• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    JJOXER
    JJOXER --- ---
    Tak Geonor je mrtev a dostal jsem plastik. World first to nebude, ale pro dnes stacilo :D
    Zatim mi ten warrior teda prijde hlavne o mace strike o.O
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: rano jsem asi za 5ex koupil ty 3 itemy co potrebujes, ted uz upgradujes jen kazdejch 10 levelu rare, a tam davam max 1ex za item. Podstatny je koupit ty T3 uncut, potrebujes 3 hned jak spawnes jinak to nebude fungovat. Ascend neni nutnej ale pomuze. Uz jsem dal i Ultimatum ascend, a ten je trivialni s timhle.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: mne uplne toci jak quest itemy musi mit dycky 4-6-8 slotu zabranejch :D A rename je taky pekna kktina :D
    EVILMIND: Omg you save my life m8! :))
    NESS
    NESS --- ---
    Povedlo se ti postavit ty thorny ? jak se drzi ceny ?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    btw s WASD neni nutne je pouzivat na sprint, staci drzet jen mezernik a beha to za kurzorem, to je pekny
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    doporucuju setrit goldy, ty veci z async stojej radove 5-10k i ted na zacatku za shit equip
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    me uplne toci jak supporty i ty co se nemenily tak jsou aspon prejmenovany :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    JJOXER: zatim jen par, urcite chces nechat nejaky premium
    JJOXER
    JJOXER --- ---
    Menite si vsechny taby na ten novej merchant tab, nebo dava smysl si nechat nejaky premium taby?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: myslim A3 je currency merchant a A4 je ten novej merchant.

Na webu nefunguje poradne kupovani uncut supportu, whisper tlacitko hlasi ze je to prodany, ale je treba rucne zkopirovat tu zpravu.

To je jediny co me zachrani pred startem nove chary, farma currency a nakup T3 support gemu od lidi co uz jim padaj... :(
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: sem tusil ze to nebude "zadarmo" ten trade ahaha :D A v jakym actu to pls ma bejt?
    Jinak mel jsem tri taby, ty sem presunul ale jakoby zmizely uplne, nez teda najdu to npc ci co :D
    NESS
    NESS --- ---
    chaos fireball bloodmage, neni zla jen to je hrozne otrocky na rotaci, i ascendent byl na pohodu, vse oka dokud spravne rotujes, kdyz ne tak uz to takova pohoda neni :-/ :-)
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: No je no, rekne smula musis nakupovat na primo, pac te to neportne, kupodivu na primo nejsou ceny lepsi takze sem si trosku priplatil :-/
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: koukam dokud i JA nenajdu tu Ange, tak nemuzu nakupovat z merchanta. To je picovina sorry jako. Takze chces odstranit nemoznost koupit lacine veci, a udelas to tak ze je gatenes za kampan. WTF.
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: No ja taky lehce zklamanej sem si vybral build od nekoho koho neznam pustil sem si jeho twitch a musel sem vypnout zvuk pac ten clovek ma projev jako retard :-) https://www.twitch.tv/peuget2 misto aby hral co si naplanoval tak rozjel neco jinyho, pa kse k tomu sice vratil ale mota se v tom jak nudle v bande tzn sem se na arc vykaslal a preskocil do bonestorm+bonecage, neznal sem tak sem zkusil, preskocil sem ze zvedavosti do https://mobalytics.gg/poe-2/builds/blackflame-fireball-bloodmage-league-starter-mordarim
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jako, jdu spat nasranej... si vyberu totalni offmeta tier-b build for fun, a on ho zacne hrat asmongold a quinn, jako wtf
    misto abych swapnul na 16 thorny tak jeste na 24 furt pizlam palici, protoze je uplne nemozny koupit uniqy bez kterych to nefunguje, protoze kazda pica z jejich streamu to chce hrat taky
    takze jestli to az se probudim nebude stat 1ex, zakladam neco easy ranged, melee starter je ciry peklo tady :-(
    NESS
    NESS --- ---
    Docela to sype exalty, prvni na7lvl druhy na 10lvl a treti na 13lvl
    JJOXER
    JJOXER --- ---
    Ufff myslel jsem ze ten download v týdnu byl poslední.
    NESS
    NESS --- ---
    Fronta jede, posledni moznost zmenit klasu :-)
    CHOCHA
    CHOCHA --- ---
    12500 to ještě jde.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam