi equip nez day1 na trade! :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: to je spis tim ze je ze vseho spousta div, takze lidi akceptujou vyssi ceny. I ja, co zadny currency print straty nikdy nehraje, mam ted celkem 130+ div sebranejch ze zeme/lodek/mercu. To jsem jako nemel ani tu ligu, kdy jsem farmil valdo mapy a mel jsem tisice divine v bance. Vzdycky mam ciste z dropu treba jen tak 30-40 za ligu.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    YORK: Jj to sem zapomnel zminit.

Prijde mi ze aktualni ekonomika v poe1 merc lize je dost slaba, tedy asi malo lidi. Veci co stavaji desitky c sou za jednotky div prinejlepsim
    YORK
    YORK --- ---
    JJOXER: To, že si zapneš SSF, nezpůsobí, že ta hra najednou přestane bejt designovaná na tradování. 90% buildů si na SSF nezahraješ, pokud nemáš haluz v řádu 1:1000000. Jednička tomu aspoň trochu jde naproti, tam se dá docela dost unikátek target farmit, ale dvojka je v tomhle fakt zoufalá.
    JJOXER
    JJOXER --- ---
    YORK: Tak od toho je SSF, ne?
    YORK
    YORK --- ---
    LIQUIDFREAK: Já jsem popravdě zdaleka nejvíc zvědavej na to, co udělaj s tradem. Pokud tam bude normální auction house, tak to bude mega win.

(Úplně nejradši bych hru designovanou na to, že se v ní netraduje, ale jsem realista.)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Poe 2 ma mit brzy nejakou upravu double pruchodu storickem, tak sem zvedavy.
    Datum nové ligy! Možná nové akty, trading, classa a meče? PoE 2 a vše co víme o 0.3!
    https://www.youtube.com/watch?v=di-eRt_J5KE&ab_channel=ViktorB%C5%99enek
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    btw dneska suprovej lab, 7 mistnosti bez zlatych dveri, cas vybehat si tech 75 zatoceni v endgame grindu :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    POE2 - 0.3.0 will be released on August 29th (PDT)

parada, to je presne dost casu dohrat Mercenaries ligu, a mezitim si jeste odskocit na Last Epoch :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    slusnej build :-)
    si myslim by to fungovalo i na budgetu, protoze vetsina tech drahych veci, co tam ma, je na defensivu, a tu jako nepotrebujes kdyz neco zabijes na jednu ranu...

Playing OnePunchMan in POE | 6+ billion dmg per hit | Unarmed Crushing Fist
    https://www.youtube.com/watch?v=ZhepuvcMeQw
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jsem pro zmenu zkusil tohle twink leveling, a je to dobry, stejne jako s One With Nothing to muze delat libovolnej char, navic je to lacinejsi, a prijde mi i vic damage
    plus jsem nikdy nelevelil nic s lukem takze exotika :-)

POE 3.26 - FAST & FUN LEVELING! // CAMPAIGN MADE EASY on all the character classes; POEGuy's method.
    https://www.youtube.com/watch?v=XMkNdC3I0xs
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: nj starej dobrej alt a ja sem tatar :D dik
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: ja myslim, ze minionu catalyst nemaji. Kdyz chce vedet co pouzit tak proste dej na itemu alt, a to ti ukaze, jake tagy maji jednotlive affixy, a tim padem jake catalysty na ne fungujou.

MF vetsinou znamena kvantitu, ale tady vyslovene jedes raritu, a pres gravebind rukavice udelas, ze se vsechny killy pocitaji jemu. Ja to delal hlavne kvuli goldu, protoze nemam zajem platit diviny za nejaky blaznivy rota na goldy, a tohle efektivne zdvojnasobi moje goldy i z beznejch map, teda mam na nejaky easy jun/alva mape, co juicuju na magic packy, cca 65k goldu. Na T17 co beham na strongboxy klidne i 100k goldu.

Navic ma determination takze co ho mam tak jsem neumrel, a i merc zatim jen jednou, bo kdyz jsem zjistil, ze nemusim uhejbat pred detonate strongboxama, tak jsem zapomnel, ze on musi... :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: Takze MF na merckach fakt funguje jo? Ja to nejak nezaznamenal. Btw nevis jaky catalyst na bone ringy, na miniony?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam