• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    CHOCHA
    CHOCHA --- ---
    12500 to ještě jde.
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    já jsem 6500 a to jsem u toho upgradoval i drivery. v severní americe je dlouhej víkend, a lidi možná nesedí u hry? :D
    CHOCHA
    CHOCHA --- ---
    NESS: stáhlo se mi to bez problémů, ale asi půjdu spát a přivstanu si. Tohle bude o nervy.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: na tom je dobre videt jak se lidi trapej s downloadem, ja jsem 3k a to jsem tam 24 minut pred tebou :-)

jinak thorns vypadaj lehkej nerf, ale mozna je ten poe.ninja datamine divnej, bo tam nektery nody chybej
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    EVILMIND: jojo bastardi si ten restart vynutěj :D
    NESS
    NESS --- ---
    MARSHUS: Uz jsem ve fronte, padlo to uz jen 3x a pak uz jsem tam, 9720 lidi predemnou :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MARSHUS: jo me to padlo na 69 procentech asi, a pak po x restartech to stahlo uz jen 8gb

Az pak to teda reklo ze mam taky stary GPU drivery, suckers.
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    NESS: hele mě se zdá že ten download maj nějak ošetřenej že to nemusíš celý stahovat znova. chvilku to trvá i na gigabitu :D
    NESS
    NESS --- ---
    https://www.reddit.com/r/PathOfExile2/comments/1n3g742/constant_download_issues_with_new_patch/ genialni plan pustit patch hodinu pred startem a dat vikend zdarma, co se asi mohlo stat, ze by na to nebyli jejich servery pripravene, to prece neni mozne :-)
    NESS
    NESS --- ---
    99.42% a padlo to, si delaj asi prdel
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    fronta jede
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Pokud smaznuti pomuze napis, ja jedu proxy error, zatim nejdal sem se dostal na 6.6%
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    EVILMIND: to jsem měl taky, navázalo dojelo a teďka už 10 minut Cache cleanup in progress :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    tree live

Passive Skill Tree - Path of Exile 2 - poe.ninja
    https://poe.ninja/poe2/passive-skill-tree/
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MARSHUS: me ne, ted mam nejaky 403 errory pri pokusu to navazat... no pockam no, nez to smazu cele
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    EVILMIND: už to zas jede.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MARSHUS: taky my to crashlo v 70% a ted to hazi error, ehm.

S tema tabama to mozna nebude tak horky, kdyz jsem si jich nekolik prevedl tak tam naskakaly dalsi, asi je ten dialog jen zblblej kdyz jich mas hodne. Kazdopadne jich vic delat nebudu zatim, ono je to maze i z POE1... i kdyz verim v dalsi lize bude merchant i tam.

Jinak dela se to tady:
    Path of Exile
    https://pathofexile2.com/my-account/manage/merchants-tabs
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Tak ja muzu upgradnout presne 0 tabu :-D, jak rychle myslite ze pujdou tyhle taby do slevy ?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: plus vlastne jak mam tolik tabu, tak ja mam v truhle udelanou ascii artem takovou piratskou lebku :-) a kdyz mi to nerika jmena tabu, tak nevim, jestli mi to nerozflaka ten layout
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    spadlo mi to v půlce
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam