• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    CHA1NDLER
    CHA1NDLER --- ---
    Me se libi, ze nekdo z GGG rekne do kamery "na tohle jsme vsichni cekali", a to po te, co tady to same GGG 20 let opakovane tvrdi, ze asynchroni trade nechtej a ze to nejde.
    CHOCHA
    CHOCHA --- ---
    PANVA: ok na to už jsem nekoukal. Pro mě jako lamu je nejdůležitější že půjdou koupit ty bezcenný věci.
    JJOXER
    JJOXER --- ---
    PANVA: To jde? Jak v klientovi bez UI dojdou na místo a interagují s vendorem?
    PANVA
    PANVA --- ---
    Celkove samozrejme async trade je win. K dispozici bude mnohem vetsi nabidka a hlavne temer zadny friction az na to ze musis lezt na web. Ale vzhledem k tomu jak komplexni ten web je mi to nevadi. WIN.
    PANVA
    PANVA --- ---
    EVILMIND: neco pravdy se najde ale vsude.

> boti nemaji zadnou vyhodu

Ohledne price fixing asi ne no, ale boti co maji headless klienta kterej nemusi nacitat tvuj hideout koupi podceneny item vzdy rychleji nez hraci. Takze si vydelaji na tom. Budou ale soutezit jen mezi sebou.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    PANVA: ja jsem koukal pres fubgunuv stream a tam lidi rvali, ze to neresi price fixery a jen to pomuze cinskejm flip botum. Jako uprimne, s obojim nesouhlasim, jelikoz to ted bude race, tak boti nemaji zadnou vyhodu, vyhodu ma ten, kdo bude na stejnem realmu. A price fixeri sice nezmizi, ale pokud pujde na webu filtrovat stary/novy zpusob prodeje, tak se mi proste nebudou zobrazovat, ze. Stejne jako se mi ted nezobrazujou lidi, co nemaji nastaveny buyout. A cim vic lidi to bude delat, tim min bude stary zpusob relevantni.

Navic podstatny je ne resit, jak snipovat neco co je za spatnou cenu, ale jak si koupit vec, co nema skoro zadnou cenu, a proto na tebe prodejce nereaguje.

Kazdopadne ted bude dulezi hlavne si dneska postavit dobre Last Epoch build, abych mel za tyden dohrano... :-)
    PANVA
    PANVA --- ---
    CHOCHA: ne. Je to race. Potvrzeno v Q&A
    CHOCHA
    CHOCHA --- ---
    No bude to divočina. Změnili toho fakt hodně. Obchod je super. Btw myslím že pokus si něco vybereš chvilku to budeš mít locknutý, tak to nebude úplně závod.
    JJOXER
    JJOXER --- ---
    Ale já už to nechtěl hrát (:
    Tak poslední season a na jaře už nezaseju.
    YORK
    YORK --- ---
    Hustej update. Jsem pozitively hyped :)
    NESS
    NESS --- ---
    Auto trade, super, to a sprint je presne pro me :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: jako to je na tom genialni, ze nejvetsi dil prace je to hledani (viz tragedie v Last Epoch i po x sezonach), a to je na webu naprosto perfektni.

Z te ukazky to vypadalo, ze proste otevres npc, tam koupis pro co jsi prisel, a jeste navic muzes proklikat co dalsiho prodava. Bude to sice stat poplatek goldu, ale zrovna v POE2 to fakt neni problem.

Navic ted bude mit smysl mit nejakej sranda hideout co bude tyrat navstevniky, kdyz vis ze tam budou chodit, viz muj soucasnej v POE1 kterej je tak na pul ceste, bo me nebavilo to ladit kdyz tam nikdo nechodi, za celou ligu jsem chytil do pasti asi jen tri lidi... :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Path of Exile 2: The Third Edict Content Reveal
    https://www.youtube.com/watch?v=xIhIXv9b7Qo
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: Rikal to behem prezentace, takze to je jen otazka casu nez to vyladi. testovani bude na POE2 coz je fajn :)
    Myslim ze budou chvilku ladit interface toho jak se to nastavovalo,a by to bylo user friendly, ale i tak se tim dostava trade do pouzitelneho tvaru. Ale stejne nevim jestli se mi bude chtit do tradu.. SSF je lakavy samo o sobe.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: jako tak jak to udelali nevidim naprosto zadnej duvod, proc by to nemohlo byt i na POE1 v nejaky dalsi verzi. V podstate mas novy NPC se specialnima tabama (ktery si zkonvertis z tech svych), a tam davas veci s fixni cenou. Ty jsou normalne videt na trade webu, ale misto tlacitka Whisper je tam tlacitko Teleport, coz te ve hre hodi do hideoutu toho cloveka, co to prodava, a ty si to koupis.
    Tj. on muze zatim klidne hrat nebo byt dokonce offline.

Takze kdyz budes snipovat neco lacinyho tak to bude zavod k tomu NPC ted... :-) Ale jako troufnu si rict ze to instantne resi to, ze nejde koupit vec za 1c protoze lidi nereagujou, to by melo uplne zmizet.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Path of Exile 2: The Third Edict Official Trailer
    https://www.youtube.com/watch?v=zXLzXS4I2ak&t=2s
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: A bude to i na POE 1, tak ze bych po letech zkusil i trade? Az to vyjde? nakonec jsem si to pustil rovnou, mam malou vuli a lepsi nez koukat na YT, dat to zere stejne :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    support packy GODLY, pet co zabiji lidem ostatni pety ve meste? sold
    map portal co meri cas i zabity monstra? sold
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    fucking hell, fully async trade na vsechno!
    Dofus style!

to jsem ani necekal

jinak zmeny nektery dobry, nektery nevim, endgame me takhle jako prijde jako divnej, ale uvidime
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ORBIT: Moje žena naplánuje dovolenou vždycky přesně na chvíli, kdy začíná sezona PoE nebo LE. Náhoda?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam