• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    PANVA
    PANVA --- ---
    CHOCHA: ne. Je to race. Potvrzeno v Q&A
    CHOCHA
    CHOCHA --- ---
    No bude to divočina. Změnili toho fakt hodně. Obchod je super. Btw myslím že pokus si něco vybereš chvilku to budeš mít locknutý, tak to nebude úplně závod.
    JJOXER
    JJOXER --- ---
    Ale já už to nechtěl hrát (:
    Tak poslední season a na jaře už nezaseju.
    YORK
    YORK --- ---
    Hustej update. Jsem pozitively hyped :)
    NESS
    NESS --- ---
    Auto trade, super, to a sprint je presne pro me :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: jako to je na tom genialni, ze nejvetsi dil prace je to hledani (viz tragedie v Last Epoch i po x sezonach), a to je na webu naprosto perfektni.

Z te ukazky to vypadalo, ze proste otevres npc, tam koupis pro co jsi prisel, a jeste navic muzes proklikat co dalsiho prodava. Bude to sice stat poplatek goldu, ale zrovna v POE2 to fakt neni problem.

Navic ted bude mit smysl mit nejakej sranda hideout co bude tyrat navstevniky, kdyz vis ze tam budou chodit, viz muj soucasnej v POE1 kterej je tak na pul ceste, bo me nebavilo to ladit kdyz tam nikdo nechodi, za celou ligu jsem chytil do pasti asi jen tri lidi... :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Path of Exile 2: The Third Edict Content Reveal
    https://www.youtube.com/watch?v=xIhIXv9b7Qo
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: Rikal to behem prezentace, takze to je jen otazka casu nez to vyladi. testovani bude na POE2 coz je fajn :)
    Myslim ze budou chvilku ladit interface toho jak se to nastavovalo,a by to bylo user friendly, ale i tak se tim dostava trade do pouzitelneho tvaru. Ale stejne nevim jestli se mi bude chtit do tradu.. SSF je lakavy samo o sobe.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: jako tak jak to udelali nevidim naprosto zadnej duvod, proc by to nemohlo byt i na POE1 v nejaky dalsi verzi. V podstate mas novy NPC se specialnima tabama (ktery si zkonvertis z tech svych), a tam davas veci s fixni cenou. Ty jsou normalne videt na trade webu, ale misto tlacitka Whisper je tam tlacitko Teleport, coz te ve hre hodi do hideoutu toho cloveka, co to prodava, a ty si to koupis.
    Tj. on muze zatim klidne hrat nebo byt dokonce offline.

Takze kdyz budes snipovat neco lacinyho tak to bude zavod k tomu NPC ted... :-) Ale jako troufnu si rict ze to instantne resi to, ze nejde koupit vec za 1c protoze lidi nereagujou, to by melo uplne zmizet.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Path of Exile 2: The Third Edict Official Trailer
    https://www.youtube.com/watch?v=zXLzXS4I2ak&t=2s
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: A bude to i na POE 1, tak ze bych po letech zkusil i trade? Az to vyjde? nakonec jsem si to pustil rovnou, mam malou vuli a lepsi nez koukat na YT, dat to zere stejne :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    support packy GODLY, pet co zabiji lidem ostatni pety ve meste? sold
    map portal co meri cas i zabity monstra? sold
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    fucking hell, fully async trade na vsechno!
    Dofus style!

to jsem ani necekal

jinak zmeny nektery dobry, nektery nevim, endgame me takhle jako prijde jako divnej, ale uvidime
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ORBIT: Moje žena naplánuje dovolenou vždycky přesně na chvíli, kdy začíná sezona PoE nebo LE. Náhoda?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    dobrej finisher effect jako twitch drop ve stredu v 22 naseho casu

Path of Exile 2: The Third Edict Livestream Twitch Drops
    https://www.youtube.com/watch?v=Fkk425Ot58c
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: Jaky kvuli zene ;) Mam uzasnou zenu, ktera me necha parit kdy uznam za vhodne. Ale mame dve deti a nenecham ji v tom samotnou a starame se o ne oba.

Vim ze si delas legraci, ale nejak nemam rad ten stereotyp, kdy se zenska stara o deti a chlap je v praci od nevidim do nevidim. A mam to uplne jinak.

A moznost jet na mesic na dovolenou je super, vrele doporucuju k odzkouseni. Uz to tak delame radu let a srpen je na to idealni.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: jako kvuli dovolene jsi prisel uz o gauntlet, to by mohlo zene stacit ne? :-)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: So to nudu muset pustit vzdalene na kompu doma ;) tohle asi nebudu chtit streamovat z dovci ;) ale teitch dropy asi budou jako obvykle!
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    potvrzen puvodne ohlaseny termin, uz jsem se bal trochu ze bylo furt ticho :)

Announcing GGG Live - Path of Exile 2: The Third Edict!
    GGG Live will begin at 1PM on August 20th (PDT) 2025 1:00 PM in your local time at twitch.tv/pathofexile!
    You'll be able to play The Third Edict content update at 1PM on August 29th PDT on PC and Consoles.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    statistiky gauntletu

nejvic prekvapive mi prijde, ze mezi top10 monster co zabila nejvic hracu je i Hailrake - ten byl v gauntlet verzi akorat dvojitej, a prisel mi snad lehci nez normalne, jsem tam i chvili farmil...

Announcements - Merciless Gauntlet Statistics - Forum - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3824611/page/1#p26278051
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam